http://www.saturdaymorningslam.com/images/SlamLogo.png

Az S.M.S. a két kommentátorok kezdik a mai adást!

Brad: Üdvözlök mindenkit itt a szombat esto SMS adásnál, én Brad Maddox vagyok.
Josh: Én is üdvözlök mindenkit, én meg Josh Mathews vagyok. Ez az utolsó adás MITB előtt!

Brad: Igen, elég érdekes meccsek lesznek!
Josh: Vajon ki fogja megszerezni a Raw táskát, a Smackdown táskát és a Extreme Supershow táskát!
Brad: De csapjunk is bele az első meccs CM Punk megküzd Jack Swagger ellen 1 on 1-be!

CM Punk Vs. Jack Swagger

 

Swagger kezdi egy szép jobbossal, majd Punk is add neki egyet és így megy, az adok, kapok. Swagger jön ki jobban, megsorozza, majd add neki egy DDT, utána egy Boom Drop-ot, rá fekszik 1…2… De Punk 2-nél felrántsa, mint két vállát. Ekkor Swagger bedobja Punk-ot a sarokba. Majd ott csépeli, mint két kezével nyomja punk fejét a sarokvédőnek a bíró számol, majd Swagger 4-nél elengedi. Rá fekszik, Swagger alkarral nyomja Punk fejét 1…2… De 2-nél felrántsa az egyik vállát. Jack Swagger övült majd bele üt a szőnyegbe. Punk meg küldi, jobbossal majd add egy Neckbreaker, rá fekszik 1…2… de Swagger felrántsa 2-nél a vállait. Swagger feláll, de Punk egy Clothesline küldi le, majd bedobja a ring sarkába. Majd add egy Hig Knee Bulldog-ot, felkapja és ki oszt egy GTS, majd be fogja Anaconda Vise-be. Jack Swagger kopog! A meccs győztese feladással CM Punk!

Brad: Úgy látszik Punk kapott lendületet holnapra!
Josh: Ez így igaz!

Ekkor bejön Rob Van Dam a ringbe!


RVD: Mint tudjátok holnap lesz a MITB, és van is egy meccsem, de méghozzá milyen! A WWE övért megyek! Nem mondom azt, hogy megy, nyerem, de van annyi esélyem, hogy legyőzzem Dolph Ziggler-t és én legyek az ÚJ WWE bajnok!
Ekkor bejön a WWE bajnok Dolph Ziggler!

http://dolphziggler.com/images/nickgallery/gallery//albums/screencaps/2012/JAN16SCRa/normal_vlcsnap-00404.png

DZ: Nézd, tudom jó pankrátor vagy, de én fogom meg nyerni holnap a meccsünk! Nem magamért, ha nem értük!
RVD: Te már túl sokáig uraltad a WWE övet, most rajtam a az idő!
Ekkor bejön a GM Igazgató Tomci!
Tomci: Na, srácok figyeljetek jól! Meg van a mai fő meccs! Az pedig egy Tag Team mecccs lesz ami, nem külön, ha nem együtt lesztek és pedig az ellenfeleteket, majd akkor ki derül!

Brad: Milyen szuper fő meccs lesz ma!
Josh: Ez így igaz, De jöjjön a 2. meccs Bo Dallas megküzd Triple H ellen, 1 on 1 meccsen!
Brad: Bo Dallas mondjak a leg esélytelenek, hogy meg nyerje a táskát!
Josh: Hát igen, az is meg lepő lenne, ha győzne!

Bo Dallas Vs. Triple H

Triple H erős ütéseket mér Dallas-ra majd leviszi egy Spinebuster-ar, majd rá fekszik 1…2… De Dallas 2-nél felrántsa mind két vállát! Majd Triple H a kötelekhez dobja, Dallas visszapattan, majd Triple H add egy Flapjack-et, utána egy Knee Facebuster. Rá fekszik 1…2… De 2-nél felrántsa az egyik vállát Dallas! Triple H csak vigyorog és ki oszt egy Pedigree-t, majd rá fekszik 1…2… De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát Dallas! Triple H nem hiszi el. Majd készül megint egy Pedigree-re, Triple H mondja, hogy akkor még egyet! De Bo Dallas egy semmiből fordít egy DDT-vel, majd ki oszt egy Bo Dazzler, rá fekszik 1…2…3! A meccs győztese Bo Dallas!
http://3.bp.blogspot.com/-uHYotLKufSU/UgP_t0vAdSI/AAAAAAAB3MI/3SppYaO0W8g/s640/8-8-2013+4-29-37+PM.jpg
Josh: Nem is tudok szóhoz jutni! Lehet, hogy van esélye megnyerni!
Brad: ÁÁÁ, csak mázli a volt! Most jön a 3. meccsünk, 1 on 1 lesz, ami Sin Cara megküzd Kofi Kingston ellen.

 

Sin Cara Vs. Kofi Kingston
 

Kofi Uppercut add majd egy DDT, majd rá fekszik Sin Cara-ra. 1…2… De Sin Cara –nél felrántsa a vállait! Kofi nem hatja levegőhöz jusson Sin Cara, egyből támad, Kofi majd add egy German Suplex-et, utána egy Leg Drop-ot. Sin Cara feláll, megütné Kofi-t, de Kofi ki oszt egy SOS-t, rá fekszik 1…2… De Sin Cara felrántsa 2-nél az egyikvállát. Kofi készül a Trouble in Paradise, de nem sikerül. Sin Cara feláll és elhajol. Majd Sin Cara a kötelek segítségével add egy Sprinboard Reverse Elbow Smash-ot. Kofi pont középső kötelen támasza megy a fejét. Sin Cara egy 619 add na, Kofi gyorsabb volt és ki oszt egy Trouble IN Paradise-t, rá fekszik 1…2…3 A meccs győztese Kofi Kingston!
http://www.kayfabenews.com/wp-content/uploads/2013/09/kofi_wins.png
Brad: Nagyon jó kis meccset láttunk!
Josh: Igen, de jöjjön a fő meccsünk!

Rob Van Dam & WWE bajnok Dolph Ziggler Vs. Matt Hardy & Erick Rowan

Erick Rowan és RVD kezdi a meccset. Megszólal a gond és Dolph rögtön bepacsizza magát. RVD csak vigyorog. Dolph Enziguri kezd, majd add egy Pepsi Twist, bedobja a sarokba Rowan-t, majd add egy High Knee Bulldog. Rá fekszik 1…2… De Rowan 2-nél felrántsa az egyik vállát. Dolph nyújtsa a kezét, hogy pacsizzon RVD-el, de amikor RVD elérné, majd visszahúzza, és azt mondja, hogy lassú vagy öreg!  Ekkor Dolph visszafordul és Rowan add egy DDT. Mind a ketten kúsznak, és mind a ketten szinte egy szere pacsiznak! RVD egy White Noise kezd, majd egy Clothesline From Hell, rá fekszik 1…2… De Matt 2-nél felránts a vállait. RVD oda szól Dolph-hoz hogy ezt figyeld! RVD ki oszt egy Zig- Zag-et. Majd azt mondja, én jobban csinálom! Ekkor Doplh épp, hogy hozzáért RVD. RVD rá fekszi, de bíró mondja, hogy csere van, ekkor RVD ki gurul a ringből majd öltöző felé megy! Dolph mászik és leugrik egy Five Star Frog Splash-al, rá fekszik 1…2…3 A győztesek Rob Van DAm és WWE bajnok Dolph Ziggler! Ziggler magasba emeli a WWE övjét! RVD meg szokásos RVD-ezést csinálja!

http://www.wrestleenigma.com/wp-content/uploads/2013/10/RVD1.jpg

Brad: Mára ennyi volt, sziasztok!
Josh: sziasztok

 

Írta: Tomci

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0