Az adás elején visszanézhetjük mi is történt egy hete. Aztán élőképet kapunk Texas-ból, ahol JBL és Jerry Lawler köszönt minket.

JBL: Üdvözlök mindenkit. Ez itt az ES. Mellettem itt van az élő legenda Jerry the King Lawler.

JL: Köszönöm. Remek adás előtt állunk.

JBL: Minden bizonnyal King.

JL: Elégé érdekes dolog történt ezen a héten. Finn Balor megnyert egy mérkőzést, aminek köszönhetően, ott lesz az RR-en.

JBL: Igen. Nagyon várom az RR-t és érdekel, mit fog nyújtani.

JL: Szerinted esélyes?

JBL: Nem tudom, fogalmam sincs. Bármelyik szupersztár esélyes, aki indul.

JL: Kezdjük is az adást egy Tag Team mérkőzéssel.

Santino Marella & Eva Marie vs Fandango & Layla

Először Santino érkezik, aztán Eva Marie. Utána Fandango és Layla. Fandango és Layla táncolva mennek a ringbe. A közönség vegyes reakcióval jelzi, hogy a tánc milyen volt. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Eva Marie kezd Layla-val. Layla nem haboz, leüti egy Clothesline-al Eva-t. Eva gyorsan feláll, és pofon vágja Layla-t. Layla meglepődik, de aztán nem kegyelmez Eva-nak. Gyomron térdeli, aztán kioszt neki egy Uppercut-ot. Layla aztán megfogja a haját és a hajánál fogva eldobja Eva-t. Layla arcon rúgja Eva-t. Gyorsan ráfekszi Layla, de mégsem Eva fordít és ő fogja Pin-be Layla-t. 1.. 2.. Layla kitör. Eva gyorsan vált Santino-val. Layla is vált. A ringbe lép a ma debütáló Fandango. Fandango elkezd táncolni. Santino trombitát formál a kezéből és elkezd trombitálni. Fandango ezt nem nézi jó szemmel és egy Enzugiri-vel lerúgja Santino-t. Ráfekszik. 1.. Santino kitör. Santino a tarkóját fogja, de felkel. Fandango mellkason csapja Santino-t. Santino a köteleknek esik. Fandango nekiront, de Santino átdobja a kötelek felett. Fandango nem esik, ki a ringből megkapaszkodik a kötelek mellett. Santino ezt észreveszi, de Fandango megfogja és nekihúzza Santino arcát a köteleknek. Santino elterül. Fandango a sarokba mászik. Fandango nem figyeli Eva-t. Eva lelöki a sarokból Santino-t, de pechjére Santino-ra esik. Felemeli Santino lábát Fandango. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztesei: Fandango és Layla.

JBL: Nagyon jó meccs volt.

JBL: Nagyon nagy tehetség Fandango.

JL: Jöjjön a másik nagy reménye WWE-nek.

Erick Rowan vs Antonio Cesaro

Először is Erick érkezik. Aztán Cesaro. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. A két szupersztár először csak kerülgeti egymást. Aztán Cesaro elkezdi sorozni Erick mellkasát. Erick pár ütés után lefejeli Cesaro-t. Cesaro összeesik, de felkel. Erick egy Suplex-et értékesít. Ráfekszik Erick Rowan Antonio Cesaro-ra. 1.. Cesaro kitör. Erick egy Shoulder Block-ot értékesít. Aztán Bearhug-ba fogja Antonio Cesaro-t. Cesaro nagyon szenved, de elkezdi Erick fejét ütni. Erick az ütésektől megtántorodik és elengedi Cesaro-t. Cesaro egy Clothesline-t értékesítene, de Erick felkapja és egy Scoop Slam-el a padlóra dobja. Ráfekszik Erick ismét. 1.. 2.. Cesaro kitör. Erick Cesaro felé hajol, de Cesaro ágyékon rúgja. Gyorsan a sarokba mászik Cesaro. Erick összeszedi minden erejét és egy Big Boot-al lerúgja a sarokból Antonio-t. Cesaro lefordul a sarokból. Erick gyorsan ráfekszik Cesaro-ra. 1.. 2.. Cesaro az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Erick felkapja és kioszt neki egy Fallaway Slam-et. Utána jön egy Big Splash. Erick felemeli Cesaro lábát. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztese: Erick Rowan.

JL: Erick nyert.

JBL: Igen, nagy tehetség.

JL: A WWE egyik nagy reménysége.

JBL: Valóban, de most jöjjön egy Tag Team mérkőzés.

Usos & Fernando vs Goldust & Stardust & Damien Sandow

Először a Face csapat érkezik. Aztán Goldust, Stardust és Damien. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Fernando áll szemben Damien-el. Damien egy Clothesline-al kezd. Fernando egyből felkel és egy Dropkick-el viszonozza. Damien elkapja Fernando-t és értékesít egy Neckbreaker-t. Aztán jön a Knee Drop. Ráfekszik. 1.. Fernando kitör. Damien fejbe rúgja Fernando-t, majd értékesít egy Cubito Aequet-et. Ráfekszik ismét Damien. 1.. Fernando ismét kitör. Damien a csapata sarkához húzza Fernando-t. Vált Stardust-al. Damien értékesít egy Leg Sweep-et, Stardust pedig egy Elbow-al ráugrik Fernando-ra. Ráfekszik Stardust Fernando-ra. 1.. 2.. Fernando kitör. Fernando ágyékon vágja Stardust-ot. Stardust eldől. Leüti Goldust-ot a kötelek mellett, majd vált Jey-el. Fernando ezzel még nem végzett, mert egy Suicide Dive-al ráugrik Goldust-ra. Mindketten elterülnek. Stardust gyorsan felpattan. Stardust és Jey elkezdenek rohanni egymás fele. Stardust egy Clotheline-al próbálná leteríteni Jey-t, de Jey elhajol és egy Superman Punch-ot oszt ki Damien-nek. Stardust gyorsan gyomron rúgja Jey-t. Jey ezért lefejeli Stardust-ot, majd a saját sarkukba dobja. Vált testvérével. Jey lefogja Stardust-ot, majd Jimmy felé hajítja, aki kioszt neki egy Clotheline-t. Ráfekszik. 1.. Stardust kitör. Fernando és Goldust addig lassan a kötelek mellé állnak újra. Stardust hirtelen a semmiből Pin-be fogja Jimmy-t. 1.. 2.. Jimmy kitör. Stardust gyorsan vált Goldust-al. Stardust gyorsan leüti Fernando-t és Jey-t, majd egy Moonsault-al rájuk ugrik. Mindhárom pankrátor kidől. Jimmy a testvérére figyel, de Goldust-ot ez nem hatja meg és Pin-be fogja Jimmy-t. A bíró számol. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztesei: Goldust & Stardust & Damien Sandow

JL: Goldust és Stardust kitett ma magáért.

JBL: Igen, jó páros lehetne belőlük.

JL: Minden bizonnyal, de jöjjön a következő mérkőzés, ami egy Extreme Rules mérkőzés lesz.

Seth Rollins vs Curtis Axel

Először a Seth érkezik. Aztán Curtis. Megszólal a gong és elkezdődik a mérkőzés. A két szupersztár méregeti egymást, de egyik sem esik neki a másiknak. Aztán Rollins kimegy a ringből. Curtis is ugyan így cselekszik. Seth elővesz egy széket, míg Curtis előkap egy asztalt. Seth és Curtis egyszerre érnek vissza a ringbe. Seth megütné Axel-t a székkel, de Axel az asztallal leüti Rollins-t. Gyorsan felállítja asz asztalt Curtis, majd letérdeli Seth-et. Curtis gyorsan ráfekszik Seth-re. A bíró elkezd számolni. 1.. Seth Rollins kitör. Curtis kioszt egy Dropkick-et. Aztán felveszi a széket, de Rollins egy mellkason rúgja és gyorsan egy DDT-vel földre küldi Curtis-t. Curtis elterül, Rollins meg a fejét fogva próbál felkelni. Aztán végül Rollins nagy nehezen, de felkel. Rollins ráteszi az asztalra Curtis-t. Felmászik a sarokba, de Curtis lelöki onnan. Seth a ringen kívül fekszik, fogja a lábát, Curtis meg a kötelekbe kapaszkodva próbál erőt gyűjteni. Curtis aztán kimegy a ringből és egy Perfect Plex-el az acéllépcsőre vágja Rollins-t. Curtis utána gyorsan visszadobja a ringbe Seth-et. Ráfekszik. 1.. 2.. Seth kitör. Curtis felemeli Seth-et és hasba térdeli, de Curtis legnagyobb meglepődésére Seth lábon rúgja őt. Seth pofon vágja Curtis-t, majd egy Clothesline-al a földre küldi. Curtis azonnal fekel, de most kap egy Powerbomb-ot a sarokba. Curtis térdre rogy. Seth a sarokba mászik és egy Crossbody-val ledönti Curtis-t. Ráfekszik. 1.. 2.. Axel kitör. Rollins ráteszi az asztalra Axel-t, de Axel elkezdi ütni Rollins fejét, majd megfejeli és egy Proto Bomb-al az asztalra vágja Seth-et. Ráfekszik Curtis. 1.. 2.. 2.5 Seth Rollins ismét kitör. Axel felkapja a széket és rávág vele Rollins lábára. Rollins ordít a fájdalomtól, de nagy nehezen kigurul. Axel utána megy, de amint kilép, kap egy Enzugiri-t. Rollins-nak ez nem elég és megfejelteti vele a kommentátori asztalt, majd visszadobja a ringbe. Rollins visszamászik a ringbe. Curtis gyorsan Pin-be fogja. 1.. 2.. Rollins kitör. Rollins kap gyorsan egy Body Slam-et. Seth gyorsan felkel és kioszt egy Pelé Kick-et. Curtis megszédül. Rollins kihasználja és ágyékon rúgja Axel-t. Axel térdre rogy. Rollins odadobja Axel elé a széket. Jön a Curb Stomp. Rollins felemeli Axel lábát. A bíró elkezd számolni. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztese: Seth Rollins.

JL: Jó mérkőzés volt.

JBL: Igen, de jöjjön a következő mérkőzés, ami egy, No Disqualification mérkőzés lesz.

Roman Reigns vs Bray Wyatt

Először az ECW bajnok Bray Wyatt érkezik. Lassan vonul a ringbe, ahol magasba emeli az ECW övet. Aztán megszólal Roman Reigns zenéje. Érkezik is Roman. Lepacsizik egykét szurkolóval, aztán a ringbe megy. A bíró elmondja, hogy nincs diszkvalifikáció. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Bray azonnal kigurul a ringből és elindul kifelé. Roman utána fut és a rámpán éri utol. Bray gyorsan megfordul és arcon vágja Roman-t. Roman azonnal visszaüt. Bray kicsit, mintha megszédülne, de ismét arcon vágja Reigns-t. Reigns kicsit megszédül. Bray kioszt a rámpára egy Body Slam-et. Ezek után a ringbe dob 2 asztalt. Roman felkel és elindul a ring felé. Bray gyorsan felállít egy asztalt. A másikat a sarokba teszi. Roman eközben visszamászik a ringbe. Bray ás Roman szemtől szemben állnak. Aztán Roman megfejeli Bray-t, aki a fejelés hatására hanyatt esik. Bray gyorsan felkel, de azonnal kap egy pofont. Bray a sarokba esik. Roman jelzi a Superman Punch-ot. Bray elindul Roman fele, de kap egy Superman Punch-ot. Bray a köteleknek esik. Roman kiugrik a ringből és értékesít egy Roman Reigns Dropkick-et. Visszamászik a ringbe és ráfekszik Bray-re Roman. A bíró elkezd számolni. 1.. 2.. Bray felemeli a bal vállát. Roman kicsit, mintha mérges lenne. Felemeli Bray-t és neki löki a köteleknek. Bray, mintha erre a pillanatra várt volna, gyorsan gyomron rúgja Roman-t. Aztán Sister Abigail-ba fogja Roman-t. Értékesítené a befejező mozdulatát, de Roman megfogja Bray kezét és eltolja magától. Aztán gyorsan felkapja a hátára Roman és értékesít egy Samoan Drop-ot. Ráfekszik Bray-re. 1.. Bray kitör. Roman a sarokban lévő asztalt gyorsan felállítja. Bray a kötelek segítségével próbál talpra állni. Roman megfejeli Bray-t, de Bray egy Edgecution-al a földre küldi Roman-t. Bray felemeli Roman-t és kioszt neki az asztalra egy Sister Abigail-t. Az asztal darabokra törik. Roman teljesen tehetetlen állapotban van. Wyatt ráfekszik. 1..2..2.5.. Roman Reigns kitör. Bray a másik asztalra teszi Reigns-t. Felmászik a sarokba Wyatt, de Roman lerántja az asztalra. Ráfekszik. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztese: Roman Reigns

Bray rövid időre kigurul a ringből. Gyorsan visszamenne a ringbe és megtámadná Reigns-t, de kap egy Superman Punch-ot.

JL: Bray jól megjárta.

JBL: Ha tisztességesen gratulált volna, nem járt volna így.

JL: Igen, de jöjjön a következő mérkőzés.

Chris Jericho vs Antonio Cesaro

Először Chris Jericho érkezik. Jericho gyorsan a ringbe megy. Aztán érkezik Cesaro. A svájci is gyorsan a ringbe megy. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Jericho és Cesaro kerülgetik egymást. Aztán Cesaro arcon vágja Jericho-t. Jericho kicsit megtántorodik. Aztán kap egy Uppercut-ot. Jericho neki esik a köteleknek. Cesaro nekiront, de Jericho lehúzza a kötelet. Cesaro kiesik a ringből. Jericho ráugrik Cesaro-ra a kötelek mellől. Cesaro és Jericho is a földön fekszik, de hamar felkelnek. Cesaro megfogja Jericho fejét és beleveri a kommentátori asztalba a fejét. Jericho ezért melkason vágja Cesaro-t. Közben a bíró számol 5-nél tart. Cesaro-t és Jericho-t sem érdekli. Cesaro megfejeli Jericho-t. Jericho visszafejel. A bíró hétnél tart. Cesaro megint, megütne Jericho-t, de Jericho most gyorsabb és egy Dropkick-el rárúgja Cesaro-t az acél lépcsőre. Jericho visszamegy a ringbe. Cesaro is próbálna, de nem ér vissza időben. A mérkőzés győztese, kiszámolással: Chris Jericho.

Cesaro viszont ebbe nem törődik bele és visszamegy a ringbe. Leüti Jericho-t. Aztán a sarokba dobja. Nekifut, de Jericho arcon rúgja. Gyorsan felmászik a sarokba és ugrik.

Cesaro és Jericho is kiterül. Aztán a bírók kiviszik őket.

JL: Jó mérkőzés. Jericho ma jobb volt ellenfelénél.

JBL: Igen, de jöjjön a főmérkőzés, ami egy Lumberjack mérkőzés lesz.

Jeff Hardy vs Cm Punk

Először érkezi Jeff, aztán Punk. Utána pedig a szupersztárok. A ring mellett áll Jimmy Uso, Jey Uso, Darren Young, Titus O’neill, Rob Van Dam, Jack Swagger, Goldust, Stardust, Fandango, R-Truth, Kofi Kingston, John Morrison, Batista, Zack Ryder, ADR, és Mark Henry. Minden oldalra 4 pankrátor jutott. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Punk egy Enzugiri-vel kezd. Jeff a köteleknek esik. Punk egy Clothesline-al kiüti a ringből. Batista és Goldust elkezdik rúgdalni. Kofi állitja le őket, majd visszadobja a ringbe Zack segítségével. Punk a sarokba mászik és értékesítene egy Diving Elbow Drop-ot, de Jeff arrébb gurul. Hardy egy Hurricanrana-val kirepíti Punk-ot a ringből. Jimmy és Jey elkezdik ütni-vágni Punk-ot, de Mark Henry és ADR leüti az Uso fivéreket. Aztán visszateszik a ringbe Punk-ot. Viszont a ring mellett nem szűnik meg a bunyó.

Megszólal Booker T zenéje.

BT: Mivel nem tudtok, szabályosan megküzdeni jöjjön egy Tag Team mérkőzés. Punk, Jeff válasszatok magatok mellé két társat. Most. Indul a mérkőzésetek.

Cm Punk & Batista & Mark Henry vs Jeff Hardy & Jack Swagger & R-Truth

Tehát Punk és Hardy is választott magának társakat. Swagger kezd Henry-vel. Henry és Swagger nem haboznak, neki esnek egymásnak. Henry jön ki jobban. Swagger-t a csapata sarkába vágja. Lepacsizik Punk-al. Henry a ring közepére vágja Swagger-t. Punk felmászik gyorsan Henry hátára. Henry hátáról ugrik Swagger-re. Ráfekszik. 1.. 2.. Swagger kitör. Punk egy Powerslam-et értékesít. Ráfekszik. 1.. 2.. Swagger kitör. Punk vált Batista-val. Batista nem habozz, jön a Batista Bomb. Ráfekszik. 1.. 2.. 3.. Jack Swagger kiesett. Érkezik is R-Truth. R-Truth Pin-be fogja Batista-t. 1.. 2.. 3.. Batista nem is érti mi történt. Aztán látja, hogy Truth kineveti. Azonban jön Henry. Egy Clothesline-al ledönti R-Truth-ot. Ráfekszik. 1.. R-Truth kitör. R-Truth gyorsan felkel és egy Dropkick-el próbálja gyengíteni Mark-ot. Mark a köteleknek esik, de azonnal egy Big Boot-al a padlóra küldi Truth-ot. Aztán felemeli és Vice Grip-be fogja Truth-ot. Truth szenved, de nem tud szabadulni. Aztán hirtelen Henry megfordítja és egy hatalmas Powerbomb-al a földbe döngöli Truth-ot. Ráfekszik. 1.. 2.. de Truth ismét nagyszerűen kitör. Truth ma nagyot alakít. Truth elkezd kúszni Jeff felé, de Henry visszahúzza, mégsem Truth ágyékon rúgja. Vált Jeff-el. Jeff egy Neckbreaker-el a földre küldi Henry-t. Aztán értékesít egy Whisper In the Wind-et. Aztán újra a sarokba megy és jön a Swantom Bomb. Pin-be fogja Henry-t. 1.. 2.. 3.. Mark Henry is kiesett. Punk és Hardy szemtől szemben állnak. Hardy vált Truth-al. Punk a sarokba löki Truth-ot. Jön a High Knee Bulldog. Truth térdre rogy. Punk felkapja a hátára. Gúnyosan nézi Jeff-et, majd értékesíti a GTS-t. Aztán ráfekszik Truth-ra. 1.. 2.. 3.. Truth is kiesik. Punk és Hardy ma már nem először szemtől szemben. Aztán megjelenik a PTP. Megtámadják Hardy-t. Titus kiosztja befejezőjét, majd Darren a sarokba megy és egy Diving Elbow Drop-ot értékesít. Aztán elmennek. Punk nem habozz, felkapja a hátára Jeff-et és értékesíti a GTS nevű befejezőjét. Ráfekszik. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztesei: Cm Punk, Mark Henry, Batista.

JL: Hihetetlen mérkőzés.

JBL: Az, de várható volt a győzelem.

JL: Ezzel nem értek egyet, de mindegy is.

Megszólal Booker T zenéje és érkezik újra a GM.

BT: Üdvözlök mindenkit. Ennyi lett volna mára az ES. Azért jöttem, hogy bejelentsek pár mérkőzést a következő ES-re. Látható lesz egy Chris Jericho vs Seth Rollins és egy Jack Swagger vs Rob Van Dam vs Cesaro mérkőzés, valamint Cm Punk megküzd John Morrison-al. Köszönöm, hogy velünk tartottak, viszlát.

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0