Az Extreme Supershow elején a kommentátorok köszöntik a nézőket.

Cole:Üdvözlök mindenkit az Extreme Supershow-ban.

Lawler:Köszöntök mindenkit Brooklyn-ból.

JBL:Szép estét.Ma kiderül hogy milyen meccstípus lesz az US övért folyó küzdelemben.

Cole:Igen és ma az egyik bajnok megvédi az övét az hogy melyik lesz egy szavazással dől el amire már a nézők szavazhatnak.

Lwaler:Szóval amelyik öv benne vannak a pakliban az az Országos bajnoki öv az Interkontinentális bajnok és az ECW öv.Szerintetek melyik bajnoknak kell címet védenie?

Cole:Én azt mondom hogy az Interkontinentálisnak mert amióta megnyerte henry nem kellett megvédenie ezért szerintem ő lesz a befutó.

JBL:Én szerintem a ECW bajnokra kíváncsiak az emberek.

Lawler:Mondjuk én egyet értek Cole-al szerintem is az Interkontinentális lesz na de majd meglátjuk.

Natalya vs Eva Marie

A dívák megérkezése után megszólal a gong Eva keményen kezd megragadja ellenfele haját és a földre rántja aki ezért fölkapja és a sarokhoz vágja támadóját majd átfordítja 1..2..Eva kiszabadul aztán gyorsan fölkel és egy Big Boot-ot oszt ki ráfekszik 1..Natalya felrántja a vállát.Marie a köteleknek löki Natalya-t aki megkapaszkodik amikor azonban megfordul Eva kilöki a ringből majd a sarokba mászik onnan egy Elbow Smash-t ad be Natalya-nak akit ezután visszatesz a ringbe ott ráfekszik 1..2..Natalya felrántja a vállát.Marie a Five knuckle Shuffle-ra készül de amikor beadná Natalya kigurul alóla és egy German Suplex-et oszt ki utána két Body Slam-et ráfekszik 1..2..Marie kitör ezért ellenfele Sharpshooter-be fogná de ezt sikerül megelőznie Eva-nak elrúgja magától támadóját neki a köteleknek aki onnan visszapattan és átfordítja 1..2..Natalya kiszabadul.Eva a Sper-t jelzi de ez elől Natalya kitér utána egy Belly to Belly-t oszt ki végül Sharpshooter-be fogja ellenfelét aki nehezen de eléri a köteleket és a ring szélére gurul ott áll talpra.Natalya odamegy de hirtelen Marie ráhúzza a fejét a kötelkre amitől Natalya hátra esik majd egy White Noise-t is kap ráfekszi 1..2..Natalya felrántja a vállát.Eva Black Window-ba fogja Natalya-t de ekkor Paige zenéje szólal meg aki meg is érkezik és a ring felé megy Eva ráfigyel és nem veszi észre Natalya-t aki átfordítja 1..2..3.

A mérkőzés győztese: Natalya

A meccs után Natalya ünnepel Paige pedig távozik de Eva ott marad és leszedi a sarokban ünneplő ellenfelét és a köteleknek löki majd egy Spear-t oszt ki neki ezután távozik.

Lawler:Kezdésnek egy jó meccs volt várom a folytatást.

Cole:A Payback-en új bajnokot avathatunk ha Eva ilyen agresszív lesz.

JBL:Szerintem ő nem tudja elvenni az övet Paige-től.

A ringbe a Shield érkezik Dean Ambrose kér egy mikrofont és beszélni kezd.

-A múlt héten legyőztem a WWE bajnok Dolph Ziggler-t amit sokan csak szerencsének könyvelnek el de én azt mondom azoknak hogy akkor jöjjenek ki és én megküzdök velük is.Úgyhogy lehet jönni.

Corey Graves zenéje szólal meg és érkezik társával Alex Riley-val de mielőtt beérnének a ringbe Dolph ziggler zenéje szólal meg ő egy mikrofonnal a kezében érkezik.

-Ambrose a múlt héten tényleg csak szerencséd volt.De ma megmutathatod hogy letudsz-e győzni vagy sem.Ha ma legyőzöl elismerem hogy jobb vagy nálam.Azt javaslom küzdjünk meg most és ha egy az egybe legyőzöl azt mondom jobb vagy nálam.

Ambrose-nak nincs ideje válaszolni mert az Extreme Supershow igazgatója Booker T érkezik.

-Elég legyen ha bunyózni akartok ma akkor akkor legyen egy különleges meccstípus legyen egy Fall's Count Anywhere meccs.Ami titeket illet Royal Skulls ha már itt vagytok akkor megküzdötök Seth Rollins-al és Roman Reigns-el a jövőhéten pedig Dean Ambrose kiáll Corey Graves-el.Ja igen Ambrose a mai meccsedbe nem avatkozhatnak bele a társaid és most jön a tag team meccs.

Royal Skulls vs Shield

A meccset Graves és Roman kezdi közülük is utóbbi jobban amikor Corey megütné egy Full Nelson Drop-ot oszt ki pacsizik de mielőtt kimenne kifeszíti Graves mellkasát amibe Seth belerúg egy nagyot után a földön rugdossa tovább aztán készül a Fame Asser-re amit sikeresen bevisz ráfekszik 1..2..Graves kitör.Rollins a kötelektől vesz lendületet de amikor visszafordul egy Irish Course Backbreaker-t kap Corey-től aki ez után pacsizik de Seth is így van vele.Alex egy Supemen Punch-al indít és készül a Cesaro Swing-re ami összejön neki jópárszor megpörgeti ellenfelét aztán visszapacsizza társát Graves egy Bulldog után ráfekszik 1..2..Roman kitör.Corey kioszt egy Proto Bomb-ot aztán mászik a sarokba és jön a Diving Headbutt ráfekszik 1..2..Reigns felrántja a vállát ezért Anaconda Vise-ba fogja Roman-t aki elkúszik a kötélig majd kigurul a ringből Graves egy Suicide Dive-t oszt ki és visszarakja ellenfelét a ringbe ott ráfekszik 1..2..Romen kiszabadul.Graves pacsizik jön Alex egy Disaster kick-el próbálkozik de Reigns egy Samoan Drop-al fordít és kúszik a társához Riley pacsizik de Roman-nek is összejön Corey kitér ellenfele ütése elől és egy Olympic Slam-et oszt ki utána egy Whisper in the Wind-et ráfekszik 1..2..Rollins felrántja a vállát.Graves lelöki a ring széléről Reigns-t majd vállára kapja Seth-et ő leküzdi magát ezért LeBell Lock-ba fogjaamikor Rollins eléri a kötelet elengedi és egy Suicide Dive-t oszt ki Roman-nek amíg a bíró erre figyel Riley kioszt egy Lifting DDT-t Rollins-nak.Graves vissz megy a ringbe vállára kapja ellenfelét és kioszt egy GTS-t ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztesei: Royal Skulls

Lawler:Milyen szépen kijátszották a Shield tagjait.

Cole:Ezért ők a tag team bajnokok.Te mit gondolsz John?

JBL:Azt hogy nem tudták legyőzni a Shield-et ezért csinálták.

Backstage:

Christian Evan Bourne-al beszélget.

-Figyel Evan ez egy fontos meccs nem szabad engedni hogy Swagger bekerüljön a meccsbe így is hárman benne vagyunk.

-Rendben nincs gond.

-Tegyél meg mindent hogy te nyerj akármin múlik.

-Nyugi meglesz.

Jack Swagger vs Evan Bourne

A meccs kezdete után Evan kigurul a ringből ugyanúgy mint a múlt héten Christian de Jack nem megy utána a bíró közben számol ezért Bourne visszamegy a ringbe ahol Swagger nekiesik üti rúgja ahol éri majd a sarokba löki ott hozzápréseli a sarokvédőkhöz aztán egy Bulldog-ot oszt ki végül kihajítja a ringből kint a kordonnak löki aztán kioszt egy Bulldog-ot végül visszateszi a ringbe bent kioszt egy DDT-t ráfekszik 1..2..Evan felrántja a vállát.Swagger STF-be fogja egy idő után Bourne elér a kötelekig ezért Jack ismét kilöki a ringből kint az acél lépcsőnek löki ami ketté jön tőle utána bead egy Gutwreenc Powerbomb-ot rá a lépcső egyik darabjára után egy Boom Drop-ot a bíró közben számol és már 7-nél jár ezért visszateszi ellenfelét a ringbe de ahogy beért és a bíró abbahagyta a számolást rögtön kidobta a ringből Evan-t.Kint az acélrúdnak lökné de hirtelen Bourne kitér előle és magával rántja Jack-et aki beleszáll az acél rúdba de keményen nem is számított rá a bíró számol Evan pedig visszatápászkodik a ringbe 4..5..6..7..8..9..Jack is visszaér és megtámadná Bourne-t aki elkerüli és egy Crossbody-t oszt ki utána egy Flapjack-ot ráfekszik 1..2..Jack felrántja a vállát.Evan mászik a sarokba és jönne az Air Bourne de Swagger elgurul előle és kioszt egy Gutwreenc Powerbomb-ot ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese: Jack Swagger

Cole:Tehát a Payback-en Zack Ryder-nek meg kell őriznie az övét három ellenfél ellen.

JBL:Huszonöt százalék esélye van rá hogy megőrzi.

Lawler:De összejöhet neki feltéve ha ma nem neki kell megvédenie az övét.

Backstage:

Matt Striker Mark Henry-vel készít interjút.

-Henry sokan úgy vélik ma neked kell címet védened erről mi a véleményed?

-Ha kell akkor kell és megvédem nem én döntök de jó esélyem van.

-Amióta megnyerted az övet az Extreme Rules-on azóta nem is kellett megvédened sőt a Payback-en sem kell megvédened az öved erről mit         mondanál?

-Az nem az én hibám hogy Miz nem akart visszavágót és más ellenfelem nem lett mondjuk örülök neki de szerintem pont ezért leszek ma én a befutó.

-Rendben köszi hogy itt voltál sok sikert.

CM Punk vs The Miz

Először Punk érkezik mikrofonnal a kezében és megáll a rámpán. „ Én vagyok a legjobb. Én vagyok a legjobb az egész világon. Én vagyok a legjobb mindenben. A ringben mikrofonnal is. Kommentálás ben is. Mindenben. Hidd el ha azt mondom én vagyok a legjobb ebben a cégben ! Utolérhetetlen, verhetetlen vagyok. Egyetlen biztos pont én vagyok akkor, most és örökké. Én vagyok a legjobb. Most mindenki rám figyel?” Majd bemegy a ringbe. Ezek után megszólal Miz bevonulója. De a kommentátor asztal mögül felbukkan majd hátba támadja Punk-t. Majd egyből beadná egyik finisherét. Felkapja ellenfelét, de Punk hárít pár ütéssel majd a kötélnek löki. Punk nekifut. De Miz megkapaszkodik a kötélbe és elhajol előle. CM kirepült a ringből. Utána megy. De CM a ringlépcsőnek löki ellenfelét majd a közönségre néz, majd egy white noise a lépcsőre. Aztán visszamegy ringbe és leül a ring közepére. Miz 6. számolásra visszabandikol. Megáll a ring szélén majd szemezik Punk-al. CM csak mutatja neki hogy „Gyere!”. Miz bemegy de meghátrál. Mégse a kötélről egyspringboard reverse elbow smash. Majd meg is van az első tus, de Punk még egy elött kiveti vállát. Miz megragadja ellenfele fejét majd kicsit megszorongatja. Punk próbál felállni. De Miz nem hagyja s egy gyomrost sújt Punknak majd egy suplex-el odavágja. A sarokba mászik. De CM a kötélnek ugrik, így Miz leesik. Punk ezt kihasználja majd a ringközépe húzza és pin 1...de kijön. Visszalöki és újra 1... de megint nem sikerül. A legjobb megragadja ellenfelét majd a sarokba löki. Vár egy kicsit majd Big Boot. De Miz hárít. De így is kap egy enziguri-t. Punk a sarokba mászik és örvendteti magát és egy diving elbow drop. Ráfekszik 1...2 de kijön. Miz lefejeli ellenfelét s fame asser amit egy boom drop követ. Tus 1...2... de kiveti magát belőle. A Király felkapja A legjobb-t a sarokba teszi és high knee bulldog majd a sarokba áll. Vár... Vár... Csak Vár... Punk felkell de ellenfele beleszáll (Spear). Ráfekszik 1...2 de CM lába a kötelen. Punk felüll majd kineveti ellenfelét. Miz nem tudja mivan, s fejberúgja. De ismét felüll és felpattan majd a sarokba löki , majd a másik sarokba , aztán a ring közepébe. Majd hátulról egy pepsi twist. Felsegíti amiből egy clothesline keregedik ki, de Miz elhajol előle és Sweet Chin Music. De nem kiszabadul belőle.Ezekután párszor megforgatja majd GTS . Ráfekszik 1...2...3

A meccs győztese CM Punk. Reene Young készit vele egy riportot de csak azt mondja „Én megmondtam”.

Backstage:

Matt Striker most Cody Rhodes-al készít interjút.

-Cody mit gondolsz ma neked kell megvédened a címed?

-Úgy gondolom hogy nem én leszek persze ha én akkor odateszem magam és megvédem a címem.

-Miből gondolod hogy nem te leszel?Szerinted ki lesz?

-Az Interkontinentális bajnok Mark Henry de ez csak egy megérzés.Remélem nem nekem és Zack-nek kell megvédenünk az övünket de majd kiderül remélem bejön a megérzésem.

-Rendben sok siker köszönöm az interjút.

Az interjú után egy Promot mutatnak a Payback-ről:

Kevin Nash vs Randy Orton.

Mindketten megérkeztek a ringbe. Nash kezd egy erős clothesline-al. Orton nekiesik. De Kevin elkapja és odavágja. Majd felsegíti a sarokba viszi és ad neki egy giant chop-t ad neki. Majd kidobja a ringből. Orton elkapja Nash lábát, de csak Kevin megfordul és ránéz. Randy bemegy a ringbe majd megüti ellenfelét, de Nash csak odébb löki. Orton felpattan és Edgecution. Randy kezd felpörögni. A sarokból ráugrik ellenfelére Nash elkapjak. Orton átfordítja és egy powerslam-é fordítja. Ráfekszik 1... de egyből kijön. Orton nekifut és egy dropkick-t oszt ki neki. S Nash a kövelek közé esik. Randy-nak forognak már a szemei. Megragadja ellenfelét és randy orton ddt. Pin 1..2 de ledobja magáról. Nash lassacskán de felkell és egy kemény big boot-al őrli ellenfelét. Majd befogja a Hell’S Gate-be. Orton küszköd , de próbál mászni a kötelek felé. Épp hogy de nem éri el. Kevin mégjobban befogja. De Randy még mindig gyötrődik és ugrik egyet és eléri a kötelet. Nash nem adja fel és kínozza tovább, és nekifut de Randy fordít és feldobja és powerbomb, de Nash fordít és facebuster. Nash fitogtatja erejét.Orton eközben hátulról támad de Kevin időbe észreveszi és egymás után háromszor odacsapja Powerbomb-al. Nash elkapja ellenfelét és többször hátba veri és egy leg drop. De nem Orton eltér előle és Punt Kick. Mégse Nash kitér előle , majd kigáncsolja. Aztán kigúnyolja ellenfelét és utánozza a tekeredését. Randy feltápászkodik és RKO Nash-től majd felkapja és Jackknife Powerbomb . Kevin ráfekszik 1...2... de kitör az utolsó pillanatba. Orton megragadja ellenfelét, de Nash ad neki egy gyomrost meg felkapja és földhöz csapja de nem Randy lejött róla és RKO. Pin 1...2....3

A meccs nyertese Randy Orton.

A meccs előtt egy reklámot látunk a jövőheti Corey Graves vs Dean Ambrose meccsről.

 

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler Fall's Count Anywhere

A bevonulások után megszólal a gong egyből egymásnak esnek a felek Ziggler gyomron rúgja Dean-t és a kötelekhez fut majd egy Clothesline-t oszt ki utána egy European Uppercut-ot amit egy Body Slam követ ráfekszik 1..2..Dean kitör.Dolph felülteti a sarokba ellenfelét és készül a Superplex-re de Ambrose ellenáll és fordít ő osztja ki a Superplex-et mindketten a földön de kezdenek fölállni Dean átbújik ellenfele keze alatt aztán kioszt egy Clothesline From Hell-t ezután kidobja a ringből ellenfelét kint elővesz egy acél széket és ráver egy hatalmasat ellenfele hátára aztán kioszt egy German Suplex-et rá a székre ráfekszik 1..2..Dolph kiszabadul.Ambrose a szék segítségével Cross Arm Breaker-be fogná a WWE bajnokot ő viszont kihúzza a kezét a székből és egy Pelé Kick-et oszt ki majd visszagurul a ringbe.Az igazság vérebe a sarokba mászna föl de Dolph egy Corner Triangle Dropkick-el lerúgja onnan és most ő van a sarokba onnan egy Diving Elbow Drop-ot oszt ki ráfekszik 1..2..Dean felrántja a vállát.Ziggler a vállára kapja Dean-t aki pár könyökös után letud jönni onnan és egy Drop Kick-et oszt ki amitől a bajnok nekiesik a ringsaroknál lévő acél rúdnak és beveri a fejét.Dean összeszedi magát közben Dolph a kordonnál próbál talpra állni de ekkor jön Ambrose egy High Knee-vel aztán az acél lépcsőknek löki ellenfelét ráfekszik 1..2..Ziggler felrántja a vállát.Ambros elkezdi ráncigálni ellenfelét a rámpára ahol felkapja a White Noise-hoz de Dolph kiverekszi magát belőle és egy hatalmas DDT-t oszt ki rá a betonra Dean fogja a fejét Dolph közben összeszedi magát és egy Inverted Backbreaker-t oszt ki utána egy Fame Asser-t ráfekszik 1..2..Dean kitör.A Show off Figure Four Leglock-ba fogja Dean elkúszik a rámpa széléheig de onnan nincs hova mennie de ekkor Ziggler elengedi és lelöki onnan Ambrose szerencséjére lábra érkezik de összeesik amikor fölkel és fölnéz egy Crossbody-t kap Dolph-től ráfekszik 1..2..Dean felrántja a vállát.Ziggler várja hogy ellenfele fölkeljen ekkor azonban megszólal a Shield zenéje érkeznek is a közönségen keresztül de egy másik zene is megszólal ami Corey Graves zenéje ő Alex Riley-val jön ki és a két csapat egymásnak esik közben Dean átfordítja Dolph-ot 1..2..Ziggler kiszabadul.Ambrose vállára kapja a bajnokot aki viszont egy lejön és egy Inverted DDT-t oszt ki ráfekszik 1..2..Dean kitör ezért a WWE bajnok egy Twist of Fate-t oszt ki közben a Shield másik két tagja elverte a Tag Team bajnokokat és Ziggler felé mennek Seth ér oda hamarabb ő kap egy rúgást a gyomrába utána egy DDT-t aztán Ziggler kitér Roman ütése elől és egy Zig Zag-et oszt ki végül egy Fame Asser-t Rollins-nak Ambrose pedig  átfordítja 1..2..Dolph szabadul majd Ambrose keze alatt bújik át és egy Zig Zag-et ad neki a betonra ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese: Dolph Ziggler

Cole:Micsoda meccs főleg a vége.

JBL:Ziggler most kapott egy kis lendületet vasárnapra.

Lawler:Igen de nézzétek.

John Morrison érkezik aki leüti hátulról Ziggler-t egy mikrofonnal utána beszélni kezd.

-Ziggler élvezki a percet amikor nyersz mert vasárnap nem lesz ilyen örömöd.Élvezd ki még WWE bajnok lehetsz mer egyre kevesebb időd van vasárnapig ahol nem fog rajtad senki segíteni.Közben elvesz a WWE övet a bírótol és bemegy a ringbe.

-A mérkőzés győztese és az új WWE bajnok John Morrison ez lesz vasárnap nem más csak ez Ziggler de addig tartsd meg úgyis az enyém lesz vasárnap.Ezután kisétál.

Tommy Dreamer vs Bray Wyatt

Miután mindketten megérkeznek megszólal a gong Tommy szeretne bosszút álli a múlthetiért egy Clothesline-al kezd aztán kioszt még egyet a sarokba lökné Bray-t aki fordít így Dreamer kerül a sarokba és Wyatt nekifutásból még neki is meg utána ő is kioszt egy Clothesline-t ráfekszik 1..2..Tommy felrántja a vállát.Wyatt egy Tornado DDT-t oszt ki utána egyből egy Sister Abigail-t osztana ki de Dreamer kiküzdi belőle magát és egy Buzsaw Kick-et oszt ki aztán a sarokba mászik onnan egy Clothesline-t osztana ki de Bray kitér előle így egy nagyot esik Tommy majd bekap egy R.O.DDT-t ráfekszik 1..2..Tommy eléri a kötelet.Wyatt kiviszi a ringből és felrakja a lábait a kordonra onnan jön a DDT aztán az acél lépcsőknek löki és vissza,egy a ringbe Dreamer visszér 9-nél ezért Bray a ring közepére húzza és Anaconda Vise-ba fogja de Tommy kitud belőle jönni és fordít egy Kimura Lock-al de Wyatt elér a kötélig Dreamer nem akarja elengedi a bíró felszólítására sem ezért a bíró számol 1..2..3..4..ekkor elengedi amikor fölkel jól megtapossa ellenfelét és készül a Dreamer Driver-re de Bray kitör belőle és kigurul a ringből majd elindul a kijárat felé de Tommy utána ered és elkezdi ütni vissza a ring felé ekkor azonban Christian érkezik hátulról és megtámadja Dreamer-t.

A mérkőzés győztese diszkvalifikációval: Tommy Dreamer

Ketten esnek Dreamer-nek és jól elverik végül bedobják a ringbe Christian bemegy vele Bray pedig ad neki egy kendó botot amit szétver Dreamer-en majd a meccs bírója tessékeli ki a ringből.

JBL:Christan most üzent vasárnapi ellenfeleinek.

Lawler:Jól szétverték.

Cole:Wyatt most elégedett lehet.

Backstage:

Matt Striker Zack Ryder-t interjúvolja meg.

-Zack szerinted kinek kell majd megvédenie az övét?

-Nem tudom megmondani sokak szerint Mark Henry-nek de szerintem nem kettőnk közt fog eldőlni Cody-val.

-Tegyük fel hogy te lesz az ma megvéded az öved vasárnap pedig ismét megkel védened három másik pankrátor ellen hogy készülsz fel?

-Ma csak egy ellenfelem lesz szerintem vagy akármelyikőnknek ha pont nekem akkor ma egyet és vasárnap remélhetőleg hármat győzök le de most mennem kell.

Jerry Lawler feláll a kommentátori asztaltól egy mikrofonnal a kezében.

Hölgyeim és uraim most következik a bajnoki meccs lássuk kinek kell megvédenie az övét.Ekkor a kivetítőre mutat amin megjelennek a százalékok.

Zack Ryder: 46%

Cody Rhodes: 22%

Mark Henry: 32%

A ringbe érkezik az Országos bajnok és várja kihívóját ekkor Kofi Kingston zenéje szólal meg.

US bajnoki öv meccs

Zack Ryder vs Kofi Kingston

A gongszó után Kofi egy Troumble in Paradise-t osztana ki de Zack kitér előle és egy Hurricarana-t oszt ki aztán egy Buzsaw Kick-et ráfekszik 1..2..Kingston felrántja a vállát.Ryder kioszt egy Fisherman Suplex-t és egy Knee Drop-ot is beadna de Kofi elgurul előle majd egy Inverted Backbreaker-t oszt ki utána pedig egy Leg Drop-ot ráfekszik 1..Zack kitör.Kingston a köteleknek löki de Zack megkapaszkodik bennük és amikor Kofi nekiront lehúzza a kötelek így ellenfele kiesik a ringből.Zack egy Suicide Dive-t oszt ki és visszateszi kihívóját a ringbe és STF-be fogja amiből szabadulni nem tud Kofi ezért elkúszik a kötelekig.Ryder miután elengedte egy Body Slam-et ad neki ráfekszik 1..2..Kifi kitör.Zack a vállára kapja de onnan leküzdi magát majd egy Uppercut-ot is kioszt ellenfelének amitől mindketten kidőlnek más más okokból.Kingston a saroknál kel föl utána egy German Suplex-et oszt ki aztán a sarokba mászik onnan jön a Diving Headbutt ráfekszik 1..2..Zack felrántja a vállát.Kofi LeBell Lock-ba fogná a bajnokot de Zack nem hagyja hogy befogja majd a kihívója gyomrába rúg egyet de őelkapja a lábát ezért Ryder egy Enziguri-val fordít utána készül a Powerbomb-ra fölkapja és behajítja a sarokba Kingston-t utána jön a Broski Boot- amit sikeresen bead aztán a ring közepére húzza és STF-be fogja amiben Kofi nagyon szenved de eléri a kötelet.A kihívó a kötelek segítségével kel fel Ryder közben egy Brougue Kick-re készül de ezt Kingston időben észleli és amikor az US bajnok beadná lehúzza a köteleket amin fönnakad a bajnok Kofi pedig lerúgja onnan amitől Zack kiesik a ringből Kingston pedig egy Suicide Dive-t oszt ki és visszamegy a ringbe a bíró közben számol 1..2..3..4..5..6..7..8..ekkor visszaér Ryder.Kofi a Troumble in Paradise-t jelzi de Ryder ismét kitér előle és átfordítja 1..2..Kofi kiszabadul.Zack egy Full Nelson Drop-ot oszt ki ráfekszik 1..2..Kingston felrántja a vállát ezért Ryder a vállára kapja de Kofi megfogja a köteleket így letud jönni onnan aztán egy Spear-t oszt ki ami nem sikerül túl jól ráfekszik 1..2..Ryder kitör.Kingston a sarokban és jönne a Diving Elbow Drop de Zack elgurul előle majd egy Fame Asser-t oszt ki aztán jelzi a Five Knuckle Shuffle-t amit sikeresen bead majd egy Raugh Ryder-t is de nem fekszik rá hanem STF-be fogja  amiből Kofi nem tud szabadulni ezért lekopogja.

A mérkőzés győztese feladással és továbbra is US bajnok: Zack Ryder

JBL:Vasárnap nem biztos hogy ezt a képet látjuk.

Cole:Szerintem igen.

Lalwer:Meglehet hogy most megvédte de lehet hogy vasárnap új bajnok avatunk.

Wade Berrett vs The Great Khali

A meccs elején Khali egy Clothesline-t oszt ki utána a sarokhoz nyomja ellenfelét és ráver egy hatalmasat a mellkasára Wade összerogy és kúszik odébb de Khali elkapja majd odanyomja egy másik sarokhoz ahol ismét ráver aztán kioszt egy Gaint Chop-ot ráfekszik 1..2..Wade kitör.Khali egy Leg Drop-ot osztana ki de Barrett kigurul alóla és egy Boom Drop-ot oszt ki aztán mászik a sarokba és jönne a Crossbody de Khali elkapja és kidobná a ringből de a bajnok megkapaszkodik a kötelekben és ráhúzza a nagy ember fejét a kötelekre amitől hátra esik Wade pedig visszamegy a ringbe és egy Fame Asser-t oszt ki ráfekszik 1..2..Khali felrántja a vállát.Barrett Patrion Lock-ba fogja Khali azonban lerúgja magáról be a sarokba amikor visszapattan pedig bead Wade-nek egy Samoan Drop-ot ráfekszik 1..2..Wade kitör ezért Khali a sarokba nyomja és jönne ismét egy nagy ütés a mellkasára de Barrett elkerüli az ütést utána belerúg egyet ellenfelébe és egy High Knee Bulldog-ot oszt ki majd a Springboard Kick-re készül amit sikeren bead ráfekszik 1..2..Khali felrántja a vállát.Barrett egy Bull Hammer Elbow-ra készül de Khali fordít egy Cobra-val aztán kioszt egy Leg Drop-ot és egy Body Slam-et ráfekszik 1..2..Barrett kiszabadul.Khali kiosztana egy Old School-t de Wade lerántja a kötelekről és egy Jumping Arm Breaker-t ad neki aztán készül a DDT a második kötélről ez összejön neki ráfekszik 1..2..Khali felteszi a lábát a kötélre.Wade jelzi a Running Knee-t de ellenfele hárítja és egy nagyot ver megint a bajnok mellkasára utána elkapja a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok nyakát és egy Chokeslam-ot ad neki ráfekszik 1..2..Wade kitör.Khali a Punjabi Plunge-ra készül de Barrett hárítja de az utána következő Spinebuster-t nem tudja Khali egy Powerbomb-ra készül amit be tud vinni de Wade kigurul a ringből ezért Khali egy Suicide Dive-t oszt ki és visszateszi Barrett-et a ringbe amikor ő maga is visszatérne akkor a bajnok lerúgná őt a ring széléről de Khali egy WMD-vel kiüti és nem megy be a ringbe hanem a sarokba mászik onnan egy Diving Elbow Drop-ot osztana ki de Barrett az utolsó pillanatban elgurul alóla majd egy Diving Headbutt-ot oszt ki utána fölkapja és egy Shell Shocked-et is ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese: Wade Barrett

Cole:Ezzel a meccsel ér véget az e heti Extreme Supershow viszlát legközelebig.

Lawler:Ne feledjék vasárnap Pyaback viszlát.

JBL:Viszont látásra.

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0