Ez itt a megújult Power10! Minden szombaton lesz kirakva. 
A következőket értékeljük. Az első három helyezett, mindig értékelve lesz!
- Pankrátorok (Top 10)
- Tag Team csapatok (Top 5)
- Dívák (Top 5)

Az első helyezett kap 5000 pontot, pénzt.
A második 2500 pontot, pénzt.
a harmadik 1000 pontot, pénzt.
az összes többi pedig 500 pontot, pénzt.


2014. 11. 21. - 2014. 11. 27.

Pankrátorok:
1. Corey Graves
Értékelés: Corey az elmúlt hétben meggyőző teljesítményt nyújtott. A Survivor Series-en, szinte egymaga ejtette ki az Authority-t, de végül elbukott. A Raw-n be lett jelentve Wade Barrett ellen egy meccse a TLC-re, ahol a karriere lesz a tét, és egy Tables, Ladders and Chairs meccs lesz. Ezen kívül győzött a Raw főmeccsén!
2. Wade Barrett
Értékelés: Wade szintén kimagasló teljesítményt nyújtott az elmúlt hétben. Neki hála, a Survivor Series-en az Authority képes volt legyőzni Theodore Long csapatát, ő volt az utolsó túlélő. A Raw-n be lett jelentve egy meccse Corey Graves ellen, ahol ellenfele karriere lesz a tét. Ezenkívül részt vett a Raw főmeccsén, ám ott sajnos nem tudott győzedelmeskedni.
3. Vance Archer
Értékelés: Vance nemrég debütált, és fantasztikus teljesítményt nyújt. Ő lett az Authority új tagja. A Survivor Series-en megmutatta, hogy mit is tud, és mindenkit lenyűgözött. Ő is részt vett a Raw főmeccsén, bár ő sem a győztes csapatban volt. A TLC-n Roman Reigns ellen kell kiállnia.
4. Shawn Michaels
5. John Morrison
6. Zack Ryder
7. Roman Reigns
8. CM Punk
9. John Cena
10. Rob Van Dam


Csapatok: 
1. The Authority
Értékelés: Az Authority a SS-en Teddy Long csapatával nézett szembe. Ott nyerni tudtak, és immár mindent ők irányítanak. Az Authority élén Triple H, illetve Stephanie McMahon van, akik nagyszerű meccseket jelentettek be máris a TLC-re.
2. The Prime Time Players
Értékelés: A Prime Time Players a péntek esti SmackDown-ban szerezték meg az első számú kihívói jogot a Tag Team övekre. Vasárnap ezt megszerezték, illetve hétfőn a Raw-n meg is védték azt.
3. The Sword
Értékelés: A Sword immár az Authority tagja. A csapatkapitány, Ryback a TLC-n szembe néz The Miz-zel, illetve a WHC bajnokkal, Seth Rollins-szal egy Triple Thereat Ladder meccsen, ahol az öv lesz a tét. Ezen kívül a másik két csapattag Randy Orton és Batista a Best Team másik két tagjával, Christian-nel és Evan Bourne-nel néznek szembe a TLC-n.
4. The Best Team
5. New Generation


Dívák:
1. Paige
Értékelés: Paige nem régen tért vissza, hosszú idő után. A SS-en csapatkapitány volt, és csapata győzni is tudott. A TLC-n Maryse lesz az ellenfele, egy Tables meccs keretében, ahol a Díva öv lesz a tét.
2. Aj Lee
Értékelés: Aj szintén nemrégen tért vissza. A győztes csapatban volt a SS-en, és meggyőző teljesítményével lehengerelte a közönséget.
3. Maryse
Értékelés: Ő a jelenlegi Díva bajnok. A TLC-n Paige lesz az ellenfele egy Tables meccsen, ahol a Díva öv lesz a tét.
4. Natalya
5. Kaitlyn

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0