A meggyalázás

Üdvözlünk mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown ami garantált jó szórakozást fog nyújtani!
Ahogy már azt megszoktuk JBL és Michael Cole üdvözöl minket:

main image

JBL: Szép pénteki napot mindenkinek! Ma megint eljött az a nap amikor kimondhatjuk azt hogy Üdvözlünk mindenkit a Smackdownban, ahol minden pénteken bunyó van!
Cole: Nagyon sokan összegyülltek ma este itt San Antonio-ban, hogy megnézhessék kedvenceiket, de ne is huzzuk az időt kezdődjön az adás:

Az adás elején megjelenik Chris Jerico akit a közönség egészen jól fogad, viszont Jerico nincs valami jó kedvében majd egy mikrofont fog és beszél:

CJ: Egyszerűe alig találok szavakat ami a múlt héten történt hisz...... Hülyét csináltak belőlem! És több szupersztárnak is igaza volt hogy ez a WWE már nem az ami régen volt! Hogy lehet az hogy egy újoncnak akinek csak most volt a bemutatkozó meccse már egyből egy MITB kvalifikációs meccset kap? Ez mind Stephanie McMahon hibája! Még hogy szórakoztatni akarja a közönséget és mindent megadni nektek? Száanlmas az egész McMahon famili!

Ez után a kijelentés után megjelenik Stephanie McMahon a Smackdown GM-je aki dühösen érkezik egy mikrofonnal a kezében: 

WWE: Why Stephanie McMahon Should Make a Full-Time Return

SM: Hogy a fenébe merted ezt itt kimondani? Mégis kivagy te hogy felülbírálod a kenyéradódat? Már ha most tehetném kirugnálak te mocsadék, de inkább hagylak téged és titeket is szenvedni, mert kiirok neked egy főmeccset, vagy inkább nektek legalább is azoknak a szupersztároknak akik ugyanezt gondolják, szóval kiállsz te is és a többiek is a Best Team ellen egy 3 az 1 elleni Gaunlet meccsen! És most ide figyelj te pokolfajzat! Ha mégegyszer így mersz beszélni a családomról, akkor biztosítalak róla hogy nem lesz munkád soha a WWE-nél! -Majd viharosan eltávozik.

JBL: Jerico most nagyon feldühítette a GM-et, és ezt nagyon nem kellett volna.
MC: Ismerjük Jerico-t és ilyen a természete a dühös, szóval most szó szerint a tüzzel játszik.

Curtis Axel vs Ezekiel Jackson

Egy újabb debütáló a Smackdown-ban és az ellenfele se semmi mert a nagy Ezekiel ellen kell kiállnia, ahogy megérkeznek a felek megszólal a gong és kezdetét veszi az első meccs amin Curtis kezdett jobban egy Buzsaw Kick után egy Clothesline-nal térdre zökken a nagyember majd elkezdi rúgdosni és ezt követné egy Clothesline From Hell, de Jackson időben megfogja és bead egy R.O Powerslam-et majd ráfekszik 1...2 de Curtis kiszabadul, majd a nagy Ezekiel jött lendületbe és kioszt egy Fisherman Suplex-et majd jön egy DDT és ráfekszik talán vége? 1...2 de Curtis megint időben ki tud szabadulni majd jön a klasszikus fejsatu amiben nagyon jól kapta egy Axel-t és kezd ájulni viszont ad le azért életjeleket, de sehová se tud menni majd a közönség egyre jobban kezd Curtis mellé állni és ennek hallatára kezd magához térni és próbál felálni és fel is állt és .......... Curtis a kötélről visszapattanva kap egy Clothesline-t, majd Jackson-nak elege van és ki akarja végezni az újoncot és készül a Tombstone Piledriver-re.......... de Axel kicsúszik belőle és hirtelen bevisz egy Hybrid Facebuster-t! Ráfekszik fogja a lábát 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Curtis Axel!

JBL: El sem hiszem mekkora meccset láthattunk! Bravó a fiataloktól!
Cole: Az biztos hogy Curtis ilyen tehetséggel a top main rosterbe találhatja magát!
JBL: Jöjjön is a következő meccs ami haonlóan izgalmasra számítok:

Cesaro vs Big E

Először jön a másik nagyfiú majd érkezik utánna a svájci tank és el is kezdődött a meccs, ami egy kis erő mutogatással kezdődött majd átment egy kis bírkózásba és ebből Big E jött ki jobban és bead egy Clothesline-t majd jön egy Suicide Drive és ráfekszik talán ennyi elég? 1...2 de nem mert Cesaro még kettőnél ki tudott szabadulni, Big E egy kicsit hergeli a közönség akik egyértelműen kifújolják majd bead még egy Clothesline-t majd készül a Five Knuckle Shuffle-ra ........ de Big E visszapattanva a kötélről kap Cesaro-tól egy Europen Uppercut-tot! Azta! És rá is fekszik 1...2 de Big E még időben szabadul, majd jönne egy Disaster Kick ......... de Big E elkerüli és bead egy Suicide Drive-ot és ezt követi a Five Knuckle Shuffle amit mostmár sikeresen visz be és készül a Big Endig-re ........ de Cesaro lecsúszik és bead még egy Europen Uppercut-tot! majd ezt követi egy Natruzailer! És ráfekszik 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztese Cesaro!

WWE news: John Cena calls Antonio Cesaro a future world champion

JBL: És még egy nagyon fordulatos meccs! Te jó ég ma milyen SD-be csöppentünk bele!
Cole: És fontos hogy mind a ketten heel karakterek ami nem mindennapi meccs szokott lenni. De lépjünk is tovább:

Josh Matthews mellett Stephani McMahon áll:

Cm Punk and Stephanie McMahon Backstage Segment - Raw 8/15/11

JM: Üdvözöllek főnök! Szóval mivel magyaráznád az adás elején történteket?
SM: Tudod mivel? Hogy senkinek sem fogom hagyni hogy bemocskolják a McMahon családot! És főleg nem egy olyan idióta mint Jerico! De ma meg fog bünhődni a többi barátjával együtt akik név szerint Kofi Kingston, Zack Ryder, Sheamus, szóval készüljenek mert ma a pokolban fognak vacsorázni!
JM: Hááát.... köszönöm az interjut most pedig kapcsoljunk vissza:

Seth Rollins vs Dolph Ziggler

Erre a meccsre kirendelte hogy senki nem avatkozhat bele és senki sem lehet a ring mellett így egy az egyben eldönthetik ki a jobb, ahogy megérkeztek megszólalt a gong és elindult ez a pikáns meccs, amin egy kis adok-kapok után Rollins kezdett jobban egy Drop Kick után egy jön egy Proto Bomb majd ráfekszik 1...2 de Ziggi kettőnél kiszabadul, majd Rollins kezdi sorozni a földön fekvő Dolph-t ezután jött egy Buzsaw Kick majd egy Clothesline és ezt követte egy Boom Boom Drop majd megint ráfekszik 1...2 de megint ki tud szabadulni Ziggler, Rollins-tól jönne egy Clothesline ....... de Ziggler bevisz egy bámulatos DDT-t!! Majd nyer vele egy kis idő és pont elég is mert lendületbe jött, egy-két Clothesline után jött egy  Pepsi Twist majd ráfekszik talán vége? 1...2 nem, nem, és nem mert Rollins kettőnél kiszabadul majd készül egy Enzugiri-re...... de Rollins fantasztikusan fordít és bevisz az égből egy Roundhouse Kick-et!!! Majd rá is fekszik, ezzel vége is lesz! 1...2 de hogy??? kettőnél kiszabadul Ziggler!! Rollins se hiszi el majd mászik a sarokba és készül egy God's Last Gift-re.... de Ziggler elkerüli és bevisz egy Fameasser-t!!! 1...2 de Rollins épp hogy kiszabadul! Micsoda meccs!!! Ziggler készül a Dragon Strike-ra ....... de Rollins fordít és bevisz egy White Noise-t!!! Majd megint mászik a sarokba és ........... megint elvéti a finisher-t Ziggi elkerüli, SŐT bevisz egy Dragon Strike-ot!!! Majd ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Dolph Ziggler!

A meccs után mikrofont fog és beszél:
DZ: Köszönöm nektek hogy bíztos bennem, és ezt a győzelmet szeretném egy olyan embernek ajánlani aki fontos tagja volt a WWE-nek és egy nagyon jó barátom, ő nem más mint Rey Mysterio, ő az aki ebbe a szakmában mindent átélt már, de sajnos ezek a kutyák miatt az ő karrierje vége...... szóval most törlesztettem érte és RVD! Neked pedig ezzel a győzelemmel üzentem hogy így csinálja a legjobb!

A mondata után pedig jön a Shield és Ambrose egy mikrofonnal:

DA: Szóval a legjobb..... hát én inkább egy nyaligépnek mondanálak téged mert mást nem hallani tőled csak hogy "ti értetek küzdők " "imádlak titeket" Ez mind cicaszöveg cicafiú! De ha már Mysrerio-ról van szó akkor most te is arra a sorsra fogsz jutni mint ő!

Mikor már a köteleknél voltak a srácok és készen álltak szétszedni Dolph-ot, ekkor megszólalt a TT Bajnok Royal Skulls zenéje és a két fiatal érkezett a WWE Bajnok sgítségére, ami után visszavonulót fújtak.

JBL: Így kell ezt csinálni Dolph!!! Te maradsz a Bajnok a MITB-en és örökre az leszel!!! Egyszerűen imádom ezt a srácot!
Cole: Amit le művel a ringben az nem semmi, de most jöjjön a következő meccs:

Big Show vs MVP

Big Show érkezik először akit nagyon nagy szeretett örvendez majd őt követi MVP aki egy mikrofonnal a kezében érkezik:

MVP: Ti szánalmas nép! Mit kerestek itt? Takarodjatok haza és nézzétek a poros, mocskos környezetetekből a WWE-t mert meg sem érdemlitek hogy élőben rám nézzetek! Nézzetek tükörbe hogy néztek ki! És ez a szánalmas ogre is kijön nagy sebbel-lobbal de közlök veled valamit Show: Nem állok ki ellened!

Mikor már beért a ringbe és megszólalt a gong ezt MVP nem vette észre és kapott Show-tól egy kemény W.M.D-t majd ráfekszik 1...2...3!!

Big Show is a noble hero; assaulting old people, mocking others, and picking fights simply because he doesn't like someone. Just look at that baby face!

Így a mérkőzés győztese Big Show!

JBL: Így kell ezt Show! Ne packázz máskor az óriással MVP!!
Cole: Ezt még MVP hetekig meg fogja érezni, de jöjjön a főmeccs:

Sheamus, Kofi Kingston, Zack Ryder, Chris Jerico vs The Best Team (Gaunlet Match)

Ahogy a meccs szabájai szerint egy ellenfél lehet bent a trió ellen, és az első Ryder aki gyorsan beszalad a ringbe majd nekiesne a BT-nek, de nagyon rosszul jött ki belőle mert teljesen szét szedték Zack-et aki a végén kapott egy Triple Powerbomb-ot majd Bourne ráfekszik 1...2...3!!!
Így Zack Ryder kikapott.......

Majd egyből következik a magasröptű Kofi Kingston aki egy kicsivel jobb volt hisz először a kötélről ugrott rá mind három srácra akik egy az egyben kiterültek, majd Kofi felpörgette az eseményeket! egy-két Clothesline után amit Bourne kapott bead egy Drop Kick-et Wyatt-nek majd kap egyet Christian is! Majd ezután ad Bourne-nak egy Jumping Clothesline-t majd Kofi már nagyon érzi! És bead egy Boom Boom Drop-ot!!! Majd készül beadni Bourne-nak a Trouble In Paradise-t ........... de a finishert Christian kapja meg!!! De viszont nem tud ráfeküdni mert jön Wyatt egy kemény Clothesline-nal majd beadja a Sister Abigail-t és ráfekszik 1...2...3!!!
Így Kofi Kingston is vereséget szenvedett......

Váratlan események történetek ekkor...... hisz Christian ájlutan fekszik a földön és ketten maradtak majd megszólal Sheamus zenéje, de nem egyedül jött hanem Chris Jerico-val!!! És ketten nekiesnek a Best Team-nek, később beszáll Christian is és fölénybe kerültek ám ekkor megszólalt a Viper Randy Orton zenéje!!! És gyorsan elhagyta a ringet a heel csapat...

Majd a végén kijön Vince McMahon amire mindenki a fejét fogta majd beszél:

If there's one thing Vince McMahon knows how to do, it's create gold from controversy. Courtesy: guyspeed.com

VM: Várj Jerico! A mia kis cselekedetért fogsz még bünhődni! Ha nem álltál ki a Best Team ellen akkor a jövő hétre bejelentem a Bray Wyatt vs Chris Jerico meccset! És ha nem jól fogsz teljesíteni akkor csak egyetlen szó fogja elhegyni a számat: "Kivagy rúgva!!!!"
Majd távozik......

Ezekkel a képsorokkal ér véget a Smackdown ami elég izgalmas volt és várhatjuk mi lesz a sorsa Jerico karrierjével, szóval nézzétek jövő héten is!

Remélem tetszett :)


Írta: allah1997

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0