RY:Üdvözlök minden kedves nézőt Ohio-ból.Mai ma két vendégem lesz és három fő téma.Az egyik vendégem a már jól megszokott NXT igazgató Vickie Guerrero.
VG:Köszöntök mindenkit.
RY:A másik vendégem pedig az NXT egyik dívája Emma.
E:Én is üdvözlök mindenkit.
RY:Mint említettem három fő téma lesz ma este.Az egyik az NXT öv körüli események, a másik a Női bajnoki öv körüli események valamint a harmadik az a bizonyos Fatal Four Way meccs ami szintén az NXT övhöz kapcsolódik bár most külön vesszük.Kezdjünk is bele mondjuk a Fatal Four Way meccsel.

RY:Ezen a meccsen tér vissza Angelo Dawkins a ringbe.Vickie, miért pont őt tetted bele ebbe a meccsbe?Ez nem lesz megterhelő a számára?Éppen, hogy csak visszatér és máris egy ilyen meccsbe találja magát.
VG:Nem hinném, hogy problémát okoz neki.Különben nem vállalta volna.
E:Ha így nézzük a dolgot Bo Dallas is most tért vissza.Igaz neki volt már egy meccse,de akkor is hasonló a két eset.
RY:Jó, hogy szóba hoztad Bo-t.Ő is a héten tért vissza és kapott egy kvalifikációs meccset amin nyert,de még nem biztos, hogy száz százalékos.
VG:Mielőtt visszatért volna mindkét szupersztár kapott orvosi engedélyt és az orvosok száz százalékosnak nyilvánították őket.Ha engem kérdeztek közülük kerül ki a meccs győztese.
RY:Beszéltünk már két résztvevőről ám a meccsben négyen vannak.Mit gondoltok mondjuk Tyson Kidd-ről?
E:Én nem hiszem, hogy nyerhet.Mondjuk több esélyt adok neki, mint Dawkins-nak.Tyson ott lesz bevisz pár látványos mozdulatot esetleg,de nyerni nem fog.Ugyanis az én favoritom Kevin Owens.
VG:Nos itt van még ő is igaz.Ám ő lesz az akit mindenki támadni fog mindig így a meccs végére már szó szerint belefárad,ezért szerintem nem fog nyerni.
RY:Szóval Emma szerint Owens szerinted Vickie pedig Dallas vagy Angelo lesz a befut.Nos bármelyik győzelem szólhat nagyot.Ha esetleg Angelo nyeri a meccset ,akkor visszatér és egyből mehet az NXT övért.Hasonló a helyzet Bo-val is ő amint visszatért egy kvalifikációs meccset kapott most pedig megszerezheti a kihívói címet.
E:De ha viszont Owens nyer, valamint Marcus Louis is visszaszerzi az NXT övet, akkor mi lesz?
VG:Ezen már én is gondolkodtam és arra jutottam, hogy egy főmeccs.Ugyanis mást nem tudok mondani.Bizonyára egymás ellen fordulnak.
RY:Nemsokára elindul a pre show meccs ám előtte még ejtsünk pár szót a Női bajnoki címmeccsről is.

Ám előtte láthatunk egy reklámot a WrestleMania-ról.


RY:Akkor NXT Női bajnoki címmeccs.Ez egy Triple Threat meccs lesz.Ilyen meccsen már védte meg Bliss az övét ám most mégis más.Szerintetek eljött az a pont amikor övcsere lesz?
VG:Ebbe a meccsbe én nem vagyok biztos.Ha új bajnok lesz akkor alaposan megfog küzdeni a címért.
E:Én már küzdöttem Alexa ellen és tudom mire képes.Ami a lényeg, hogy nem verhetetlen.Bár nekem nem sikerült,de ha kapnék még egy esélyt biztos még jobban odatenném magam.
RY:Ha esetleg Alexa elbukja az övet ki lesz az új bajnok?
E:Kendall-nek nagyobb esélye van meglátásom szerint.Ő volt a legközelebb ahhoz, hogy bajnok legyen az eddigi kihívók közül.
VG:Azt se felejtsük el, hogy a bajnokot nem is kell pinn-elni vagy feladatni vele a meccset.Elég ha a másik kihívót fekteted ki éppen, ezért szerintem is Skye lesz a bajnok.
RY:Az biztos, hogy Alexa Bliss az első bajnok utódja még nincs,de lesz.Ha most,ha a következő gálán, ha egy év múlva ha tíz év múlva de lesz.Valamint az is biztos,hogy most következik pre show meccs.

Destroyers vs. Big E & CJ Parker 

A két csapat gyorsan bemegy, kisebb szóváltás van a ringben, de CJ Parker és Konnor marad a ringben és megszólal a gong! CJ ad egy Dropkicket Konnornak, de ő feláll és ütni kezdi ellenfele fejét, aki elesik és Konnor ott is ütlegeli, de a bíró leszedi róla. Konnor bepacsizza Viktort.Viktor gyors befogja Parkert az STF-be, de jön Big E és fejbe rúgja Viktort, aki elengedi CJ Parkert, aztán megy is, és behozza Big E-t. Big E beadja Viktornak az Inverted DDT-t és befogja őt a Kimura Lockba, de ő megfogja a kötelet, felkel és rugdossa Viktor Big E-t. Jönne segíteni CJ Parker, de bejön Konnor is és földre viszi Parkert a Clothesline-nal. Big E kidobja a kötelek között Konnort, s Viktor elkapja Big E-t a R.O. DDT-vel és a földbe döngöli, majd ráfekszik 1..2 Viktor felrántja a vállát. Big E helyett CJ Parker jön be és mindjárt bead egy Suplexet Viktornak, majd utána még egyet és ráfekszik 1..2.. de jön Konnor és lerúgja CJ-t a Punt Kickkel, majd jön Big E, aki felkapja Konnort a Big Endingbe, de nem jön össze neki, mert Viktortól megkapja a Superman Punchot.. Konnor és Viktor felkészül a Fall of Man-re, majd beadják a finisherjüket. Viktor ráfekszik CJ Parker-re 1..2…3!!

A mérkőzés győztesei Konnor és Viktor, a Destroyers

RY:Hát, azért ők csak egy jól összeszokott csapat.Várható volt a győzelem.
VG:Egyetértek bár én adtam esélyt Big E és Parker duójának.
RY:Most viszont folytassuk az NXT Bajnoki meccsel!

RY:Az első NXT bajnok Marcus Louis volt és alig egy hónapja új bajnokot avattunk méghozzá nem mást mint Adrian Neville-t.Egy gigászi Hell in a Cell meccsen azóta Marcus kapott már egy esélyt.Ott nem tudta visszaszerezni az övét most sikerülni fog neki?
E:Szerintem igen.Ő egy pankrátor alkat csak rá kell nézni.Bár ezt elmondhatjuk Neville-ről is.Viszont nem fogja hagyni, hogy levágják a haját.
VG:Ha veszít nem csak az övet bukja el hanem a haját is és, ezért kétszer olyan jó lesz mint legutóbb.Különben is egy Hell in a Cell meccs nem egy átlagos meccs.Most egy az egybe nem valószínű, hogy Owens beleavatkozik.
E:Szerintem se fog beleavatkozni.Inkább készül a saját meccsére.
RY:Ezeken a meccseken kívül még három lesz.Az egyiken Sin Cara küzd meg Baron Corbin-al, a másikon Tyler Breeze küzd egykori csapattársával Adam Rose-al valamint a harmadikon eldől a tag team övek sorsa.A jelenlegi bajnokok Finn Balor és Hideo Itami áll ki a Lucha Dragons két tagjával Kalisto-val és El Local-al.A fő témák mellett én még rátérnék a tag team meccsre is.

RY:A Lucha Dragons már az első adás óta próbálja megszerezni azokat az öveket,akkor még Sin Cara és Kalisto voltak csak ám közben csatlakozott hozzájuk El Local is.Legutóbb Tyler Brezze és Adam Rose kiszámolással nyertek előtte diszkvalifikációval így a Lucha Dragons még mindig nem bajnok csapat.Viszont most új bajnokok Balor és Itami nem valószínű, hogy csalással akar, majd győzni.
E:Egyetértek.Egy igazságos és tiszta meccs lesz.
VG:Ezekért a meccsekért kaptak címmeccset Balor-ék.Ha nem csaltak volna össze minden meccset talán még most is bajnokok lennének.
RY:A műsoridőnknek vége azonnal kezdődik az adási is tartsanak velünk továbbra is.A legközelebbi viszont látásra.
E:Viszlát.
VG:Viszont látásra és tartsanak velünk legközelebb is.

Írták:Ryder és Ricsiike95

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0