Először az évben

Elérkeztünk az évelső Raw adásához, amely egyben az év első adása is. Az adás elején visszatekinthetünk a SmackDown-ra, de legfőképp arra, amikor Christian rátámadt saját csapattársára.


Ezután az arénát sötétség lepi el, és Lilian Garcia szólal meg.
- Hölgyeim és uraim, kérem köszöntsék az egykori Nehézsúlyú világbajnokot, Mr. Awesome-t, The Miz-t! - Mondja Lilian és megszólal Miz zenéje. Miz-t hatalmas szeretet fogadja, ő pedig a ringbe megy, és kér egy mikrofont.


- Én voltam az az ember, aki mindent megtett egy szerda este a Best Team sikeréért. Evan Borune nélkül volt kénytelen harcolni a Best Team, és ha Christian-ön múlt volna, ki is kaptunk volna. Akkkorát küzdöttem, mint még soha. A saját lábamon sem voltam képes távozni az arénából.. Én mindent megtettem a győzelemért, és sikerült is volna, de jött Christian. Mai napig nem értem, hogy miért támadt meg a saját csapattársam... És valószínűleg sosem fogom megérteni. Viszont emellett nem mehetek szó nélkül! Én vagyok The Miz! Az az ember, aki volt már Hardcore bajnok és Nehézsúlyú világbajnok is.. És nem fogom hagyni, hogy így érjen véget a Best Team.. - Miz még folytatná, ám megszólal Christian zenéje. Christian-t kifütyüli a publikum, ám ő ezzel nem törődve a ringbe megy, ahol kér egy mikrofont. 

- Hogy miért tettem amit tettem?! Tudod milyen érzés, hogy mindig te aratod le a babérokat.. A Best Team tagjai közül, egyedül te voltál Nehézsúlyú világbajnok. Azt is nagyrészt nekünk köszönheted. Viszont amit tegnap csináltál nem hagyhattam szó nélkül.. Egy emberként verted meg az egész Sword-öt. Azt a Sword-öt, amit nekünk együtt soha nem sikerült.. Azt hitted, hogy te már mindenkinél jobb vagy, de bebizonyítottam, hogy tévedsz! - Mondja Christian, mikor Miz a szavába vág.

- Szóval de jobb akarsz lenni, mint én? - Kérdi Miz.

- Nem csak akarok, már jobb is vagyok! - Mondja Christian.
- Tudod mit?! Zárjuk ezt le a Royal Rumble-n egyszer és mindenkorra! Be kell látnom, a Best Team-nek vége. De amint mondtam, nem fogom ezt szó nélkül hagyni! A Royal Rumble-n, te és én, egy Three Stages of Hell meccsen!!! - Mondja Miz a közönség pedig majd felrobban.
- A WWE történelmében ezt a meccset mindössze 5-ször rendezték meg.. Elérkezett az idő a 6.-hoz! Az első szakaszban, egy Chairs meccsen küzdünk meg.. A második szakasz egy Extreme Rules meccs lesz, és az az utolsó szakasz... egy Steel Cage meccs lesz!!! - Mondja Miz. Ekkor Christian elmosolyodik és nekiesik és nekiesik a volt csapattársának. Christian a földön üti Miz-t, majd pedig ledöntené egy Clothesline-nal, de Miz kitér és egy hatalmas Drop Kick-kel lerúgja Christian-t! Miz ezután felmászik a sarokba, és egy hatalmas 450 Splash-t oszt ki Christian-nek!!! Te jó ég! A közönség tombol, Miz pedig jelzi a Skull Choursing Finale-t, és kilöki a ringből Christian-t! Mit akarhat? Miz kivesz a ring alól egy acélszéket, amit felállít, és arra osztja ki Christian-nek a Finisherét!!! Te jó ég! Miz ezután ünnepel egy sort, majd pedig távozik.


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

John Bradshaw Layfield: Jó estét kívánunk! Ez az év első Raw adása, és egyben az év első adása. 
Jerry „The King” Lawler: Így van. Egész jó kis évünk volt, ha visszagondolunk. Hatalmas meccsek.. Ki ne emlékezne arra, amikor Randy Orton majdnem megtörte The Undertaker Streak-jét, de végül nem sikerült neki.. Vagy arra, amikor Stone Cold Steve Austin mekkorát küzdött Brock Lesnar ellen. És arra, amely az év meccse díjat kapta, a SummerSlam főmeccsére, a Corey Graves vs Dolph Ziggler meccsre! 
Michael Cole: Mindegyik hatalmas meccs volt, és ezennel boldog újévet kívánunk önöknek! 
JBL: Ezek hallatára, azt hiszem ne húzzuk tovább az időt, hisz jön az első meccs!


Seth Rollins vs Chris Jericho: 
Egy Champion vs Champion meccs a következõ, ahol máris érkeznek a résztvevõk. Elsõkét a WWE Hardcore Champion, Chris Jericho, majd a WHC Champion, Seth Rollins érkezik! A bíró ismerteti a szabályokat és kezdõdik a mérkõzés! Seth már a meccs elején ráront Jerichora és öklösöket visz be neki, majd gyomron rúgja és egy Proto Bomb következik! Seth ráfekszik, 1. de Jericho majdhogynem azonnal felrántja a vállát! Jericho már térden van, amikor Seth bevisz neki egy Fame Assert! A WHC Champion megint ráfekszik, de Jericho megint hamar kitört! Rollins ekkor megint egy Fame Asserre készülne, de most Jericho kikerüli és bevisz egy Spinebustert! Jericho most egy picit levegõhöz jut, Rollins pedig próbál minél hamarabb felkelni. Rollins fel is kel, és máris letámadná Jerichot, de Jericho értékesít egy The Undertaker Comebackket! Jericho ráfekszik, 1.. de Seth felrántja a vállát! Jericho ekkor megragadja Seth lábait és befogná a Wall's of Jerichoba! Ám az utolsó pillanatban Seth kiszabadítja a lábát és mellkason rúgja Y2J-t! Rollins gyorsan felpattan és bevisz egy hatalmas Flapjacket és utána egy Boom Dropot! Seth ekkor úgy érzi, hogy itt lehet a vége és jelzi, hogy érkezik a God's Last Lift! Jericho feltápászkodik, Rollins pedig érkezne a finisherrel, de Jericho kihúzza Rollins lábát, aki ettõl elesik! Jericho pedig azonnal befogja a Wall's of Jerichoba!! Seth nagyon küzd és próbál elérni a kötelekig, ami sikerül neki!! Jericho el sem hiszi mi történik, de mire Jericho hátra nézne, Rollins máris bevisz egy hatalmas Homicidal Kicket neki! Ekkor ráfekszik, 1...2...3!
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins 

A meccs után Seth ünnepel a ringben, majd pedig kér egy mikrofont. 
- Szeretnék mindenkinek sikerben gazdag, boldog új évet kívánni! Nem rég a színfalak mögött odajött hozzám egy NXT-s tehetség, és azt kérdezte tőlem, hogy mi a titkom, hogy még mindig bajnok vagyok? Annyit mondtam rá, hogy az, hogy minden meccsen 100%-osan odateszem magamat! És ez ezután is így lesz! Nem fogom még egyhamar elbukni az övemet! - Mondja Seth, ám ekkor megszólal Vance Archer zenéje. Seth ezen meglepődik, a közönség pedig kifütyüli Archer-t. Az Oroszlánt ez nem érdekli, és a ringbe megy. Archer kér egy mikrofont, és beszélni kezd.
- Tudod ki vagyok én Seth? Én vagyok a WWE jövője. A WWE Oroszlánja! És, ha te azt hiszed, hogy bárkit meg tudsz verni, akkor tévedsz. Én leszek az, aki elveszi az övedet! - Mondja Archer, és egy Superkick-kel lerúgja Seth Rollins-t, majd pedig kioszt neki egy hatalmas Chokeslam-et a bajnoknak! Vance ezután magasba emeli az övet és távozik. 

JL: Ez mi volt?! 
MC: Úgyfest megvan Seth kihívója!
JBL: Én kedvelem Vance-t, hatalmas tehetség a fiú. Ő a WWE jövője. 
JL: Kemény kis feudnak nézünk elébe, most viszont jön a következő meccs! 


Nikki Bella vs Aj Lee:
Megérkezik sorban mindkét díva és kezdetét veszi ez a díva mérkõzés! AJ Lee már az elején irányítani próbál, kisebb nagyobb sikerekkel. Pár ütést tud bevinni, de Nikki mindig vissza tud támadni. Ám az egyik akcióból AJ jön ki rosszul és Nikki bevvisz egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht! Ekkor Nikki ráfekszik AJ-re, 1.. de AJ kirúg! Nikki máris felhúzza és behúzza a sarokba. Õ felmászik, AJ-nek pedig kioszt egy Old Schoolt! Gyorsan felmászik a sarokba és bevinni egy Diving Elbow Dropot, de AJ az utolsó pillanatban kigurul elõle! Nikki a földre érkezik, pont a bordáira! AJ ezt kihasználva kioszt egy Edgecutiont neki! AJ nem fáradt ahogy látszik, mert azonnal befogja egy fejsatuba, majd ahogy Nikki felkelne, máris megfejeli és jön egy Edge O'Matic! Ekkor már AJ jelzi a Shinning Wizardot, amit sikeresen értékesít is! Ekkor ráfekszik Nikkire, 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Aj Lee

JL: Rövid meccs, de szép győzelem.
MC: Kíváncsi leszek, hogy mi lesz az egykori Díva bajnokkal!
JBL: Na arra én is! 
JL: De a folytatás sem lesz rossz! Kezdődik is a következő meccs.


Jack Swagger vs Luke Harper: 
Megszólal Luke zenéje, majd pedig érkezik a már régóta nem látott szupersztár, menedzsere Zeb Colter társaságában, Jack Swagger! Swagger-t nagy szeretettel fogadják a rajongók, és úgy tűnik, hogy ez nem kis önbizalommal látja őt el. Ezután megszólal a meccs kezdetét jelentő gong, és egymásnak is esnek a szupersztárok. Swagger hatalmas öklösökkel sújtja ellenfelét, majd pedig kioszt neki egy hatalmas Suplex-et, melyet Clothesline követ! Swagger teljesen fel van tüzelve, és ellenfele lábát támadja. Jack ezután a sarokba löki Harper-t, ahol nekiesne, ám Luke egy Big Boot-tal lerúgja őt. Ezután kilöki a ringből, és a felső kötelek fölött ráugrik! Mekkorát ugrott, te jó ég! Luke ezután ököllel üti ellenfelét, aki egyszer csak ezt megunja, és visszatámad. Luke egy hatalmas WMD-vel leütné ellenfelét, ám Jack kitér, és egy Gutwrench Powerbomb-ot oszt ki Harper-nek! Harper a ringen kívül fekszik, Jack pedig kezdi fel tüzelni magát, és a kodronnak löki Luke-ot. Swagger ezután egy Spear-rel beszakítja a barikádot!!! Baricade Spear, te jó ég! A publikum egyértelműen Swagger-t biztatja, aki visszalöki a ringbe Harper-t, és ráfekszik PIN 1...2..de ekkor Luke felrakja a lábát a kötélre! Swagger úgy tűnik ekkor ideges lesz, Jack a szívére rakja a kezét, és a közönséggel együtt üvölti, hogy „We the People!” ezután ráugrik Luke lábára, és úgytűnik megdolgozza azt. Ezután a sarokba löki Harper-t, ahonnan kioszt neki egy hatalmas Superplex-et. Ezután pedig befogja ellenfelét a Patriot Lock-ba! Harper rettentően szenved, de végül nem tud mit csinálni, úgyhogy lekopogja a meccset!
A mérkőzés győztese feladással: Jack Swagger

Swagger győzelme után menedzserével ünnepel, majd Zeb mikrofont fog.
- Hölgyeim és uraim! Az én nevem Zeb Colter, és ez az ember itt mellettem az Igaz Amerikai, Jack Swagger! Jack január 18-án meg fogja nyerni a Royal Rumble meccset, és  elkezdi hatalmas karrierét! WE THE PEOPLE! - Mondja Zeb, majd távoznak.


Fandango vs Big Show WWE X Divízió bajnoki meccs:
Show egyből Fandango fejét kezdi ütni, majd meg fejeli. Ezután hasába üt egyet. Ami Fandango térdre rogy. Show a hatalmas könyökével Fandango hátára üt. Show meg fogja Fandango-t és a sarokba löki. Show oda megy és elkezdi csapkodni a tenyerével Fandango mellkasát, majd le áll és egy hatalmasat csap megint Fandango mellkasára. Fandango össze esik. Ekkor Show rá fekszik 1...2... De 2-nél Fandango felrántsa az egyik vállát. Show felkapja és le vágja egy Powerslam-el, majd megint rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Fandango. Show a kötélbe kapaszkodik, majd rá áll az óriás lábaival Fandango hasára, bíró számol, majd Show 4-nél elengedi. Majd Show a lábaival ki rúgja a ringből. Fandango a földön fekszik. Show ki megy a felső kötélről. Majd megragadja Fandango. Fandango vissza támad, jobbost mér Show gyomrába. De Show meg se érzi, majd megfejeli Fandango-t. Közben már 5-nél tart a bíró. Show neki dobja a vasoszlopnak Fandango. Fandango fejel megy neki a z oszlopnak. Show megragadja és vissza gurítja a ringbe 6-nál, majd Show pedig 8-nál jön vissza. Show rá fekszik 1...2... De 2-nél megint felrántsa az egyik vállát Fandango. Show arcán látszik, hogy mérges. Fel áll és jelzi a W.M.D.-t. Fandango kötelek segítségével fel áll. Big Show készül a W.M.D.-re, de Fandango ép, hogy el hajolt. Show meg fordul és Fandango add egy Enziguri-t. Show nem esik össze, csak egy kicsit meg torpad, Fandango fel áll és még egy Enziguri-t add. Ekkor Show meg szédült és sarokvédőnek támaszkodik. Fandango harmadszorra is add egy Enziguri-t. Big Show összeesik, Fandango egyből rá is fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Show. Fandango fogja a fejét, Show pedig ki gurul és a kezével támaszkodik a ring szélére. Ekkor Fandago fel áll és lendületet vessz a kötelekből és ki ugrik egy Suicide Dive Tornado DDT-val Show-ra. Fandango fel és próbálja fel állítani a Big Show-t. A bíró közben 4-nél tart. Show fel és neki löki a ring szélére Fandango-t. Show be gurul 6-nál, Fandango fájlalja a gerincét, de vissza gurul 9-nél. Show a háta mögé van és be fogja a hatalmas kezeivel Vice Grip-ba Fandango-t. Fandango kezével enyhíteni a nyomást, majd kis idő eltel és lábával el éri a kötelet. Show 4-nél elengedi. Megint jelzi a W.M.D.-t, Fandango fel áll és megint el tudod hajolni. Fandango ekkor egy Cm Punk Comeback add, majd fel áll és többször egy más után adja Knee Drop-ot, majd fel mászik a sarokba és le ugrik egy Diving Leg Drop-al, rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE X Divízió bajnok: Fandango

JL: Szép győzelem!
MC: Ahogy Triple H is mondta, hatalmas tehetség a srác!
JBL: Egyetértek. De a folytatás se lesz semmi, maga The Rock jön majd hozzánk! 


Ezután meg is szólal Rock zenéje és érkezik a Brahma Bika. Rock a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- The Rock mindig is az a fajta ember volt, aki nem bírta az igazságtalanságot. És az Emberek Bajnoka szerint nem igazság az, hogy Brock Lesnar félév alatt 2 karriernek vetett véget, és egyet talán tönkre is tett.. The Rock lesz az az ember, aki megállítja a fenevadat! 2014, finoman szólva nem az én évem volt.. Sok nagy tétmeccsem volt, és mindegyiket elbuktam.. De ez csak eddig volt így! Ami nem sikerült Stone Cold-nak, RVD-nek, Shawn Michaels-nek és Dolph Ziggler-nek sem, arra én képes leszek! Véget vetek Lesnar terror uralkodásának, és az öv végre oda kerül ahová való. A vállamra! - Mondja The Rock, ekkor azonban Heyman vág a szavába, aki ekkor sétál be a rámpán. 
- Azt hiszed, hogy Brock Lesnar-t te fogod legyőzni?! Te, aki nemrég röhej tárgya volt még.. Te, egy senki? Hölgyeim és uraim, kérem köszöntsék a WWE leghatalmasabb WWE bajnokát, a fenevadat, Brock Lesnar-t! - Mondja Heyman, és ekkor érkezik Brock Lesnar. Brock megáll menedzsere mellett, aki folytatja beszédét.


- Nézz csak rá Dwayne! Kétszer akkora, mint te. Kétszer olyan erős, mint te. Kétszer olyan kitartó, mint te. És 2-szer annyira népszerű, mint te! - Mondja Heyman, amire a közönség egy erőteljes „Rocky! Rocky” skandálással válaszol.
- És te ezek tudtában meg akarsz küzdeni ellene?! Te akarsz lenni a WWE bajnok? Nálad lenne jó helyen az öv? Miért?! - Kérdi Heyman.
- Épp ezért. A 2014-es évem egy kudarc volt, szó szerint! Ideje bizonyítanom, hogy nem hiába hisz bennem annyi millió ember! - Mondja Rock.
- Akkor bizonyíts! - Vág a szavába a bajnok. Lesnar neki is esne, amikor megszólal Mr. Money in the Bank, Batista zenéje! A Sword tagját meglepően nagy szeretet fogadja, aki táskájával kezében a ringbe sétál, majd pedig kér egy mikrofont.


- Hogyha esetleg elfelejtettétek volna, én vagyok az az ember, aki a 2014-es Money in the Bank főmeccsét megnyerve, megszerezte a Mr. Raw Money in the Bank címet! Miután a SummerSlam-en sikertelenül próbáltam beváltani, elhatároztam, hogy megvárom a legmegfelelőbb alkalmat.. Tudd Rock és te is Lesnar, hogy csak az alkalmat várom, és boldogan rúgom szét akármelyikőtök seggét! - Mondja Batista. 
- Na végre, előtolta a képét a hatalmas Mr. Money in the Bank! Mondd csak Dave! Szerinted van esélyed a fenevad ellen?! Az ellen a fenevad ellen, akit még senki sem tudott megállítani, még a hatalmas Show off sem?! Akit még Shawn Michaels sem tudott megállítani? - Kérdi Heyman.
- Tudod Paul, köztem és Brock Lesnar között egy nagy különbség van. Ez pedig az, hogy ő a fenevad, én pedig az Állat vagyok! Készen leszek a táska beváltására, mikor eljön az alkalom! - Mondja Batista, a közönség pedig egyértelműen jó reakciót mutat. Dave ezután távozik. 
- Viszont most vasárnap nem Batista lesz az ellenfeled Brock, hanem én! The Rock-nak vasárnap este be kell bizonyítani, hogy mit is tud! Mindent meg kell tennem, hogy bebizonyítsam az embereknek, nem hiába hisznek annyian bennem! - Mondja Rock, és nekiesik Lesnar-nak! A ringben hatalmas bunyó alakul ki, és végül a Brahma Bika jön ki jobban. Rock egy hatalmas Rock Bottom-ot követően szétnéz az arénában, majd pedig kioszt Lesnar-nak egy hatalmas People Elbow-t! Az Emberek Bajnoka ezután magasba emeli az övet, és távozik.

JL: Kőkemény meccs lesz ez a Royal Rumble-n!
MC: Az biztos, de vajon Rock meg tudja állítani Lesnar-t?
JBL: Ez mind kiderül vasárnap! Most viszont jön a következő meccs, amely egy Tag Team meccs lesz.


The Legacy (Sami Zayn & Cesaro) vs The Usos (Jimmy & Jey Uso):
Sami és Jey kezdi a meccset. Jey egy jobbost ad Sami-nek, de Sami rögtön vissza támad. Bele térdel Jey gyomrában, majd meg sorozza és sarokba löki ahol Cesaro van. Sami pacsizik Cesaro-val. Sami add egy Tornado DDT, utána ki gurul a ring szélére. Majd Cesaro be jön és add egy Foot Stomp-ot, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa mint két vállát Jey. Big fel emeli Jey-t és be dobja a sarokba, ahol Sami van. Cesaro egy Big Boot add Jey-nek. Ezután pacsizzik Sami-vel. Sami be jön. Elkezdi sorozni a sarokba. A biró figyelmezteti Sami-t. Sami abbahatja. Jey ravaszan ki használja és meg sorozza Sami-t. De Sami vissza támad és megy az adok, kapok. Jey lendületbe jön és elkezdi rugdosni és ütni, Sami meg hátrál. Jey add egy Superman Punch-to, rá fekszik 1....2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Sami. Jey meg fogja Sami-t és be dobja a sarokba ahol Jimmy van. Jey elkezdi rugdosni addig még ősszenem esik. Sami össze esik, Jey be pacsizza Jimmy-t. Jimmy be megy fel állítja Sami-t, majd állon üti. Sami össze csuklik, Jimmy bele rúg késszel, majd meg ragadja Sami lábát és középre húzza, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Sami. Jimmy be fogja Kimura Lock-ba. Sami a haját fogja, úgy fáj neki. Kúszik, hogy elérje a kötelet. Majd nem eléri, foggal, körömmel küzd, hogy eléje a kötelet, és sikerült. A bíró számol, Jimmy 4-nél elengedi a szorításból Sami-t. Jimmy fel áll, Sami a kötelek segítségével fel áll. Jimmy egy Superman Punch add, de Sami a felső kötélt le húzza, így Jimmy ki esik a ringből. Sami fel áll, erőt gyűjt. Jey oda megy Jimmy-hez és fel segíti, de ekkor Sami lendületet vesz a kötelekből és ki ugrik egy Suicide Dive-vel Jimmy és Jey-re. Cesaro oda megy és fel segíti Sami-t és be gurítja a ringbe. Cesaro vissza megy a saját sarokba. Sami kúszik és pacsizik Cesaro-val. Cesaro nem be megy a ringbe ha nem Jimmy-hez és be gurítja a ringbe. Cesaro be gurul meg fogja Jimmy lábait és Cesaro Swing csinálja. A közönség számol: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15. Cesaro elengedi, majd ki oszt egy Neutralizer, rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Sami Zayn és Cesaro, a Legacy

A meccs után Edge érkezik meg, és kezet fog csapattársaival, majd pedig kér egy mikrofont. 


- Ki ne emlékezne arra a Legacy-ra, amely annyi sok embert elintézett másfél éve?! Arra a megállíthatatlan csapatra, amely számára nem létezett akadály? Igen. Annak a csapatnak vége. Ahogyan az idősebb pankrátoroknak át kell adni a stafétát, úgy nekünk is át kellett. Hölgyeim és uraim! Ők itt az új Legacy! Cesaro és Sami Zayn, az egykori Tag Team bajnokok. Ahogyan régen nekem is, így most nekük is kell egy vezér.. Ez vagyok én! Az új Legacy megállíthatatlanabb, mint valaha volt, és valaha is lesz! Ez itt a jövő csapata! És senki sem állíthat meg bennünket, mint azt már decemberben bebizonyítottuk! - Mondja Edge és távoznának, mikor megszólal John Cena zenéje! Cena-t hatalmas szeretet fogadja, a Cenation vezetője pedig egyenesen a ring felé veszi az irányt. John begurul a ringbe, majd pedig kér egy mikrofont. 

- Ki ne emlékezne arra a Legacy-ra.. De most sem vagytok annál semmivel jobbak Edge! 3 ember kell ahhoz, hogy megakadályozz engem egy öv megszerzésében? Tudod épp ezért foglak én megállítani titeket! Nem állíthat meg titeket senki?! Küzdjünk meg a Royal Rumble-n! - Mondja John mire a Legacy ideges lesz. Ekkor azonban megszólal az Authority zenéje, és érkezik Triple H.
- Szóval John meg akar titeket állítani? Ti pedig pusztítani akartok? Küzdjetek meg! A Royal Rumble-n John Cena megküzd a Legacy-val, egy 1 a 3 elleni Handicap meccsen! - Mondja Triple H, majd távozik, Cena pedig nekiesik Cesaro-nak, akit könnyedén kihajít a ringből, ezután ezt megteszi Sami Zayn-nel is. John ezután Edge előtt áll meg. A két nagy rivális farkasszemet néz, majd egymásnak esnek, a ringben pedig hatalmas bunyó alakul ki. Cena a sarokba löki Edge-et, ahonnan kiosztana neki egy Superplex-et, ám ekkor visszajön Cesaro és Sami. John őket ismét kihajítja a ringből, de Edge ráugrana, viszont Cena röptében elkapja, és egy hatalmas Attitude Adjustment-tel kihajítja a ringből, egyenesen csapattársaira! A Legacy a ringben kívül hever, Cena pedig ünnepel, majd pedig távozik. MC: Szerintem most Cena túl nagy fába vágta a fejszéjét.. Egy ember három ilyen formában lévő pankrátor ellen? Menni fog neki?
JL: Az előbb látottak alapján, igen! Nem semmi volt, ahogyan elbánt a Legacy-val! 
JBL: Ez igaz, viszont azt se felejtsétek el mi történt a legutóbbi adáson. Ott a Legacy teljesen szétszedte Cena-t. Meglátjuk mi sül majd ki a meccsből!

JL: A folytatásban The Miz és Alex Riley megküzd Christian-nel és CM Punk-kal! 


The Miz & Alex Riley vs Christian & CM Punk: 
Megérkezik az összes résztvevő a meccshez, majd a bíró máris megütteti a gongot. A meccset Riley és Christian fogja kezdeni. Rögtön összekapaszkodnak, majd Riley fejsatuba fogja ellenfelét, majd ahogy elengedi, kioszt Christiannak egy Olympic Slam-et, madj rögtön jön egy Foot Stomp is utána! Ezután Riley az ő sarkukhoz húzza, majd bepacsizza Mizt. Christian ez idő alatt felkelt, de Miz a sarokba mászik és ledönti őt egy Clothesline-al! Miz kezdené gyorsítani a tempót, és jönne rögtön pár Clotheslinenal, de Christian átbújik a keze alatt és egy Arm Draggal fordít Miz ellen! Miz rögtön felkel, de máris érkezik Chritian és jön a Flapjack! Christian még egy kicsit megrugdossa a földön, majd ráfekszik gyorsan: 1..2. de Miz ekkor kiszabadul!.Christian ekkor a sarokba mászik, és onnan készül egy Tornado DDT-re! De ekkor Miz hirtelen felkel, és a sarokba rohan és jön egy Avalanche Sitout Facebuster!! Miz ráfeküdne rögtön, de nem tud! Mind a két sarokban ekkor már várjak a pacsit és a társak elindulnak feléjük! Egyszerre érnek oda mindketten és érkezik rögtön Alex Riley és CM Punk! Punk rögtön elkapja egy fejsatuval Riley-t, de Riley kijön belőle és egy Spnebusert-t oszt ki! Ezután nevet csak, majd felhúzza Punkot és jön egy Body Slam! Riley rögtön ráfekszik:1…2.. de Punk az utolsó pillanatban kiszabadul! Riley ekkor felhúzza Punkot és a sarokba löki ellenfelét! Beáll a másik sarokba, majd neki szalad! És jön rögtön egy Monkey Flip! Alex ekkor a sarokba mászik, és készül a Diving Elbow Drop-ra! Viszont amikor ugrik, Punk odébb gurul és pacsizik Christiannal, aki rögtön kioszt Rileynak egy Wind’s of Chang-et! Christian ekkor ráfekszik: 1..2..Riley kitör! Christian már látszólag szeretné befejezni, ezért Wall's of Jericho-ba fogja! Riley rettenetesen küzd éskúszik a kötelek felé, ami meg is van neki!! Christian elengedi, aztán odahúzza, a saját sarkukba ahol visszapacsizza társát. Punk jön rögtön és egy White Noise kiosztása után ráfekszik 1..2..Riley kitör! Mennyit bír még ez a srác? Punk ekkor már a GTS-re készül és osztaná ki, de ebből kijön Riley majd egy hatalmas Homicidal Kick-et oszt ki!! Mindketten fekszenek, majd kúsznak a társakhoz és jön mindkét oldalt a váltás! Miz rögtön egy Superman Punch-al kezd, aztán jön a Pepsi Twist! Miz ekkor kioszt még egy DDT-t, majd jelzi, hogy itt a vége és jön a Skull Crushing Finale! Christian felkel, és Miz elkapja! És bent van a mozdulat!! Hihetetlen! Miz rögtön ráfekszik:1…2.. de ekkor érkezik Punk és lerángatja Miz-t társáról! Punk a vállára kapja Miz-t és jön a GTS!! Ám ekkor érkezik meg Alex Riley, aki Punkot elkapja és jön a Lifting DDT!! Ekkor ráhúzza Miz-t Christianra, a bíró pedig számol! 1…2…3! 
A mérkőzés győztesei: Aley Riley és The Miz

JBL: Ez egy szép győzelem volt, de vajon vasárnap is ők aratnak győzelmet? 
JL: Nem tudom, de én mind két meccset rettentően várom. Ez a Best Team feud eleve nagyon érdekel, de az, hogy Riley képes lesz-e megszerezni az övet, az még jobban! 
MC: Engem is nagyon izgat mind a két meccs, igazán izgalmas Royal Rumble-re van kilátás! 
JBL: Egyetértek. Most pedig folytassuk az adást!


Erick Rowan vs Justin Gabriel:
Justin rögtön támad, erős rúgásokat mér Rowan combjára, majd meg fogja Erick kezét és neki löki a köteleknek. Rowan visszapattan és testtel ellöki Justin. Justin össze esik, Rowan egyből rá fekszik 1... De Justin rögtön fel rántsa mint két vállát. Szinte egyszerre állnak fel. Justin támad először egy jobbossal. Rowan mint meg se érezte volna. Meg ragadja Justin és be vágja a sarokba. Rowan testtel neki megy. Majd elkezdi csépelni Justin fejét. Később meg, neki nyomja Justin fejét a sarokvédőnek. A bíró számol, majd Rowan 4-nél elengedi Justin fejét. Rowan meg ragadja Justin és neki dobja a az vasoszlopnak. Justin vállal esik az oszlopnak. Rowan megint meg ragadja és add egy Powerslam, majd rá fekszik 1...2.. De Justin 2-nél felrántsa az egyik vállát. Rowan meg csavarja Justin egyik kezét, majd fel mászik a sarokba és le ugrik egy Old School-al. Erick fel áll. Justin kezdik fel áll, de Rowan nem hatja, hogy fel álljon földre küldi egy Fame Asser-al. Justin-nak van annyi ereje, hogy ki guruljon. Neki támaszkodik a kordonnak. Rowan ki gurul a ringből. Justin neki megy Rowan-nak. Rowan be veri a ring szélére a derekát. Justin be gurul a ringbe 5-nél, majd fel áll. Rowan fogja a derekát, majd be gurul 8-nál. Rowan fel áll, Justin add egy Justin Gabriel Comeback-ot, majd rá fekszi Rowan-re, 1...2... De Rowan fel rántsa az egyik vállát 2-nél. Justin mászik a sarokba. Le ugrik Rowan-re egy 450 Splash, de Rowan még eltudott gurulni, így Justin árnyékra vetődik. Rowan fel áll és be fogja Justin-t Figure Four Leglock-ba. Justin próbálja elérni a kötelet, de nem sikerül neki, ekkor elkezdi könnyekkel ütni Rowan combját, de Rowan nem engedi el a fogásból. Justin megpróbálja elérni a kötelet, majd nem ott van a keze és sikerül. A bíró számol, Rowan 4-nél elengedi. Rowan fel áll, Justin is a kötelek segítségével. Rowan fel kapja Justin, de Justin könyökösökkel válaszol, így le mászik róla és add egy Samoan Drop. Rowan ki feküdt. Justin egyből fel mászik a sarokba és le ugrik 450 Splash-al Rowan-re, rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Justin Gabriel

JL: Szép győzelem! A folytatás is jó lesz.
MC: Bizony!
JBL: Érkezik az Authority! 


Ezután megszólal az Authority zenéje, és érkezik Stephanie McMahon és Triple H! Miután HHH-ék beértek a ringbe, Stephanie McMahon kér egy mikrofont. 

- Hölgyeim és uraim! Most vasárnap megrendezésre kerül 2015 első PPV eseménye, a Royal Rumble! A Nevelde történelmében először egy 40 fős meccset rendezünk meg, ahol többek közt szerepelni fognak olyan emberek, mint Daniel Bryan, Roman Reigns, vagy akár megemlíthetem azt az embert is, aki a WWE jelenje, múltja és jövője egyben! Wade Barrett! Ez az ember lesz az, aki meg fogja nyerni a 2015-ös Royal Rumble meccset. Hogy miért? Nézzék csak meg. Hölgyeim és uraim, kérem köszöntsék Wade Barrett-et! - Mondja Triple H és megszólal Barrett zenéje. Wade-et nem fogadja valami nagy szeretet, de ő a ringbe megy. Barrett megáll HHH és Stephanie mellett, HHH pedig folytatja mondani valóját.

- Volt Nehézsúlyú világbajnok, Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, World CZW bajnok és SmackDown Money in the Bank táska győztes is. Az eredményei már eleve magukért beszélnek, de ha ez nem lenne elég, nincs olyan adás, ahol ne Barrett-é lenne a főszerep. Mindig a legjobbat nyújtja, amit tőle elvárunk! Nincs olyan ember, aki meg tudná állítani. Ezért mondom azt, hogy ő fogja megnyerni a Royal Rumble meccset. - Mondja Triple H, mire megszólal Corey Graves zenéje. Graves-t hatalmas szeretet fogadja, ő pedig ezt kihasználva a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- Hogy ő fogja megnyerni a meccset? Senki sem tudja megállítani. 2 embert is ismerek Hunter, aki képes volt rá. Az egyik én vagyok, a másik ember, akivel pedig te főként nem számolsz. Az az ember, aki ha visszatér a Royal Rumble-n. Az ember, aki 406 napig uralkodott, mint WWE bajnok. Ő Dolph Ziggler. Tudod Hunter, mindenkivel számolsz, kivéve vele. Ő még Barrett-et is képes volt megállítani. És a tömeg akkora reakcióval fogadná tippem szerint, ha visszatérne, hogy magasról leszarnák Wade Barrett-et. Több hónapja várják, hogy visszatérjen, és lehet, hogy ezt a Royal Rumble-n meg is teszi. Ennek azért örülnék, mert nem a talpnyaló Authority-t akarom lealázni a Royal Rumble-n, hanem egy méltó ellenfelet akarok, Dolph Ziggler az! - Mondja Graves a tömeg pedig egy erőteljes „Show off! Show off!” skandálással válaszol. Triple H válaszolna, ám ekkor megszólal Roman Reigns zenéje. Reigns-et is eléggé nagy ováció fogadja, ő pedig a ringbe megy, majd pedig kér egy mikrofont. 

- Dolph Ziggler, Wade Barrett, Corey Graves.. Elhangzott itt már az este alatt pár nagy név, de egyet valahogy nem hallottam. Ez pedig az én nevem. Csak hogy tudjátok, velem is számolnotok kell! - Mondja Reigns.
- Nekem pedig van még egy hírem számodra Hunter és az egész WWE Univerzum számára. Ezennel hivatalosan is nevezek a 2015-ös Royal Rumble meccsre! - Mondja Corey Graves.
- Nevezel?! Adok egy kis löketet akkor. Ha Royal Rumble-t akarsz nyerni, egy nagy rekordot kell megdöntened, Corey Graves 1. helyről kezdi majd a meccset! - Mondja Triple H, Corey pedig idegesen néz, mikor megszólal Daniel Bryan zenéje. A tömeg ekkor rákezd a „Yes! Yes! Yes!” skandálásra. Daniel szintén a ringbe megy és kér egy mikrofont.


- Dolph Ziggler. Ő az az ember, aki a legnagyobb rekordot tartja mai napig. 406 nap bajnoki uralkodás.. Nem semmi! Wade Barrett. A tavalyi év nagyrészt az ő éve is volt, le a kalappal. Roman Reigns. Az egykori Shield frontembere, hatalmas feudok vannak a háta mögött, és a közönség is bírja. Corey Graves, ő az az ember, aki nyáron debütált, és a háta mögött van már egy SummerSlam főmeccs, és egy tömeg, amely kivétel nélkül őt biztatja. Miért is ne, hatalmas tehetség. De még mindig nem számoltatok egy fővel.. Ez az egy fő pedig én vagyok! A 2014-es évem egy kudarc volt.. Ideje bizonyítanom! Megnyerem a Royal Rumble-t, aztán pedig megállítom Brock Lesnar-t, és én leszek az új WWE bajnok! Meg kell csinálnom! - Mondja Bryan, mikor megszólal a Sword zenéje. Batista, Randy Orton és Ryback megérkezik a ringbe, majd a Vipera kér egy mikrofont.

- Dave Batista, ő az az ember, aki Mr. Raw Money in the Bank. Ryback, egykori Hardcore bajnok, és az első WWE Hardcore bajnok! És itt vagyok én, Randy Orton, a Vipera! Többszörösen résztvettem főmeccseket, de nem mindig sikerült győznöm, sőt.. A Wrestlemania XXX-on kishíján megtörtem a Streak-et, végül nem sikerült. Ezért kell valamelyik Sword tagnak megnyerni a Royal Rumble meccset! - Mondja Randy Orton, ám ekkor a volt WWE X Divízió bajnok, Sheamus zenéje  szólal meg. Sheamus a ringbe megy, és ő is kér egy mikrofont.

- Mint azt bizonyára mindenki tudja, a SummerSlam-en én szereztem meg a WWE X Divízió övet.. Ezután ezt elbuktam, de ennek oka volt! A sors nagyobb feladatokra hivatott! Nekem kell megnyernem a most vasárnap megrendezendő Royal Rumble meccset, hogy utána megnyerjem a Wrestlemania főmeccsét! - Mondja Sheamus.
- Elég ebből! Mindnyájatoknak meg lesz a lehetősége vasárnap, hogy bizonyítson! De hogy gyűjtsetek egy kis lendületet a ma esti főmeccs egy 8 fős Tag Team meccs lesz. Daniel Bryan, Corey Graves, Roman Reigns és Sheamus megküzd a Sword-del és Wade Barrett-tel! - Mondja Stephanie, majd férje kíséretében távozik az arénából. 

JL: Ez nem semmi főmeccs lesz!
MC: Az biztos!
JBL: Kezdődik is.

De még a főmeccs előtt megnézhetjük a vasárnap megrendezésre kerülő Royal Rumble hivatalos promo-ját! 

 

 


Daniel Bryan, Corey Graves, Roman Reigns & Sheamus vs Wade Barrett & The Sword 8 Man Tag Team meccs:
A ringbe először Wade Barrett áll, majd ezt követően a másik csapat részéről Corey Graves marad bent. Megszólal a gong, Wade Barrett pedig elmosolyodik, de ezen Corey gyorsan segít, egy hatalmas Clothesline-nal ledönti ellenfelét, majd pedig ököllel kezdi ütni. Graves teljesen elszabadult, Barrett mozdulni is képtelen. Corey ezután, miután jól helyben hagyta Barrett-et, lerúgja a Sword mind három tagját is a ringből, majd pedig elüvölti magát, hogy „I am Machine!”. Corey ezután felmászik a sarokba, és senki sem érti, hogy mit akarhat.. Te jó ég!!! Corey ráugrik a Sword-re!!! Úristen! Graves ezután visszamegy a ringbe ahol azonban már Wade Barrett várja, és hatalmas csata alakul ki kettejük között ismét. Most az Authority alapembere jön ki jobban, és ezek után Barrett le is dönti Corey-t. Wade ezután bepacsizza Randy Orton-t, a Vipera pedig egy hatalmas Punt Kick-kel rúgja le az épp feltápászkodó Corey Graves-t! Te jó ég!!! Randy ezután ráfekszik PIN 1...2...de Corey felrántja a vállát! Várható volt, hogy a Machine-t ennyivel nem fogja tudni elintézni. Reigns és Bryan majd felrobban olyan idegesek, azonban Sheamus nyugodtan áll.. Vajon ennek mi lehet az oka? Eközben Randy a sarkukba löki Corey-t, és bepacsizza Batista-t. Az Animal rendkívül ideges, szó szerint dobálja Corey-t, majd pedig kioszt neki egy hatalmas Spinebuster-t! Dave ezután jelzi a Batista Bomb-ot, melyet be is adna, de Corey fordít és egy hatalmas Homicidal Kick-kel lerúgja Batista-t!!! Te jó ég! Mekkora mozdulat! Corey ezután küzd, hogy elérje a kötelet, és végül sikerül is neki, majd pedig bepacsizza Daniel Bryan-t! Daniel hatalmas mozdulatokkal indít. Lerúgja Batista-t, majd pedig kioszt neki egy hatalmas German Suplex-et is! Bryan ezután a felmászik a sarokba, és ráugrik Dave-re, majd pedig irányításával a tömeg is rákezd a „Yes! Yes! Yes!” skandálására! Daniel ezután 10-szer rárúg Batista mellkasára, utolsót pedig fejére célozza! Bryan ezután lerúgja Barrett-et és Orton-t majd pedig Ryback-et is. Daniel ezeket követően kioszt egy hatalmas Running Knee-t! Te jó ég! Bryan ezután ráfekszik, a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...de Ryback az utolsó pillanatban lehúzza Daniel-t Batista-ról, sőt, az egész ringből kihúzza, és egy hatalmas German Suplex-szel rádobja a kommentátor asztalra, amely ennek hatására széttörik! Te jó ég! A bíró már kiszámolná Bryan-t, mikor Roman Reigns gurítja vissza a ringbe, ám eközben Ryback és Batista is pacsiztak. Ryback felkapja Daniel-t, és kioszt neki egy hatalmas Shell Shocked-et, majd ráfekszik PIN 1...2...de Bryan az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Te jó ég! Bryan ezután próbálna felállni, és Reigns is rettentően biztatja, de nem sikerül neki. Ryback tovább aprítja, és kiosztana neki egy Clothesline From Hell-t, de Bryan végül kitér, és nagy nehezen bepacsizza Roman Reigns-t, aki hatalmas ambícióval érkezik, és rögtön leüti egy Superman Punch-al Ryback-et, aki pont csapattársaihoz esik, Barrett pedig bepacsizza magát, de Roman egy hatalmas Spear-rel ledönti!!! Reigns ezután ráfekszik Barrett-re PIN 1...2...de Wade az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Roman ezután megfordul, de te jó ég!!! Sheamus lerúgja saját csapattársát egy Brogue Kick-kel! Mit csinált Sheamus? Daniel sem érti, de végül Bryan is kap egyet, ezután azonban úgy tűnik Corey-nak elege lesz. Kilöki a ringből Sheamus-t, majd jön egy hatalmas Suicide Dive! Graves ezután egy hatalmas Last Ride-ot követően visszamegy a ringbe, ahol épp Wade Barrett oszt ki Roman-nek egy hatalmas Wasteland-et, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Wade Barrett és a Sword

Barrett ezután a ringben ünnepel, de Corey elé áll. A közönség egyhangúan skandálja, hogy „Let's Go Machine!”. Barrett pedig kezet nyújt Graves-nek, de Graves erre egy hatalmas Last Ride-dal válaszol!!! Te jó ég! Corey ezután egy mikrfont fog, és annyit mondd, hogy „Győzzön a jobbik!”.

JL: Te jó ég! Mekkora Royal Rumble meccs lesz ez! Már várom!
MC: Én is, de sajnos az időnk lejárt. Vasárnap Royal Rumble, el ne felejtse senki! Viszlát!
JBL: Viszlát!
JL: Viszontlátásra! 


Ezzel zárult tehát az év első, és egyben a Royal Rumble előtti utolsó Raw adás. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt! 


Írta: Cenation, Tomci és ngirincsi

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0