Köszöntjük a kedves nézőket ma itt Miami-ban az AmericanAirlines arénából. Itt rendezzük meg idén a Hell in a Cell gálát. Nem is húznám az időt kezdődjék az adás!
The Undertaker vs Curtis Axel No Dq meccs:

Taker nagyon agressziv-an kezdi a meccset és kemény ütésekel a földre viszi. Taher felemeli és deag neki egy hatalmas DDT-t majd kimegy a ringböl és bevisz 2 széket. Amikor Axel feláll Taker hatalmas ütést mér a fejére a székkel amitöl Curtis erösen vérzik. Taker ráfekszik 1..2 de Axel kitör.Taker készül a Spear-re de amikor beadná Axel elugrik igy ö a ringsaroknak esik, hátulrol Axel kopogtat egy Roll Up Pin-el 1...2.. de Taker valahogy kiszabadul.Ekor axel felkapja az egyik széket és keményen üti vele Takar fejét amitöl öis erösen vérzik. Axel ráfekszik 1..2. de Taker ismétt kitör.Axelnek elege lesz és kimegy a ringböl majd behoz egy asztalt amit felállit és rádobná Taker-t de ö fordit egy Tobpstone-al ráfekszik 1..2..3

A mérközés győztese The Undertaker!


Jerry: Ez nagyon kemény meccs volt!

JBL: Igen egyetértek.

Cole: Én is jöjjön a következő meccs ahol Kofi Kingston küzd meg Seth Rollins-el az Interkontinenetális bajnoki övért!
Kofi Kingston vs Seth Rollins Interkontinentális bajnoki meccs:

A bevonulások után megkezdődik a mérkőzés Seth egyből letámadja ellenfelét pár ütés után a kötélnek löki majd egy dobbantó rúgást ad be majd készül a R.O.DDT-re de Kingston kiverekedik és a köteleken kívül áll a ring szélén majd elkapja Rollins fejét és leugrik.Seth hátraesik Kofi vissza megy a ringbe és kioszt egy Leg Drpo-ot majd felmászik a sarokba ahonnan kioszt egy Boom Drop-ot és utána még egy S.O.S.-t is kioszt ráfekszik 1..2..Seth kitör. Kofi készül a Trouble in Paradise -re de Rollins elhajolés kioszt egy Flapjack-et majd egy Fame Asser-t aztán felmászik a sarokba onnan egy Headlock Driver-t oszt ki ráfekszik 1..2..Kingston felrántja a vállát.Seth befogja Anaconda Vise-ba Kingston küszködik és a lábával eléri a kötelet a bíró szól hogy engedje el de Rollins nem engedi a bíró számol 1..2..3..4 ekkor elengedi Kofi kigurul a ringből.Rollins utána megy és neki lökné a kordonnak de Kofi fordít és ő löki Seth-et a kordonnak.A bíró közben számol 1..2..3.Kingston ekkor megy vissza .4..5..6..7..8..Rollins föláll a ring szélére onnan egy West Coast Pop-ot oszt ki 1..2..Kofi felrántja a vállát.Rollins felmászik a sarokba onnan beadna egy Diving Leg Drop-ot de Kingston elgurul föláll és bead egy Trouble in Paradise-t ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese és továbbra is Interkontinentális bajnok Kofi Kingston!


Jerry: Húha micsoda fordítás.

Cole: Ilyet nem gyakran látni.

JBL: Hát igen, de jöjjön a következő meccs ami a Hadcore bajnoki övért fog folyni!Chris Jericho vs The Miz Hadcore bajnoki meccs:

Elkezdődik a meccs és Jericho kezd jobban a German Suplexel.Ezután Body Slam majd.Megvárja míg feláll majd Sween Chet Music és befogja a Kimurába.Gyorsan leakarja rendezni mert jön a Codebreaker és 1..2..3 de Miz felrántja a vállát.Jericho ideges de Miz lenyugtatja egy Spearrel.
Ami után ad neki egy 5 Knuckle Shufflet.Miz kifelé tekint és élvezi a közönség éljenzését de Jricho Roll Up Pinn.De Miz kiszabadul és megfogja Chris lábait és jön a Wallls of Jericho Chris nem bírja tovább muszáj kopognia és The Miz az új bajnok.

A mérkőzés győztese és az új Hadcore bajnok The Miz!


Jerry: Ezigen! A Miz meg csinálta! Ő az új Hadcore bajnok!

JBL: Hát igen, abból a fogásból senki se tudott volna kiszabadulni.
Michael: Szerintem sem!

Jerry: Jöjjön a következő meccs ami a Díva bajnoki övért fog folyni!
Kelly Kelly vs Brie Bella Díva bajnoki meccs:

Elkezdődik a meccs és Brie Bella az elején fölényben van de utána Kelly Kelly befogja a Black Window-ba Brie pedig azonnal kopog.

A mérkőzés győztese és továbbra is Díva bajnok Kelly Kelly!


JBL: Ez sem volt túl hosszú meccs.

Jerry: Szerintem sem.

Michael: Na de majd a következő, szerintem az hosszabb lesz.
JBL: Meglátjuk a következő meccsen Cm Punk védi meg az övét Sheamus-sel szemben!
Cm Punk vs Sheamus Országos bajnoki meccs:

És folytatódjon az adás. A következõ mérkõzés az US bajnoki címért fog folyni. Elsôként a kihívó, Sheamus érkezik. Utánna jön a bajnok is, akit hatalmas ovációval fogadnak. Mindketten bent vannak a ringben, és elkezdõdik a mérkõzés. Mindkét pankrátor csak körözget a másik elõtt, de ekkor Sheamus hirtelen fejbe rúgja Punkot. Ráfekszik, de Punk 1-nél kiszabadul. Felkel és máris neki esik Shamusnak és jõn egymás után az Irish Course Backbreaker és utánna a Diving Headbutt. Punk ráfekszik, de Shamus kiszabadul. Punk befogja az Anaconda Viceba, de Sheamus felemeli és földhöz vágja. És itt úgy érzi Sheamus hogy jöhet a Brouge Kick, de Punk elhajol elôlle és jöhet a Bushaw Kick. Punk ráfekszik, de Shamus kiszabadul 2-nél. Punk már nagypn nyugtalankodik és ekkor jelzi a GTS-t. Sheamus felkel, és Punk sikeresen bevitte a GTS-t. Punk ráfekszik, de Shamusnek sikerül kirúgnia. Mennyit bírhat még az ír? De Punk már meg sem várja, hogy felkeljen, hanem egybõl jön a Punt Kick! Sheamus elájul és Punk ráfekszik. 1...2...3... Így a meccs gyõztese és mindig US bajnok, CM Punk. Sheamust pedig az orvosok viszik ki hordágyon. A mérkőzés győztese és továbbra is Országos bajnok Cm Punk!


Punk ünnepel a ringben mikor hirtelen meg szólal a Legacy zenéje. A Legacy kimegy a ringbe és szétveri Punk-ot Edge bead neki egy Spear-t majd pedig jön egy Triple Powerbomb a kommentátori asztalra. Punk ájultan fekszik mikor meg szólal Mr. MITB Seth Rollins zenéje. Rollins oda adja a táskáját a bírónak és rá fekszik Punk-ra PIN 1…2…3! A mérkőzés győztese és az új Országos bajnok Seth Rollins!Michael: Én meg mondtam, de ezt nem gondoltam volna, hogy ez történik.
Jerry: Hát én sem. De így lett.

JBL: Jöjjön akövetkező meccs ami az IHC övért fog folyni!


Rey Mysterio vs The Great Khali International Heavyweight bajnoki meccs:

Mind a ketten bejönnek észlelhető a méretkülönbség Rey nem rohan fejel a falnak csak óvatoskodik tudja hogy méretileg nem az ő javára áll a meccs de ő nem olyan aki ettől megretten Khali menne neki de ő átbújik a nagy lábai alatt.Felugrik a kötélre onnan pedig Khali-nak a gyomrába majd a sarokba a második kötélre megy ahonnan egy Hurricana-t oszt ki utána addig rugdossa Khali-t amíg ki nem esik a ringből a bíró számol 1..2..3..4..ekkor Rey egy Suicide Dive-t ad be Khali-nak 5..6..Mysterio vissza megy a ringbe 7..8..9 Khali is vissza gurul Rey felkapná Khali-t ez egy kicsit nehéz feladat neki főleg még úgy hogy Khali ellenáll.Khali Vice Grip-be fogja Mysterio-t aki úgy tűnik hogy kiszabadul ezért Khali kioszt egy Body Slam-et és egy Clash of Titus-t utána ráfekszik 1..2..Mysterio felrántja a vállát amikor Rey föláll Khali egy Cobra-t ad be neki ráfekszik 1..2..Mysterio kitör Khali befejezné a meccset egy Punjabi Plunge-el amikor felemeli Mysterio a lábával megkapaszkodik Khali nyakába majd egy szép mozdulattal leugrik Khali megütné Rey-t de ő kioszt egy Stunner-t ráfekszik 1..2..Khali kitör.Rey bead egy Running Knee-t majd megint megpróbálja vállra kapni de ez most se jön össze mert Khali talpra pattan és az utolsó erejéből egy Chokeslam-ot adna de Rey kijön belőle a földre esik és arrébb gurul majd föláll.Khali nekimenne de ő bead egy Lábujjbuktatót ettől Khali ráesik a kötélre majd Rey bead egy 619-et ráfekszik 1..2.3.

A mérkőzés győztese és továbbra is International Heavyweight bajnok Rey Mysterio!


Cole: Jó meccs volt én számítottam rá hogy Mysterio nyer.

Jerry: Én is Rey egy nagyszerű bajnok.

JBL: Hát igen, Rey-nél jó helyen van az az öv!

Jerry: Jöhet a következő meccs ahol az fog eldőlni, hogy ki lesz a Survivor Series-en az Int. Bajnok kihívója.
Zack Ryder vs Kurt Angle #1 Contender meccs (IC):

A gongszó után megkezdődik a mérkőzés Zack már alig várja hogy törleszthessen egyből neki rontanaAngle-nak de ő kigurul a ringből Zack utána.Kurt vissza megy Ryder is de őt már Kurt várja és elkezdi ütni majd egy Superplex-et ad neki utána egy Fisherman Suplex-et is majd vállra kapja és beadna neki egy GTS-t de Ryder fordít és STF-be fogja ellenfelét aki nagy nehezen eléri a kötelet.Zack felkapja White Noise-ba de Angle kijön belőle és átfordítja Zack-et 1..2..Ryder kitör.Fölállnak mindketten de Kurt egy kicsivel hamarabb ezért be tudott adni egy RKO-t ráfekszik 1..2..Zack kitör Angle beadna egy Olympic Slam-et de Zack leugrik és kioszt neki egy Inverted Backbreaker-t majd amikor Kurt föláll egy Springboard Kick-et ráfekszik 1.2..Kurt felrántja a vállát Ryder befogja a Walls of Jericho-ba Angle küszködve de megint eléri a kötelet Zack felkapná a White Noise-ba de ő gyomron rúgja majd megüti és egy GTS-t adna neki de Ryder leugrik a válláról.Ezért Angle belenyúl Zack szemébe és kioszt neki egy Olympic Slam-et ráfekszik 1..2..de Zack kitör Angle talpra állítja és neki löki a kötélnek majd megütné a visszapattanó Zack-et de ő át bújik a keze alatt és egy vállassal ledönti de ő föláll ezért bekap még egyet majd egy Proto Bomb-ot és egy Five Knuckle Shuffle-t.Ryder vállra kapja és kioszt egy A.A.-t de nem fekszik rá hanem befogja STF-be.Angle próbál szabadulni meg elérni a kötelet de most nem tud ezért lekopogja.

A mérkőzés győztese és az Interkontinentális bajnok Kofi Kingston kötelező kihívója Zack Ryder!Lawler: Angle lekopogta szép győzelem.

Cole: Hát Kofi-nak nem lesz könnyű dolga.

Jerry: Jöhet a következő meccs ami az ECW bajnoki címért fog folyni, szerintem ez egy igen izgalmas meccs lesz!John Cena vs Big E Langston vs The Rock ECW bajnoki Triple Thereat Extreme Rules meccs:

Meg érkezik Big E, majd Rock és Cena is. Ez a történet is elég régre nyúlik vissza. 3 héttel ezelőtt az ES-ben The Rock követelt egy visszavágót Cena ellen amit meg is kapott és egy Three stages of hell meccs lett volna, azonban a múlt heti SMS-ben Big E beváltotta a táskát és bajnok lett. Azonban aznap a ZackDown-ba el is veszítette The Undertaker-el szemben. Cena kedden elverte Taker-t így most bajnokként jött a HIAC-ra Rock és Big E-vel szemben. Egy olyan Triple Thereat meccsre ahol nincsenek szabályok. Most John-nak azért kell küzdenie, hogy bajnok maradhasson. A bíró fel mutatja az övet és meg ütteti a gongot ami azt jelenti, hogy elkezdődik a meccs. Big E és Rock is egyszerre esnek neki Cena-nak. Az ECW bajnok próbálna visszatámadni de nem tud azonban Rock és Big E túlerőben vannak addig rugdossák Cena-t meg ütögetik még a bajnok el nem ájul. Cena el ájul Big E pedig hirtelen bead Rock-nak egy Big Ending-et és rá fekszik PIN 1...2..de Rock fel rántja a vállát. Várható volt, hogy The Rock nem fogja ilyen könnyen fel adni a meccset.Cena eközben összeszedi magát kivesz a ring alól, egy acélszéket és felmászik a sarokba Big E fel állítja Rock-ot és mikor meg fordul Cena, acélszékes ugrásába botlik ami során ő is meg Rock is el ájulnak. Cena most elkezdi őket verni az acélszékkel és szentül hiszi, hogy meg fogja nyerni a meccset. Cena fel állítja őket először Big E-t majd Rock-ot lökné a sarokba, azonban csak Big E-t sikerül neki mert Rock bead neki egy hatalmas Rock Bottom-ot és rá fekszik PIN 1...2..de Cena fel rántja a vállát. John meg próbál fel állni azonban Big E az acélszékkel lecsapja őket. Majd pedig egyenként kilöki őket a ringből. Big E lepakolja a kommentátori asztalt amit nemrégiben raktak újra össze. És fel áll majd pedig Cena-t vinné magával, de az ECW bajnok hasba veri és lehúzza onnan. Cena és Rock most közösen kezdik el sorozni a nagy embert és földre kényszerítik. Próbálják lent tartani a földön ezért át lökik a rámpán és ott hagyják. Rock neki esne Cena-nak azonban a bajnok fordít egy A.A.-el majd pedig vissza löki Rock-ot a ringbe és rá fekszik PIN 1...2...de Rock az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Cena egyszerűen nem hiszi el. Nem tudja mit kéne még tennie. Meg próbálkozik egy STFU-val a ring közepén amivel hiszi, hogy meg nyeri a meccset. Úgy tűnik Rock lekopogja mikor egyszer csak Big E kiszabadítja Rock-ot Cena fogásából Big E bead egy Big Ending-et Cena-nak és kilöki a ringből. Big E behoz a ringbe egy Kendall botot és az acéllépcsőt is. Rock-ot pedig az acéllépcsőre teszi és elkezdi verni a Kendall bottal. Cena tehetetlen nem tud semmit sem csinálni. Big E bead Rock-nak egy hatalmas Big Ending-et az acéllépsőre és rá fekszik PIN 1...2..de az utolsó pillanatban The Rock fel rántja a vállát. Már Big E is nagyon fárdat de valahogy egyik pankrátor sem adja fel a meccset. Big E bepróbálkozik egy Big Boot-al és rá fekszik Rock-ra PIN 1...2..de Rock ismét csak fel rántja a vállát. Big E a még Ringben lévő acélszékkel kezdi most el verni Rock-ot addig, hogy a szék szét törik Big E pedig rá fekszik Rock-ra PIN 1...2..de Rock ismét fel rántja a vállát. Langston ekkor középre viszi az acéllépcsőt és Rock-ot a sarokba löki onnan pedig bead neki egy hatalmas Superplex-et az acéllépcsőre. Big E nagyon nehezen ugyan de rá fekszik Rock-ra PIN 1...2...de John Cena az utolsó pillanatban kiszabadítja Rock-ot! Elképesztő amit ezek hárman ma itt produkálnak. John Cena, Big E Langston és The Rock is a ring közepén fekszenek. Eltelik pár perc mire képesek fel állni de sikerül és Cena a Kendall bottal fejbe vágja Big E-t aki ettől be ájul és rá fekszik ezt kihasználva PIN 1...2...de Rock az utolsó pillanatban kiszabadítja Langston-t megakadályozva ezzel azt, hogy John Cena meg nyerje a meccset. Most úgy tűnik Rock veszi át az irányítást és az acélszékkel kezdi el sorozni Cena-t. Big E eközben a ringben kívül próbálja összeszedni magát sikertelenül. Cena próbálna fel kelni de nem tud ugyanis The Rock nem hagyja neki. John elkapja The Rock kezét azonban az emberek bajnoka ettől csak ideges lesz és egy hatalmas Rock Bottomot követően rá fekszik Cena-ra PIN 1...2..de John Cena az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Rock egyszerűen nem hiszi el. John Cena nem adja fel. Big E még mindig nem tudott fel állni. The Rock pedig most meg próbálja, hogy Cena-nak bead egy hatalmas GTS-t az acéllépcsőre és rá fekszik PIN 1...2...de Cena fel rántja a vállát. The Rock most az acélszékkel akarja fejbe vágni a bajnokot azonban érkezik Big aki kiveszi a kezéből. Big E beadna egy Big Ending-et azonban Cena felkapja mind a kettjüket a vállára, ahogy azt a Wrestlemania 25-n is tette Edge-l és a Big Show-al majd pedig bead egyszerre kettjüknek egy hatalmas A.A.-t és rájuk fekszik PIN 1...2...3!

A mérkőzés győztese és továbbra is ECW bajnok bajnok John Cena!
Jerry: Ezigen! John megint mit vitt végbe hatalmas bajnok! Remélem még sokáig az is marad!

JBL: Hát igen, Cena ismét bebizonyította, hogy ő a legjobb!

Michael: John Cena amit ma végbevitt és, hogy mindig fel kelt. Tisztelet jár neki, de Big E-nek és Rock-nak is!

JBL: Igen, de jöjjön a következő meccs ami a Nehézsúlyú világbajnoki címért fog folyni Wade Barrett és Edge között!Edge vs Wade Barrett Nehézsúlyú világbajnoki meccs:

Wade kerül fölénybe majd belöki Edge-t a sarokba és kemény ütéseket mér a fejére. Wade bead egy Tornado DDT-t majd ráfekszik 1.. de Edge felrántja a vállát. Wade bead neki egy powerbomb-ot, majd mászik a sarokba, és készül a Five Stars Frog Splash-re de Edge elkapja a levegöben egy Codebraker-el. A közönség örjöng. Edge ráfekszik 1...2.. de Wade kitör. Edge felemeli és bead neki egy DDT-t majd egy White Noise-t. Ráfekszik 1..2.. de Wade ismétt kitör.Edge ideges lesz és kidobja a ringböl, majd nekilöki az acél lépcsöknek, és viszamegy a ringbe. A biro számol, 1...2...3...4...5...6...7...8. de ekor Wade felkapaszkodik a ring szélére.De ekor Edge bead egy hatalmas Sweet Chin Music-ot amitöl Wade ismétt kiesik a ringböl. Edge utánnamegy és visszadobja a ringbe. Edge csak nézi ahogy fekszik majd hirtelen befogja a Hell's Gate-be. Wade azonnal kopog.

A mérkőzés győztese feladással és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok Edge!
Michael: Ez igen. Ez szép volt, Edge-től sem fogják elvenni egy könnyen a WHC övet!

JBL: Michael, szerintem most Edge-nek is szerencséje volt!

Jerry: Na hagyjátok abba!

Michael: Mindenesetre jön az est két főmérkőzése az egyik a Ryback vs John Morriso a másik pedig a Dolph Ziggler vs Randy Orton. Kezdődjék hát az első!Ryback vs John Morrison Fall's Count Anywhere meccs:

Ez a történet elég régre nyúlik vissza 3 héttel ezelőtt az SMS-be Morrison visszatért és egyértelműen közölte Ryback-el, hogy el fogja verni ma. Most meg látjuk, hogy véget vetnek-e a szörny PPV veretlenségi szériájának vagy Ryback tovább folytatja a rombolást.

A mai meccs egy olyan meccs ahol nincsenek szabályok, nem kell a ringben maradni, ahol csak kedvük tartja harcolni ott küzdhetnek meg. Megérkezik a szörny majd pedig kijön a ringbe John Morrison is. Elkezdődik a meccs és Morrison azonnal idegesen neki megy Ryback-nek. Kilökné őt a ringből azonban a szörny meg fejeli és végre elkezdheti ő is aprítani Morrison-t. Ryback ököllel kezdi el verni Morrison-t és eléggé durván. Morrison nem tud visszatámadni azonban Ryback egy Boom Drop-ot és kidobja Morrison-t a ringből ahogy azt csapattársával is tette Kedden. Morrison eléggé rosszul ér földet elkezdi fájlalni a könyökét. Azonban Ryback nem enged oda hozzá senkit. Meg fogja és felkapja a vállára, a ringen kívül a kőkemény acél rámpám pedig bead neki egy hatalmas Shell Shocked-et. Most bárhol lekopogtathatja, vagy Pinnel-het azonban Ryback inkább végig rúgdossa az arénában Morrison-t most egy hatalmas rúgással a színfalak mögé kergeti Morrison-t. Morrison próbálna fel állni azonban Ryback a semmiből egy acélszékkel háton csapja. Morrison ezek után nem tud egyáltalán fel állni akárhogyan is próbálkozik. Ryback elkezd nevetni majd pedig elkezdi ordítozni Morrisonnak, hogy „Mivan John?! Ennyi telik tőled? Gyerünk küzdjél!” Ryback még ezt üvöltözi Morrison-nak az összeszedi magát és egy hatalmas övön aluli ütéssel földre küldi a szörnyet. Ryback összeesik Morrison pedig nagynehezen ugyan de fel áll. Morrison most egy asztalról elvett tollal figurázza ki ryback-et erősen a bőrébe szúrja, majdpedig erőteljesen fejbe rúgja a szörnyet. Ez után sok rúgosás után a közönségnél kötnek ki. Ryback nagyon szenved kemény fájdalmai vannak azonban Morrison-nak is még mindig fáj a könyöke miután Ryback kihajította a ringből. Morrison bead egy Starship Paint-et ott a közönség között és rá fekszik Ryback-re a bíró pedig számol, hisz most bárhol le lehet kopogtatni valakit PIN 1...2...de Ryback az utolsó pillanatban fel rántja a vállát. Morrison nem hiszi el ezért hirtelen befogja Ryback-et a Kimura Lock-ba azonban rögtön elengedi hisz a fájós könyöke miatt nem bírja benne tartani Ryback-et. A szörny még mindig nem tért magához a sok ütést követően. Morrison meg pihen egy kicsit majd pedig ismét elkezdi sorozni ököllel a szörnyet. Morrison a sok ütést követően a ringhez vonszolja Ryback-et át rakja a rámpán és utána menne de az egyik szurkoló nem engedi neki. Morrison idegesen meg fordul és elkezdené ütlegelni, a kommentátorok pedig közlik, hogy a szurkoló Ryback egyik rokona. Ekkor Ryback a semmiből meg fogja Morrison kezét bever neki egy hatalmasat és kihúzza a közönség közül. Ryback fel kapja Morrison-t és fel viszi a kommentátori asztalra ott pedig bead neki egy hatalmas Shell Shocked-et melynek során a kommentátori asztal darabokra törik. Ryback-nek hatalmas fájdalmai vannak de nagy nehezen rá fekszik Morrison-ra PIN 1...2...de Morrison az utolsó pillanatban mint valami csoda fel rántja a vállát. Ryback egyszerűen nem hiszi el így rá fekszik még egyszer PIN 1...2..de Morrison ismét felrántja a vállát. Ryback most nagy nehezen fel áll begurít a ringbe egy acélszéket és Morrison-t is. Ryback szét nyitja az acélszéket Morrison sérült karját pedig közötte húzza ki és be fogja a Kimura Lock-ba, Morrison nem akar kopogni azonban Ryback nem engedi el. Morrison karja el törik és Morrison kínjában kopog!!!!

A mérkőzés győztese feladással Ryback!JBL: Ez igen! Ryback még mindig veretlen PPV-n és most is lesérítette John Morrison-t.

Jerry: Hát igen, eltörte Morrison karját. De az egészet Morrison kezdte, megérdemelte, hogy a szörny így elbánt vele.

Michael: De azért Ryback is sokat kapott Morrison-tól szerintem ennek még lesz folytatása!

JBL: Srácok minden esetre elérkeztünk az est főmérkőzéséhez ahol Dolph Ziggler küzdd meg Randy Ortonnal a WWE bajnoki övért!
Dolph Ziggler vs Randy Orton WWE bajnoki Hell in a Cell meccs:

Ez a történet is 3 héttel ezelőttre nyúlik vissza. Ahol kijött Randy Orton és azt állította, hogy a Hell in a Cell után ő lesz a WWE bajnok ekkor kijött Tedy Long és bejelentette, hogy ma a Hell in a Cell-en Dolph Ziggler megvédi az övét Randy Ortonnal szemben egy Hell in a Cell meccsen. Aztán a Raw-ban ezt felülírva Brad Maddox egy új #1 contender meccset bejelentve amit Seth Rollins nyert meg és ő lett Ziggler kihívója. Ez után a 1 héttel később az SMS-ben végül is Orton lett ismét legyőzve Rollins-t de ahogy Taker-t elverte és beszólt neki Ziggler elszántan megy ma neki ellenfelének mindenki szerint. Dolph és Randy között elképesztő nagy feud alakult ki. Randy nagyon szeretné az övet azonban Ziggler már 2 hónapja bajnok és nem úgy fest mint aki könnyen oda fogja adni az övét Randy-nek. Leereszkedik a ketrec majd pedig meg szólal Randy Orton zenéje. Randy magabiztosan végigsétál a rámpán majd pedig várja, hogy kijöjjön Ziggler. A közönség elkezdi skandálni, hogy „Show off! Show off!” mikor mindenki örömére meg szólal a WWE bajnok Dolph Ziggler zenéje. Ziggler is be megy a ringbe, a bíró pedig megütteti a gongot és kezdetét veheti az est főmeccse. Orton azonnal neki esne Dolph-nak ám a bajnok kitér előle és hátba rúgja. Ziggler okos taktikával kezdd. Randy azonban kitér előle. Randy kigurul a ringből és várja, hogy Ziggler utána menjen. A WWE bajnok azonban a kötélről elrugaszkodva Randy re ugrana, ám a vipera elkapja és Dolph fejjel a ketrecnek esik. Dolph még nem épült fel teljesen a Battleground óta, ugye akkor a Miz okozott neki egy kisebb sérülést de ha yg halad a kisebből nagyobb lesz. Randy most elkezdi sorozni Ziggler-t és úgy tűnik a vipera megállíthatatlan. Randy kiveszi a ring alól a Pörölyt és azzal kezdi el verni a bajnokot. Randy elkezdi ordítani Ziggler-nek, hogy „Na mivan te nagy bajnok?! Ennyire telik tőled? Küzdj ne pedig fetrengjél mint egy hallott! Azt majd rá érsz ha elvertelek!” Orton ezután ismét rá ver egyet Zigglerre a pöröllyel. Dolph próbál fel állni de Randy most fejbe rúgja. Orton kihúz a ring alól egy acélszéket és most azzal kezdi el verni a bajnokot aki úgy tűnik tehetetlen a viperával szemben. Randy ismét ráverne a székkel a bajnokra azonban Ziggler kiveszi a kezéből és ver rá Randy-re a székkel. Orton térdre kényszerül Ziggler pedig a fejét a ketrecbe veri Randynek. Orton azonban fel áll és egy kis ökölharc után ő jön ki jobban. Orton vissza gurítja Ziggler-t a ringbe majd pedig az acéllépcsőt és a széket is. Randy fel állítja a széket és egy Suplex-et adna rá Ziggler-nek, azonban Dolph fordítva csinálja ezt meg. Dolph rá igazítja Randy-t a székre majd pedig beadna egy Five Star Frog Splash-t de mikor ugrik Randy egyenesen a székre és a lépcsőre ad Dolph-nak egy RKO-t majd pedig rá fekszik PIN 1...2...de Dolph Ziggler az utolsó pillanatban fel rántja a vállát. Orton hatalmas mozdulatot adott be Ziggler-nek de a bajnok nem adta fel. Randy meg fogja Ziggler-t és kilöki a ringből. Majd pedig neki támasztja a ketrecnek és bead neki egy hatalmas Spear-t és a ketrec egy darabja kitörik Ziggler pedig a ketrecen kívülre kerül. Orton meg fogja Ziggler-t és a ketrecen kívül kezdi el ütni a bajnokot. Majd pedig ő fel mászik a ketrec tetejére és várja, hogy Orton utána menjen. Ziggler mikor fel áll Orton után siet. Orton már várja, hogy Ziggler fel menjen ezért mihelyst Dolph felér Randy ott kezdi el ütni a bajnokot majd pedig egy hirtelen mozdulatot követően bead neki egy GTS-t és Ziggler egyenesen a kommentátori asztalra esik. Amely széttörik. Randy lejön és visszaviszi amár szó szerint félholt Dolph Ziggler-t a ringbe. Randy rá fekszik PIN 1...2...de Dolph Ziggler az utolsó pillanatban fel rántja a vállát. Orton is összeesik már ő is nagyon elfárdat. Hatalmas amit ezek ketten ma itt művelnek egyszerűen Dolph Ziggler nem adja fel. Láthatjuk a visszajátszást amikor Orton beadja a GTS-t a ketrec tetejének a szélén és Dolph egyenesen a kommentátori asztalra esik. Dolph még mindig ájultan fekszik a ringbe, Randy pedig nem érti, hogy tudott fel kelni ezután Dolph Ziggler. Hatalmas ez az este és ez a meccs is. Orton nagy nehezen feltápászkodik, de Ziggler nem bír felállni. A közönség próbálja a bajnokot segíteni ezért elkezdik skandálni a szlogenjét, hogy „Show off! Show off!” Ziggler nagy nehezen fel áll de Orton már várta ezt, úgyhogy ott az acéllépcsőre bead Ziggler-nek egy hatalmas RKO-t és ráfekszik PIN 1...2...de Dolph az utolsó pillanatban ismét felrántja a vállát. Orton már tényleg nem tudja mit kéne még tennie ahhoz, hogy meg nyerje a meccset. Ismét fel hangzik a „Show off! Show off!” skandálás és Ziggler nagyon nehezen ugyan de fel áll és ökölharcba kezd Randy-vel. Már mind a két pankrátor nagyon fáradt és mind kettejüknek kijár a tisztelet. Ziggler hirtelen felkapja Ortont a vállára és bead neki egy A.A.-t majd pedig rá fekszik PIN 1...2..de Orton az utolsó pillanatban fel rántja a vállát. A meccs nagy részét Orton irányította eddig de mégis rengeteget kapott Ziggler-től aki egyszerűen nem adja fel. Dolph Ziggler nagyon nehezen de mindig fel rántja a vállát. Most pedig már ő sem tud és Randy Orton sem tud fel állni. A közönség ismét csak elkezdi biztatni Ziggler-t. A bajnok pedig nagy nehezen fel áll és a kezébe veszi az acélszéket amivel keményen elkezdi verni Orton-t. Randy egyszeráen sehogy sem bír fel állni így Dolph bead neki egy Five Knuckle Shuffle-t és Orton kínjában de feltápászkodik Ziggler azonban bead neki az acéllépcsőre egy hatalmas Dragon Strike-t és rá fekszik PIN 1...2...3!

A mérkőzés győztese és továbbra is WWE bajnok Dolph Ziggler!Jerry: Ezigen! Micsoda meccset láthattunk!

JBL: Egyetértek Jerry. Nagyon kitettek ma magukért a pankrátorok azonban Dolph ma jobbnak bizonyult.

Michael: Én azt hittem vége lesz mikor Randy ledobta a ketrec tetejéről Ziggler-t de Dolph fel kelt!

Jerry: Extra tisztelet jár neki érte!

JBL: Igen.Ziggler nagy nehezen fel áll és a ringben ünnepel. Megérdemelten maradt ő a bajnok. Azonban ennyi volt a Hell in a Cell hétfőn Raw, kedden pedig Extreme Supershow!
Írta: Cenation, altec, ngirincsi, Ricsi és Ryder
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0