A mai nappal elérkeztünk a Payback gálához!  A gála a Kick Off show-wal indul, majd utána következik a Show. A Kick Off legelején Renee Young köszönt minket. 

RY: Üdvözlök Mindenkit! Ma végre elérkeztünk a régen várt eseményhez, a Paybackhez! Mai szakértőtársam elsőként, a legenda, Booker T.
BT: Én is üdvözlök mindenkit! Már nagyon várom az adást, sok érdekes összecsapás várható!
RY: A Nehézsúlyú Nemzetközi Bajnok, maga Corey Graves!
CG: Szép estét kívánok minden pankráció kedvelőnek!
RY: És persze Bryan Saxton!

BS: Üdvözlök mindenkit!
RY: Mára elég sok meccs van bejelentve számunkra. Ti melyiket várjátok a legjobban ezek közül?
BT: Én legjobban a Roman Reigns vs Wade Barrett mérkőzést várom! Kíváncsi leszek, melyikőjük tudja az este végénél magánál tartani a WHC címet!
CG: Most mondhatnám a saját meccsemet, de ehelyett inkább a Bray Wyatt vs John Cena meccset mondom. A meccstípus eléggé szokatlan, nem sokszor rendeznek ilyet a WWE-ben!
BS: Ha Corey nem mondta a saját meccsét, akkor majd én mondom! A Ladder meccset várom a legjobban! 7 mindenre elszánt pankrátor, akiknél csak egy cél lebeg a fejük fölött. Az pedig a Nemzetközi Bajnoki cím!
RY: Azt se feledjük el persze, hogy itt lesz a leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnok, Dolph Ziggler is! 7 ember ellen fog szembeszállni, nem lesz könnyű dolga!

Megnézhetünk erről egy reklámot!

RY: Végre szemtől szemben állnak egymással! Szerintetek milyen meccs lesz? A Felvágó megtudja verni azt a 7 feltörekvő fiatalt?
BT: Hát egyértelmű, hogy nem lesz könnyű dolga. Mind kivételesen tehetséges pankrátorok alkotják a Nexust, a vezetőjükről Cesaroról nem is beszélve! Megfogják izzasztani Dolphot, az biztos!
CG: Sok helyzetből küzdötte már ki magát Dolph. Nehéz dolga lesz, de szerintem felültud kerekedni a túlerőn. Nem hiába ő a leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnok.
BS: Egyet értek Coreyval, de hét ember az azért hét ember. Szerintem Dolph ma este nem fogja tudni megverni őket. Alulmarad a Nexussal szemben. 
RY: Ez igaz, de Dolphot nem úgy ismerjük, mint aki csak úgy feladja. De ha már WWE bajnok, beszéljünk arról a meccsről!


RY: Négy ember fog ma harcolni a Bajnoki címért. Szerintetek ki lesz az utolsó, akinél az öv landolni fog? Batista a jelenlegi bajnok, Christian, Sheamus vagy pedig Vance Archer?
BT: Eléggé érdekes meccs lesz az biztos. Ám szerintem Batista megvédi a címét ezen a mérkőzésen. 
CG: Batista már kiöregedik ebből a szakmából és sokan hajtanak a címére. Szerintem Vance Archer meg fogja mutatni, hogy ki is ő valójában.
BS: Szerintem pedig mindenkinek meglepetés lesz! Karizma Kapitány villani fog és valamilyen módon megnyeri a mérkőzést!
RY: Meg látjuk mi fog történni. Azonban máris kapcsolunk hátra, mivel Tom Philipsnek sikerült elkapni a WWE bajnoki meccs egyik résztvevőjét, Sheamust!


TP: Helló Sheamus! Ráérsz egy pillanatra?
SH: Gyorsan, mert készülnöm kell a meccsemre.
TP: Ma este elég komoly mérkőzésed lesz. Szerinted felkészültél rendesen az ellenfeleid ellen?
SH: Hogy felkészültem-e? Ez nem kérdés. Ha valaki az este végén az övvel fog távozni, az én leszek. 
TP: Ennyire biztos vagy magadban?
SH: Miért ne lennék? Bármire képes vagyok. Nem lesznek nekem ezek a majmok ellenfeleim. Batistával már harcoltam az Extreme Rules-on, akkor csak szerencséje volt. Most viszont nem lesz neki.
TP: Látom mennyire magabiztos vagy! Nem is zavarlak tovább, készülj a meccsedre! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre!
SH: Én köszönöm neked!

Sheamus ekkor elsétál az öltözője felé. 


RY: Mit gondoltok? Roman Reigns képes lesz megvédeni címét Wade Barrett ellen?
BT: Roman bármire képes. Kettejük mérkőzését várom a mai este folyamán a legjobban. Szerintem egy igazán jó kis mérkőzést hoznak nekünk itt össze most!
CG: Szerintem Roman megvédi a címét. Barrettnek csak a szája jár, viszont teljesítménye nem mindig van. 
BS: Szerintem viszont a tapasztalat az előnye lesz Wade-nek. Roman még nem annyira tapasztalt, így nem annyira ismeri ellenfele taktikáját.
RY: Roman Reigns vagy Wade Barrett? Kiderül az este végén! Azonban van ma este egy olyan mérkőzés, ami sok embert érdekelhet. John Cena vs Bray Wyatt First Blood Match. Mit gondoltok?


BT: Nem igazán ismeri egyik fél sem ezt a meccs típust. Karriereknek vethet véget, esetleg hozhat a magasba. Az est szerintem legizgalmasabb meccsét láthatjuk kettejük között!
CG: Két olyan pankrátor aki bármire képes. Ezen a meccsen lesz is rá alkalmuk, hogy bemutathassák. Álmaim meccstípusa,
BS: Szerintem Bray kihasználja azt, hogy megzavarta John-t. Bray mindent felfog használni Cena ellen hogy nyerjen. És hát itt megteheti.
RY: Igazatok, van izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe. Az időnk azonban lejárt! Köszönöm, hogy velem tartottatok, jön a Kick off meccs, aztán pedig az adás!


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.


Jerry "The King" Lawler: Jó estét kívánunk mindenkinek! Végre elérkeztünk ehhez az estéhez!
Michael Cole: Ahogy mondod Jerry, rengeteg minden el fog itt ma dőlni.
John Bradshaw Layfield: Ne is húzzuk az időt, vágjunk bele, jön az előre nem bejelentett Kick off meccs, amely egy Díva Battle Royal lesz! 


Natalya vs Nikki Bella vs Layla vs Brie Bella vs Eva Marie vs Summer Rae Díva bajnoki #1 Contender BR meccs:
Az összes Díva mar bent varakozik a ringben, amikor végre megszólal a gong es kezdetét veszi a Kick Off match! Mindannyian egymást nézik, amikor hirtelen megindulnak! Nikki Layla-t, Brie Summer-t Layla pedig Eve Mariet kezdi el csépelni. Rögtön láthatunk Natalyától egy Spinebustert Eve kárára, majd Natalya felhúzza és máris megpróbálja kilökni! Eve az utolsó pillanatban megkapaszkodik, így még meccsben van! Eve visszatántorog a ringbe, ám ekkor érkezik Brie Bella és kiosztja neki a saját Finisherjét, a Bella Bustert! Brie felhúzza Eve-t, és kilöki a kötél felett! Így tehát a mérkőzés első kiesője nem más, mint Eve Marie! Eve még picit tombol odakint, majd elindul kifelé. A ringben eközben középen az összes Díva összegyűlt és egymásnak esnek! Mindenki üti a másikat, nem tudnak elszakadni egymástól! Brie azonban kimarad a buliból és a sarokból veti rájuk magát! Az összes díva földre kerül, nehezen kezdenek el felállni. Ám mégis Brie Bella volt a leggyorsabb, hiszen felállt és máris kiosztott egy Enzigurit Laylanak, Summer Reanek pedig egy Clothesline-t! Brie éppen kilökné Layla-t, ám ekkor érkezik hátulról Natalya, aki kilöki Brie Bellát! Így tehát a második kieső nem más, mint Brie Bella! Már csak négyen vannak versenyben a kihívói jogért. Natalya, Nikki Bella, Layla és Summer Rea. Nikki, Layla és Summer összenéznek és egyszerre Natalyát kezdik el támadni! Natalya a sarokba húzódik, a három díva pedig csak őt támadja! Natalya a földre kerül, ám ekkor Nikki Bella kiválik és megfordítja Summer-t! Nikki kioszt egy gyönyörő Stunnert Summer Rea-nek, majd rögtön megfogja és kilöki a ringből! Ám Summer még ekkor megkapaszkodik a ring oldalán, de érkezik Nikki egy Bull Hammerrel és kilöki őt is! Így tehát a harmadik kieső, nem más mint Summer Rea! Natalya, Nikki Bella vagy pedig Layla. Ez itt a nagy kérdés. Natalya még mindig a földön fekszik, így Nikki és Layla egymásnak esnek! Megy az adokkapok, aminek végül Natalya vet véget, ugyanis érkezik hátulról és egy hatalmas Double Spear az eredménye! Natalya nem sokat vár, máris megfogja Layla-t és szépen ki tessékeli a ringből. Így tehát a negyedik kieső nem más, mint Layla! Natalya és Nikki Bella maradtak a ringben. Nikki még kába az előbbi Speartól, ám belekezdenek az ökölharcba! Nikki egy ütést mellé mér, ezt kihasználja Natalya és jön egy hatalmas Spinebuster! Nikki a földre kerül, de hamar felpattan, de érkezik máris Natalya és a Nattie by Nature nevezetű finishere! Natalya felhúzza Nikki-t, és a kötélhez löki, majd megpróbálja egy Clothesline-nal kihajítani, de Nikki átdobja a feje fölött Naty-t!
A mérkőzés győztese, és a Díva bajnoki cím első számú kihívója: Nikki BellaJL: Tehát az adáson Nikki Bella lesz az, aki kihívhatja Paige-et!
MC: Már várom!
JBL: Én is, de ennyi volt a Kick off. Nincs más hátra, pár perc, és kezdődik az adás!


 


Ezzel ér tehát véget a Kick off show. Reméljük, hogy tetszett. Kérjük kommentben értékeljétek a show-t!

Írta: Cenation és ngirincsi


 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0