A Kick off legelején Renee Young köszönt minket.
Renee Young: Üdvözlök minket! Ma itt ül mellettem az X Divízió bajnok, Sheamus, Corey Graves, Kane és Daniel Bryan. Kezdjük is el a beszélgetést. Az esten több fontos meccs is lesz, ezek közül van egy ami már mindenkit érdekel. A Corey Graves vs Wade Barrett meccs, ahol Corey karriere lesz a tét. Nézzünk meg erről egy reklámot! 


RY: Corey! Te ugye te részt veszel ezen a meccsen. Mit várhatunk tőled? 
Corey Graves: Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, és a végsőkig fogok küzdeni. Ezen a meccsen nem csak az én karrierem lesz a tét, hanem Teddy Long becsületéért is küzdeni fogok! Ő volt a Raw valaha volt leghatalmasabb General Managere, és rettentően tisztelem.. Úgy érzem én mindent megtettem azért az SS-en, hogy ő maradjon, de végül gyönge voltam. Ma ez nem fog megtörténni, úgyhogy ha nem haragudtok meg, megyek is készülni!
Sheamus: Menj csak Corey! Én neked szurkolok, nyerni fogsz! 
RY: Kane, Daniel! Nektek mi a véleményetek erről?
Kane: A Vezetőség mindig eléri amit akar. Barrett szét fogja verni Graves-t.
Daniel Bryan: Szerintem ez hülyeség. Corey bedarálja a nagy Authority-t! Hajrá Machine!
RY: Tehát Kane-en kívül, mindenki Corey-ra tippel. Meglátjuk mi lesz. A PPV-n megrendezünk egy Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccset is. Erről is nézzünk meg egy reklámot! 


RY: CM Punk-nak tehát vajon sikerül-e megvédenie bajnoki címét? Mit gondoltok? 
K: Szerintem Curtis nagyszerű US bajnok volt.. Sajnáltam mikor el bukta az övet, de szerintem ez azért volt, mert nagyobb szerep jut neki. Egyértelműen ő fog győzni.
S: Szerintem meg Punk folytatja a "Legjobb uralkodását"!
DB: Egyet kell értenem Sehamus-szel. Punk nagyszerű bajnok. Kétlem, hogy Curtis verné őt el. 
RY: Szóval a többség szerint Punk győz. Kiderül mi lesz. Viszont lesz még bőven izgalmas meccs. Ezek közül például ott lesz a Nehézsúlyú világbajnoki meccs. Nézzünk meg erről egy reklámot!


RY: Ryback, a Sword vezére.. The Miz, a Best Team vezére.. és az a Seth Rollins, aki elverte a Rated R Superstar, Edge-t.. Aki elverte Dean Ambrose-t, az, aki elverte The Great Khali-t egy Punjabi Prison meccsen! Mi lesz itt?! 
S: 3 hatalmas szupersztár.. Ha tippelnem kéne, azt mondom Ryback.
K: Rybak, egyértelmű.
DB: Szerintem Seth megvédi az övét.. Nem hiába bajnok a NoC óta!
RY: Meglátjuk mi lesz. Viszont ha már ott tartunk, hogy ki mennyit ért el, akkor meg kell említenem, hogy hétfőn, azaz December 15-én megrendezésre kerül a Slammy díjátadó gála a Raw-n! Ne hagyja ki senki! 


RY: Viszont ez még a TLC. És megrendezünk idén egy hatalmas Chairs meccset is. Nézzünk meg erről egy reklámot!

RY: Roman Reigns, vagy Vance Archer? Csupán ez a kérdés!
K: Vance. Most debütált, de bárkit elpusztít aki az útjába áll, egyértelműen ő fog győzni!
DB: Szerintem pedig Roman! Most tért vissza és máris elkente a Vezetőség száját! Hajrá Roman!
S: Én is Roman-nek szurkolok. Megérdemelné ezt a győzelmet!
RY: Tehát ismét 2-1 az arány. Nézzük meg a Díva meccs reklámját is! 


RY: Maryse vagy Paige?
DB: Paige, remélem visszaszerzi végre azt, ami az övé.
K: Hajrá Paige!
S: Remélem Paige győzelmével zárul a meccs!
RY: Nahát! Mindannyian egyet értetek? Ilyen se sűrűn van! A gála egyik legérdekeltebb meccse az viszont az ECW meccs. Nézzünk meg erről egy reklámot!


RY: Mikor két hete John Cena visszatért mindent felkavart. John-t akkora reakció fogadta, amelyet még sosem kapott meg, és ennek láthatóan Wyatt egyáltalán nem örült. A közönség egyik nagy kedvencének sikerül elverni Wyatt-et?
K: Szerintem nem. Bray hozza majd a kötelezőt.
DB: Mindenképpen hatalmas meccsre számítok, de remélem Cena nyer!
S: Bírom John-t, ő egy nagyszerű ember. Örültem neki, mikor megláttam, hogy visszatért, remélem győzni fog!
RY: Tehát Daniel és Sheamus Cena győzelmet vár, míg Kane Bray-nek szurkol. Meglátjuk mi lesz. Azonban a TLC főmeccse, mindenképpen hatalmas meccsnek ígérkezik.. Shawn Micahels karriere lesz a tét, amikor megküzd azzal a fenevaddal, aki idén legalább 1, de talán két karriernek is véget vetett.. Nem felejthetjük el azt a meccset, amikor a SummerSlam-en szétverte Stone Cold Steve Austin-t, és azt sem, ahogy a Hell in a Cell-en véget vetett Dolph Ziggler 406 napig tartó uralkodásának.. Nézzünk meg a meccsről egy reklámot!


RY: Vajon véget ér Shawn karriere? 
DB: Szerintem nem! Én harcoltam Shawn ellen. Nem élte a legrosszabb időszakát, de ő egy akkora harcos, aki utolsó leheletéig küzdeni fog! Hajrá Shawn!
K: Brock elfogja pusztítani őt is.. Stone Cold is mindent bevetett, de kevés volt. Ziggler még a mindennél is többet bevetett, de még az is kevés volt.. Brock győzni fog.
S: Most egyet kell értenem Kane-nel. Ha Ziggler kevés volt, HBK-nek sem fog sikerülni.. 
RY: Hát kiderül, hogy mi lesz. Egy biztos! Nagyon izgalmas adás elé nézünk. Nem húzom az időt, a mi időnk lejárt. A szót átadom a kommentátoroknak, köszönöm, hogy velem tartottatok! Ezután köszöntenek minket a kommentátorok.
Jerry "The King" Lawler: Jó estét mindenkinek! Végre itt a TLC!
John Bradshaw Layfield: A Kick off meccsen eldől, hogy a következő PPV-n ki küzd majd meg a Tag Team övekért a PTP-vel!
Michael Cole: Kezdődik is a meccs!


The Hardy Boys vs Ascension Tag Team #1 contender meccs: 
A Kick off mérkõzésünk nem más, mint egy tag team meccs! A meccsnek tétje is van, meg pedig nem más, mint a Tag Team övek elsõszámú kihívói joga! Érkeznek sorra a csapatok! Elõszõr érkezik az a csapat, amely volt már TT bajnok, de most újra az szeretne lenni! Érkezik Cesaro és Sami Zayn, vagyis az Ascension csapata! Amint beérnek a ringbe, máris érkeznek a Hardy testvérek is! Bemennek a ringben és felkészülnek a harcra. A ringben Matt és Cesaro maradnak, a bíró pedig megütteti a gongot. Cesaro máris lerohanja Mattet és a ring közepére húzza. Alkarral kezdi el ütni Mattet, majd a sarokba löki! Matt a sarokba csapódik, Cesaro pedig máris érkezik és neki vágódik! Cesaro elkapja és máris jön egy Uppercut! Máris ráfekszik:1.. de Matt kirúg! Cesaro megemeli a fejét és az õ sarkukhoz húzza. Pacsizik Samival, aki egyenese a sarokba mászik. Cesaro felhúzza Mattet és kifeszíti hátulról. Sami pedig egy Dropkickkel egyenesen a mellkasába ugrik! Sami ekkor ráfekszik:1... de Matt megint kirúg! Eddig az Ascension irányít, Hardyék mozdulni sem tudnak. Sami kezdi el ököllel ütni Mattet, majd õ is a sarokba löki. Sami neki szaladna, de ekkor Matt kirobban a sarokból és jön egy Clothesline of Hell! Jeff örülten kezdi a sarokvédõt verni, Sami és Matt pedig a társához igyekszik! Jeff érkezik hamarabb, de máris érkezik Cesaro is! Jeff értékesít egy CM Punk Comebacket, majd jön egy Full Nelson Bomb! Jeff nem nagyon vár, máris értékesíti a Boom Droppot! Úgy érzi, hogy itt lehet a vége és a sarokba mászik! Ám ekkor Cesaro érkezik hozzá és fent kezdenek harcolni! Pár öklös után Jeff kerül elõnybe és egy fejessel lelöki Cesarot! Ezután gyorsan feláll és ugrik is! Swanton Bomb ott van!!! Jeff máris ráfekszik:1...2...3!!!
A mérkőzés győztesei: The Hardy Boys JL: Hardy-ék a kihívók!
MC: Hatalmas meccs!
JBL: Viszont a Kick off ennyi volt. Az adáson találkozunk!

Ezzel zárult tehát a Kick off. Reméljük, hogy tetszett! Az adás alatt kérjük írjatok véleményt!
Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0