A visszatérések hétfője

A Hell in a Cell utáni első Raw egy visszatekintő videóval indul. A videóban megnézhetjük mekkorát küzdött a Nevelde leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnoka, aki tegnap végül képtelen volt saját lábán távozni. Láthatjuk ahogy Ziggler hihetetlen módon az utolsó pillanatban mindig felrántotta a vállát, és azt is ahogy majdnem megnyerte a meccset, de végül elájult, és Brock F-5 finisherét követően új WWE bajnokot avattunk.. A csodaszéria véget ért. 406 napig volt a WWE bajnoka a Show off, azonban neki ennyi tellett.

Ezután az arénában sötétség uralkodik, és azt láthatjuk, hogy Paul Heyman áll a ringben egy mikrofonnal a kezében.
- Hölgyeim és uraim! Az én nevem Paul Heyman, és kérem köszöntsék az embert, aki véget vetett Dolph Ziggler bajnoki uralkodásának, a fenevadat, az új WWE bajnokot, Brock Lesnar-t!!! - Mondja Heyman, és megszólal Brock zenéje.
Lesnar derekán ott van az öv, a közönség azonban egyértelműen kifütyüli a bajnokot.


Amire nem volt képes CM Punk, Corey Graves, Randy Orton és Wade Barrett sem, arra Brock képes volt. Kicsivel több, mint egy év után, de véget vetett Ziggler bajnoki uralkodásának. Brock bemegy a ringbe és nevet. A közönség azonban Ziggler-t követeli.. De Dolph nem jön.
- Hiába kiabáljátok a nevét! A tegnapi meccs után örüljetek, hogy egyáltalán életben van! Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy legközelebb akkor látjátok Ziggler-t, ha jó pár év múlva esetleg Hall of Fame-é avatják. Brock tönkre tette a karrierét. Betörte a fejét, és akkora verésben részesítette a ti kedvenceteket, hogy még mindig kórházban van, igaz csak egy nap telt el! Brock az új WWE bajnok! Az a Brock Lesnar, akit senki sem fog tudni most már megállítani. Nincs Dolph, hogy az útjába álljon. Ha pedig abban reménykedtek, hogy majd CM Punk, Randy Orton, Corey Graves vagy akárki megveri Brock-ot, akkor gondoljatok bele.. 32 German Suplex, 4 db F-5. Ennyi volt a Show off! Bárki mást is megverünk, mert mi nem félünk senkitől! Hölgyeim és uraim, az új WWE bajnok, BROCK LESNAR! - Mondja Heyman, ezután pedig elindulnának kifelé, mikor megszólal a volt Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, Shawn Michaels zenéje! A közönség hatalmas szeretettel fogadja HBK-t, aki egyértelműen a ring felé veszi az irányt. Mikor beér a ringbe kér egy mikrofont, és beszélni kezd.


- Már augusztusban teljesen ép voltam, felépültem. Nem voltam sérült, mindössze nem akartam visszatérni. Mert úgy gondoltam a WWE-nek nincs rám szüksége.. Ám mikor tegnap láttam a meccset, azonnal Ziggler-hez rohantam a kórházba. Magánál sem volt.. Megkérdeztem az orvosokat, hogy mi van vele, és súlyos agyrázkódása van, valamint a keze is eltört.. Nem sok jót várhatunk a közel jövőben.. Viszont rájöttem, hogy ha Dolph nem tudott téged megállítani, akkor itt senkinek sem fog sikerülni. Ziggler leverte szinte az egész WWE-t, csak is téged nem tudott. Mindenesetre én nagyon tisztelem őt, azért amit véghez vitt. Hatalmas dolgot csinált. Felállított egy rekordot, és tartja magát az elveihez! Mikor fejbe vágtad a pöröllyel azt hittem, hogy nem fog felkelni, még is felkelt.. Nem hagyta, hogy ketté törd az álmait! Nem hagyta, hogy kettétörd mind azt, amit eddig felépített.. Megnyerte volna a meccset, de ennyi telt az erejéből! Az utolsó erejéig küzdött, de ez is kevés volt.. Nem tudott többet tenni, pedig szerintem akart.. De nem ment neki! Viszont én megfoglak állítani téged Brock Lesnar! Nem hagyom, hogy átgázolj az egész WWE-n! Én vagyok … - Shawn folytatná, azonban Brock felkapja, és kioszt neki egy hatalmas F-5-öt!

A közönség ledöbben, Brock pedig magához veszi a mikrofont.
- Senki sem fog engem megállítani. Én megállíthatatlan vagyok, és én vagyok az ÚJ WWE BAJNOK! - Mondja Lesnar, és távozik Paul Heyman kíséretében.

Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry „The King” Lawler:HBK visszatért! Bár nem a legjobb módját választotta a visszatérésnek... Jó estét kívánok! Az én nevem Jerry Lawler, és itt ül mellettem JBL és Michael Cole.
John Bradshaw Layfield:Hát nem... Így oda állni a Bestia elém kész öngyilkosság! Kiváncsi leszek mi lessz a folytatása!
Michael Cole:Úgy ahogy mondod JBL! De ne ezzel foglalkozzunk, rengeteg jó meccsünk van mára is!
JBL:Ez így van! De ne is húzzuk az időt, kezdődjön az első meccs Wade Barrett és Cesaro között!

Wade Barrett vs Cesaro

Először a Swing királya érkezik meg, őt követi a dühös Wade Barrett. Amíg Wade a ringbe ér, megnézhetjük, hogy mi is történt tegnap, amikor szétverte Riley-t, majd pedig visszatért Graves, aki hatalmas verésben részesítette őt is, és HHH-t is. Ezután megszólal a gong, amely a meccs kezdetét jelzi. Barrett azonnal nekiesik Cesaro-nak, és a meccs elején láthatunk is egy hatalmas adok-kapok párharcot. Ebből elég hosszú bunyót követően Barrett jön ki jobban, és a sarokba löki Cesaro-t. Ott ököllel kezdi ütni, és kioszt neki egy hatalmas Superplex-et. Ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2..de Cesaro felrántja a vállát! Várható volt, hogy ennyi nem elég. Wade azonban ismét megtámadja ellenfelét. Ököllel jól elveri, majd pedig felmászik a sarokba. Barrett ugrik, azonban Wade röptében kap egy Uppercut-ot! Cesaro gyorsan ráfekszik Barrett-re PIN 1...2...de a volt WHC bajnok felrántja a vállát. Wade elég nagy karriert tudhat már maga után. Volt WHC, IHC, IC és US bajnok is. A 3 főövből kettőt magánál tarthatott, ha nem is túl hosszú ideig. Egy hatalmas Wrestlemania meccset is vívott márciusban Sheamus ellen, és volt a WWE bajnok első számú kihívója is. Most pedig Cesaro-val van meccse. Wade próbál felkelni, de Cesaro egyfolytában támadja, ki is oszt neki egy Neutralizer-t, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban kiszabadul Barrett! Cesaro ekkor ideges lesz, és felmászik a sarokba. Ráugrana ellenfelére, ám az röptében leüti egy Bull Hammer Elbow-val, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Wade Barrett


Barrett ünnepel, ám megszólal Corey újdonsült zenéje, a közönség pedig tombolni kezd!

Corey bemegy a ringbe és nekiesik Barrett-nek. Hatalmas bunyó alakul ki a ringben. Ezután érkezik a WWE C.O.O.-ja, Triple H is. Ő is beszáll, segíteni próbál Wade-nek, ám ketten sem bírnak Corey-val! Hatalmas formában tért vissza tegnap este. HHH mutatja, hogy segítség kell, és ekkor érkezik a Sword! A Sword Wade Barrett és HHH segítségével elintézné Graves-t, ám megszólal Teddy Long zenéje! A Raw General Managere mindig is híres volt arról, hogy nem ijed meg a vezetőségtől. Teddy egy mikrofonnal érkezik, és beszélni kezd.

- Állj! Ez a nagy vezetőség filozófia Hunter?! 5-en mentek rá egy emberre? Mint bizonyára tudod, a következő gála a Survivor Series lesz. A Survivor Series-en mindig van egy 10 fős Elimination meccs. 5-5 ember megküzd egymással, és az veszít akinek elfogynak a csapatából az emberek.. Gondoltam kihívóm a vezetőséget! Teddy Team vs The Authority! A te csapatod már meg van.. Szóval csak az enyém hiányzik.. Vagy mégsem? - Mondja Teddy nevetve, és megszólal a Best Team zenéje. HHH le van döbbenve, a Best Team pedig nekiesik A Sword-nek, és HHH-nek. Eközben Corey egy hatalmas Powerbomb-al kidobja a ringből Barrett-et, és HHH-nek esik most neki, ő is hasonlóan jár. Ezután a Best Team segítségével a Sword-öt is eltávolítják a ringből.

MC:Corey mióta visszatért közönség kedvenc lett! És most Barrettre nagyon rászállt ahogy látom!
JL:Valóban! Corey megint visszatért és nekem tetszik amit csinál a srác! Kiváncsi leszek mire lesz képes Wade ezután!
JBL:Egy biztos! Nagyon jó amit eddig láthattunk tőlük!
JL:Ez igaz! De most nézzünk meg egy reklámot a következő meccsről!

http://kepfeltoltes.hu/141027/11438047336_www.kepfeltoltes.hu_.png
MC:Tehát következik egy csata az Intercontinental övért!

Zack Ryder vs Hunico Interkontinentális bajnoki meccs

Mindkét pankrátor megérkezett. A bíró ismerteti a szabályokat,majd megmutatja mindkét résztvevőnek az övet. Kezdődik is a meccs. Egymásnak esnek, de a bajnok neki ront ellenfelének. A sarokba viszi, kiosztja neki a High Knee Bulldog-t. Hunico kigurul a ringből, kirántja Ryder lábát majd kihúzza a ringből. Püfölni kezdi. Ryder felkell , de Hunico megragadja és a ringlépcsőnek löki és ad neki egy Ddt. Hunico visszamegy a ringbe a bíró 4. rászámolására. Hunico készül beadni a Five Knuckle Shuffle-t, ami elől Zack elgurul előle. Zack felpattan és egy Full Nelson Drop-al fordít. Ryder a sarokba mászik, készül a Diving Elbow Drop-ra. De Hunico felugrott és egy Samoan Drop-a.földhöz vágja. Ráfekszik 1…. de kiveti Ryder a vállát. Hunico a lábát tapossa majd felrántja és a sarokba löki. Hunico neki fut. De Ryder a térdével arcon vágja. Hunico-t ez se állította meg és lerántja a sarokból. Beadja neki a Five Knuckle Schuffle-t. Ráfekszik 1…. de ismét kitör belőle. Ryder lehúzza pinbe ellenfelét. 1…2. de Hunico kijön. Hunico püfölni kezdi Ryder-t, majd kilöki a ringből. Hunico a ringen kívül kioszt ellenfelének egy DDT-t és neki löki a kordon-nak ahol üti tovább. Ryder elkapja öklét, majd a ringbelöki, de Hunico fordít és a lépcsőnek löki. A bíró számol: 3, 4 , 5, 6, 7. Hunico visszalöki a ringbe. Hunico kioszt neki egy Leg Drop-t, majd befogja a Sleeper Hold-ba. Ryder próbál kúszni, de Hunico még erősebben szorítja. Zack kínlódik, de kúszik így is a kötelek felé. Hunico megszakítsa a fogást és Ryder fejét a szőnyegbe döngöli. Ráfekszik 1…2… de kijön belőle. Hunico felrántja és a sarokba viszi. Neki fut és ad neki egy clothesline. Majd a felső kötélre emeli. De Zack fejberúgja és a sarokból beadja neki a Hurricanrana-t, amit egy Fame Asser követ. Ráfekszik 1…2… de az utolsó másodpercben kiveti a vállát. A sarokba viszi ésrugdosa amíg nem roskad össze. Ezután a közönség skandálásával együtt beadja a Broski Boot-t. Ryder készül beadni a finishere-t, azaz a Rough Ryder-t. Amit sikeresen be is ad. Ráfekszik 1…2…3. A meccs győztese, és még mindig Interkontinentális Bajnok Zack Ryder!

JBL: Kemény meccs után volt, de Zack még mindig bajnok!
JL: Kíváncsi vagyok ki tudja legyőzni majd!
MC: Na arra én is. 
JBL: Szerintem senki nem fogja tudni legyőzni ezt a srácot! Most viszont nézzünk meg egy reklámot a ma esti főmeccsről!

http://kepfeltoltes.hu/141027/9970197337_www.kepfeltoltes.hu_.png
JL: Szóval a ma esti főmeccsen a Roman Reigns összecsap a Hardy fiúk ellen! Érdekes!
MC: Szerintem kemény meccs lesz. 
JBL: Kíváncsian várhatjuk, most azonban folytatódik az adás.
Mégpedig Marysesal és Eve Marieval a Divas Champion övért!
http://kepfeltoltes.hu/141027/1480204052_www.kepfeltoltes.hu_.png

Maryse vs Eva Marie Díva bajnoki meccs

A dívák a tegnapi, Hell in a celles meccsük visszavágóját fogják most itt lejátszani. De máris érkeznek a dívák. Először a kihívó, a Vörös Ördög, Eve Marie érkezik a kötelelek közé. Máris megszólal a Canadian Beuty bevonulója is, és érkezik a jelenlegi WWE Divas Champion! Be sétál a kötelek közé, felemeli az övét majd átadja a bírónak. A bíró kiadja a másik bírónak, majd elindítja a meccset. Maryse máris letámadja kihívóját! Jön pár nagyobb felütés, majd ezeke után egy Fisherman Suplex. Maryse a földön kezdi el ütni Eve-t, aki nem tud szabadulni. Maryse-t már a bíró figyelmezteti, hogy diszkvalifikálni fogja ha nem hagyja abba, ekkor Maryse leszáll róla. Eve éppen hogy lábra áll, Maryse máris jönne egy Fame Asserrel, de ekkor Eve elhúzza a fejét és gyorsan felkel, majd kioszt egy White Noiset Marysenak! Maryse hamar felkel, de Eve máris egy hatalmas Spearral fogadja! Ekkor Eve rákfeszik a Divas Championra, 1...2. de Maryse felrántja a vállát! Eve el sem hiszi, hogy Maryse képes volt kirúgni ezért gyorsan készül még egyre! Maryse éppen felkel és Eve Marie máris lerohanja! Ám a Divas Champion az utolsó pillanatban kitér előle, és ahogy Eve megfordul, Maryse máris bevisz egy Inverted DDT-t! Ekkor azonban Maryse is össze esik. A bíró elkezd rájuk számolni, mikor Maryse felemelkedik és elcsúszik Evehez. Ráteszi a kezét, 1...2.. de Eve még mindig kitört! Maryse szépen lassan feltápászkodik és felhúzza Eve-t. Pár alkaros ütés után bevisz neki egy Bella Bustert! Ekkor ráfekszik Maryse, 1...2...3! Ekkor már azonban a bíró leszámolja Eve-t! Így tehát a mérkőzés győztese és továbbra is WWE Divas Champion, Maryse! Maryse elveszi az övet és azzal ünnepel.


A meccs után Maryse ünnepel, és kér egy mikrofont.
- Még mindig én vagyok a Díva bajnok! Nem tud megállítani senki, és semmi! Akárkit küldtök ellenem megállíthatatlan vagyok! - Mondja Maryse, a közönség pedig erősen kifejezi nem tetszését. Ekkor azonban megszólal Paige zenéje!


A volt Díva bajnokot hatalmas hangulat fogadja, a SummerSlam óta nem láttuk, ám most itt van! Paige bemegy a ringbe és kér egy mikrofont. Azonban nem szól bele, csak mosolyog egyet, eldobja, és kioszt Maryse-nek egy Paige-Turner-t! A közönség tombol, Paige pedig a hatalmas hangulat között távozik!

JL: Paige visszatért!! Mi lehet itt még ma emberek??
JBL: Eddig szerintem nagyon oda tették magukat a rendezők!
MC: Viszont nincs megállás, már is jön a következő meccs!

Rob Van Dam vs R-Truth

Az egész arénát betölti az "RVD" skandálás, annyira várják egyik kedvenc szupersztárjukat! Meg is szólal a One of a kind és érkezik Mr.Monday Night Raw! Rob Van Dam végig sétál a rámpán egyenesen a ringig, ahol feláll a sarokba és elkezdi magát buzdítani. Ekkor megszólal R-Truth zenéje is, és a szupersztár a ringbe sétál. A meccs elején kezet fognak, majd elkezdődik a mérkőzés. Rob és Truth már az elejln össze akaszkodnak, majd Truth Rob háta mögé kerül és tarkón vágja. Rob össze esik, Truth pedig a földön is sorozni kezdi. Rob védekezik kisebb nagyobb sikerekkel. Truth ekkor felrántja a földről Robot, de ő egy ügyes rúgással kiszabadul és máris értékesít egy Clotheslinet! Rob máris rákfeszik, 1.. de Truth felrántja  a vállát. Rob ekkor máris felhúzza Truth-t és öklösökkel kezdi el bombázni. Rob nem nagyon tud visszatámadni és ezt Rob nem is engedné neki. Érkeznek az ütések, majd Rob bevisz egy hatalmas Proto Bombot! Ekkor elkapja Truth lábát és beforgatja a Cesaro Swingbe! Rob pörgetni kezdi, a közönség pedig számol! 1.2.3.4.5.6.7.8.9 és 10! Ekkor elhajítja Rob Truth-t! Rob ekkor felmászik a sarokba és jelzi a befejező mozdulatát, a Five Star Frog Splasht! Elrugaszkodik és pont célba talál az ugrás!! A közönség majd felrobban! Rob ekkor ráfekszik Truthra, 1...2...3! És a mérkőzést így nyerte, Mr. Monday Night Raw, Rob Van Dam!


JL: A jó öreg Rob! Nem vártam tőle mást
JBL: Bizony. Azért reménykedtem, hogy Truth meg tudja szorongatni!
MC
: Viszont ma még egy fontos visszatérőnk lesz! A vissztérőnk pedig nem más is, mint a Nagy Vörös szörny Kane!
JBL:Micsoda??? Kane visszatér? Akkor itt ma pusztítás lesz! De nézzük meg róla a reklámot!
http://kepfeltoltes.hu/141027/4711509558_www.kepfeltoltes.hu_.png
MC:A szörny visszatér! De inkább folytassuk is az adást!

Ezután megszólal a Raw GM, Theodore Long zenéje, és érkezik is egy mikrofonnal a kezében.

- Hölgyeim és uraim! Mivel ez a HIAC utáni első Raw, gondoltam legyen benne bőven izgalom. A következő két meccsen megküzd egymással 2-2 Tag Team csapat. A 4 csapat közül az a 2, amelyik győzelmet tud szerezni, jövőhéten megküzdhet azért, hogy a Tag Team bajnokok első számú kihívói legyenek! - Mondja Teddy, és távozik.

JBL: Ez aztán bejelentés! De akkor kezdjük is az első meccsel!
MC:Igen szerintem is! A reklámot azért nézzük meg róla!

http://kepfeltoltes.hu/141027/11216109279_www.kepfeltoltes.hu_.png
MC:Szóval a Prime Time Players összecsap a Black Hills csapatával! Na kezdjük is!

Prime Time Players vs Black Hills Tag Team #1 Contender

Az előbbi bejelentés miatt most két tag team meccset láthatunk. Érkeznek is az első meccs résztvevői. Először érkezik a Prime Time Players! Be mennek a ringbe, majd érkezik a másik csapat, a Black Hills csapata! Ezekiel és Big E szépen lassan a ring felé sétál, majd becsúsznak és kezdődik is a mérkőzés! A ringben Titus kezd Ezekiellel. Ezekiel nem sokat vár, máris ledönti egy Clotheslinenal  Titust! Titus hamar felkel, de máris kapja a következőt és ez így megy egy darabig, amikor Ezekiel bead egy Spinebustert! Ezekiel máris rákfeszik, de Titus már a számolás előtt kitör belőle. Titus gyorsan felkel és visszatámad hirtelen! Ezekiel nem sokáig hagyja, hamar bevisz egy Inverted DDT-t! Megfogja Titus-t és az ő sarkukhoz húzza, majd pacsizik Big E-vel. Big E bejön és még egy Double Suplexet kioszt Ezekiellel, majd maga veszi aprításba Titust. Titus hirtelen felerősödik és bevinne egy Clotheslinet, de ez Big E-nek meg se kottyan és ehelyett ő visz be egy hatalmas Powerbombot! Big E ekkor ráfekszik Titusra, de érkezik Darren és megmenti a meccset! Érkezne a másik sarokból Ezekiel, de Darren egy Superman Punch után kilöki a ringből! Ezután leszedi Big E-t TT társáról, majd neki löki a kötélnek és kioszt neki egy Powerslamet!! Ekkor kimegy a sarokhoz és hívja Titust a pacsihoz! Titus mászik, Big E utána megy, de érkezik Darren! Darren jön a ringbe és máris ledönti Big E-t! Beviszi a Dolph Ziggler Comebacket, majd jön egy Superman Punch! Big E épp felkelne, de ekkor Darren bevisz egy Face Firstet! Ekkor ráfekszik Big E-re és a bíró számolni kezd! 1...2...3!! A mérkőzést így tehát megnyerte és tovább jutott, a Prime Time Players!


MC:A Prime Time Players az elő tovább jutónk! Azt hittem hogy kikapnak, de ahogy Darren bejött minden megváltozott!
JBL:Igen Michael én is azt hittem! De ne is húzzuk az időt, jöjjön a másik TT meccs!

Ascension vs Los Matadores Tag Team #1 Contender

Először megérkezik a Los Matadores csapata, Fernando és Diego egy kis bikaviadalt játszanak a ringben El Toritoval, mikor az Ascension zenéje félbeszakítja őket! Sami és Cesaro a ringbe sétálnak pacsiznak egyet, majd kezdetét is veszi a mérkőzés. A ringben Cesaro és Fernando kezdenek. Cesaro már az elején lerohanja ellenfelét és jönnek a felütések és öklösök! Cesaro betolja a  sarokba és ott feláll a kötélre és a fejét kezdi ütni. A 10. ütés után leugrik a sarokból és egyenesen a másik saroknak löki és ahogy onna visszajön, máris bevisz Cesaro neki egy hatalmas Clotheslinet! Cesaro ekkor felhúzza, a sarkukhoz húzza és pacsizik Samival. Sami ahogy bejön a ringbe, máris lerúgja Fernandot! Fernando nagyon mozdulni sem tud, majd Sami ekkor elkapja egy fejsatuba! Fernando nagyon nehezen, de képes felállni és Samit a kötélnek lökni! Ebből is ő jön ki rosszabbul, mivel Sami átbújik Fernando lábai között és ahogy Fernando megfordul, máris kapja a Arm Slamet! Sami ekkor bevisz egy Standing Moonsaultot és pacsizik Cesaroval. Cesaro bejön a ringbe és máris értékesít egy Foot Stompot! Ráfekszik Fernandora, de Diego megmenti testvérét! Diego lehúzza róla Cesarot, de jön Sami aki eltakarítja onnan Diegot egy Homicidal Kickkel!! Diego kigurul a ringből, Cesaro pedig bevisz egy Neutralizert Fernandonak! Cesaro ekkor nem fekszik rá, hanem kimegy és pacsizik egyet Samival. Sami egyből a sarokba mászik és jelzi, hogy jön a Five Star Frog Splash! Sami elrugaszkodik és egyenesen Samira ugrik! Ekkor már ráfekszik, 1...2...3! Diego éppen akkor ért be a ringbe, de minden hiába! Így tehát a tovább jutó csapat nem más lett, mint az Ascension!

JL:Szóval jövőhéten a Prime Time Players az AScension csapatával fog összecsapni!
MC:Érdekes meccs lesz!
JBL:Érdekes, de szerintem az Ascension porrá zúzza a PTP-t!
MC:Lehet, de szerintem inkább folytassuk egy olyan meccsel, ahol a WHC Champion kiáll, Damien Sandow ellen!
JBL:Szerintem is!

Seth Rollins vs Damien Sandow

Elsőként érkezik Sandow, aki semleges érzéseket vált ki a nézőkből. Damien elő venni egy mikrofont, de Seth Rollins zenéje szólal meg! A WHC Champion begurul a ringbe és mutatja, hogy most itt nem fog beszélni! Damien eldobja a mikrofont és még a meccs kezdete előtt megtámadja Rollinsot! Sandow ütni kezdi Rollinsot, de Rollins is visszatámad! A bíró kirakja az övet és elindítja a meccset! Rollins máris átveszi a vezetést és neki löki a kötélnek Damient! Damien visszapattan, Rollins máris leteríti egy Clotheslinenal! Rollins máris felhúzza és bevinne Damiennek egy Flapjacket, de Damien eltudott mozdulni és ő vitt be egy Spinebustert! Damien csak mosolyog, majd felhúzza Sethet. Seth picit kába, de képes arra hogy visszatámadjon! Seth gyomron vágja Damient, majd a hátát kezdi el ütni. A háta mögé megy és bevisz neki egy Backstabbert! Ezután ráfekszik 1...2 de Damien feláll! Rollins nem sokat pihen, máris neki lendül a kötélnek és ahogy Damien felül lerúgja! Rollins megint ráfekszik, 1... de Damien megint kirúg! Rollins már el sem hiszi és jelzi, hogy itt a vége a meccsnek és jön a Face First! Damien feltápászkodik és jön Rollins! Az utolsó pillanatban Damien elhúzza a fejét és kihúzza Rollins lábát amitől Rollins elesik és Damien ekkor bevisz egy Fame Assert! Ekkor mindkét pankrátor kidől. Valahogy Rollins hamarabb tér magához és elindul kifelé a ringből. Oda megy a bírókhoz és elkéri az övét majd kisétálna vele. De ekkor megjelenik mögötte Sandow és tarkón vágja! Rollins elejti az övet és Sandow visszagurítja a ringbe Rollinsot. Damien is visszamegy, de ekkor Rollins érkezik és a Face First! Rollins máris ráfekszik! 1...2...3! Rollins nyeri így a meccset! Kimegy a címért és a ringben ünnepel.


A meccs után Seth ünnepel, ám megszólal a Punjabi Titan zenéje, és érkezik a rég nem látott The Great Khali!

A közönség nagy hangulattal fogadja Khali-t, Rollins pedig nem érti mit akarhat a nagy ember. Khali a ringbe megy, és kezet nyújt Seth-nek. A Nehézsúlyú világbajnok elfogadja ezt, de arra ő sem számít amit ezután kap. Khali leüti egy hatalmas Punjabi Plunge-al! A közönség meglepődik Khali azonban nevetve távozik.

MC:Khali is visszatért! Hát ez fergeteges! HBK, Paige, Kane és utánuk Khali! Mi jöhet még emberek?
JBL:Szerintem meccsek fognak érkezni Michael! Még pedig most! Egy Sheamus vs CM Punk, Champion vs Champion match fog következni!
JL:Izgatottan várjuk!

http://kepfeltoltes.hu/141027/4672828333_www.kepfeltoltes.hu_.png

CM Punk vs Sheamus Champion vs Champion meccs

Először az X-Division bajnok Sheamus érkezik, majd érkezik a Nemzetközi Nehézsúlyú bajnok CM Punk. Mindketten a ringbe értek. A bíró jezi a gongot. A meccs kezdődik. Farkasszemet néznek. Sheamus neki esik Punk-nak. Öklösökkel sorozza majd egy Clothesline-al leteríti. A köteleknek fut és kioszt egy Big Boot-t. Sheamus megragadja Punk lábát és kioszt rá egy DDT-t. The Best a sarokba kúszik. Látja hogy fut felé Sheamus. Punk Sheamus lába alatt átcsúszik majd beadja neki a pepsi twist-et. Mégse Sheamus fordít és egy Jumping Arm Breaker gyötri Punk kezét. Sheamus többször is megrudgossa majd ráfekszik de 1 előtt ki jön Punk. Sheamus felkapja ellenfelét a sarokba löki és gyötri tovább. A kelta hátrál, majd neki fut és ad neki egy big boot-t. Punk alhajol előle és fordít Pelé Kick-el. The Best gyors a sarokba mászik és egy Diving Elbow Drop-al gyötri Sheamus szívét. CM Punk felsegíti ellenfelét a sarokba löki pár ütést mér rá majd beadja neki a High Knee Bulldog-t. Sheamus ezután még kap egy Neckbreaker-t is. Pin 1… de kitör. Sheamus a ringkötélnek kapaszkodva felkell. Punk már is gyötrené tovább. De Sheamus nem hagyja magát és visszaüt, a sarokba hajítja majd a gyomrába térdel. Felrakja a felső kötélre. Felmászik ő is majd onnan beadja a White Noise-t. Ráfekszik 1….2…. de kiszabadul belőle. Punk felkell és rúgásokat mér ellenfele lábára majd Pelé Kick-el fejberúgja. Punk felrántja kioszt neki egy Atomic Drop-t majd jön egy West Coast Pop is. Pin 1…2… de 2 és félnél kitör. Sheamus fel se kell de már kap is egy Enziguri-t és DDT-t. Sheamus kigurul a ringből. Punk utána megy. Sheamus a kommentátor asztalnak löki, majd a lépcsőnek. Punk alig áll a lábá. Sheamus kihasználván ezt, kioszt neki egy Powerslam-t, Bulldog-t és egy Big Boot-t, amik után a kordonra rakja és onnan osztja ki neki a Randy Orton DDT-t. A ringbe löki, majd ráfekszik 1…2… de Punk még így is kijön a tusból. Sheamus befogja a Cloverleaf-be. Punk próbál kúszni. Sheamus visszahúzza. Punk nehezen de mászni kezd. Eléri a kötelet. Punk fájlalja a hátát. Punk a sarokba menekül. Sheamus jön, de Punk ellöki magától. The Best egy Dropkick-el a sarokba küldi a keltát. Punk a szemközti sarokból készül beadni a High Knee Bulldog-t. Várjunk csak, Sheamus Irish Curse BackBreaker. Ráfekszik 1….2… de szinte az utolsó pillanatba még kiveti a vállát. Sheamus a köteleknek löki Punk-nak majd egy Powerslam-el a szőnyegbe vágja. The Celtic Warrior a sarokba mászik és kioszt egy Whisper int he Winds-t. Ezek után Sheamus készül a Brogue Kick-t. Punk eltér előle és kigáncsolja. Sheamus lefejeli a ring sarok párnáját. Punk kihúzza a sarokból ad neki egy Leg Drop-t. Ráfekszik 1…2… de Sheamus megragadja a kötelet. Punk felkapja és beadja neki a GTS-t. Ráfekszik 1…2…3 A meccs győztese a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok CM Punk!

MC:Ez igen! Hatalmas meccs! Gratulálok a résztvevőknek!
JBL:Hát igen! Két bajnoktól nem várok rosszabbat!
JL:Az lehet, de már csak egy meccsünk van hátra! A főmeccs, ahol Reigns kiáll a Hardyk ellen! Szerintem kezdjük is el!
http://kepfeltoltes.hu/141027/9970197337_www.kepfeltoltes.hu_.png

The Main Event: Roman Reigns vs The Hardy Boys 1 vs 2 Handicap meccs
És elérkeztünk az est főmeccséhez! Érkezik először Roman Reigns! Reigns szokásosan, a közönség sorai közül érkezik. Reigns beér a ringbe, felugrik a sarokba és megfeszíti izmait majd várja ellenfeleit. Meg is szólal a Hardy Boys bevonuló zenéje és érkeznek a srácok! Beérnek a ringbe, beszélnek egy picit, majd Jeff marad a ringben. Megszólal a gong és kezdetét veszi a mérkőzés. A két résztvevő farkasszemet néz, majd Roman elmosolyodik. Jeff nem érti miért mosolyog Reigns és a ringben kezdenek körözni. Roman kezdi el  az első támadást! Roman pár ütés után a kötélnek lendíti Jeffet és kioszt neki egy Clotheslinet! Jeff gyorsan felkel, de Roman máris beviszi a következő Clotheslinet! Jeff ez után már nehezebben kel fel, de azért fel kel és még ellen támadást is indít! Jeff pár ütés után a kötélnek lendíti Romant, aki kap egy Enzugirit! Roman kifeküdt, Jeff pedig kihasználja az alkamat és pacsizik testvérével. Matt bejön a ringbe és a földön kezdi el rugdosni Romant! Roman kezd magához térni és fel tud kelni a szőnyegről. Matt nem hagyja békén, hanem inkább tovább támadja! De ezt már megunja Reigns és támadásba lendül! Jönnek az ütések, majd gyomron rúgja és ekkor jön Reigns egy hatalmas Spinebusterrel! A közönség felrobban a mozdulatot követően, Roman pedig tovább támad! Pár Knee Droppal gyengítit tovább Mattet, majd felhúzza és bevisz neki egy Pepsi Twistet. Ezután ráfekszik Mattre, 1... de érkezik Jeff és lerántja Romant róla! Jeff felállítja Romant és bevisz neki egy German Suplexet! Roman kifeküdt, Jeff pedig oda húzza Mattet és rárakja Romanre. A bíró számolni kezd és könnyen lehet, hogy itt a vége. 1...2. de Reigns kitör a kopogtatásból! Jeff el sem hiszi és pofozgatni kezdi Mattet, hogy térjen magához. Matt fel is kel és máris munkához lát! Ott rúgja a földön fekvő Romant, ahol csak éri! Jeff pedig csak önelégülten nevet kint a sarokban . Matt felállítja Romant és készül a DDT-re! Az utolsó pillanatban azonban Roman magához tér és megfordítja a DDT-t egy Suplexbe! Roman behúzódik a sarokba és ott próbál magához térni. Matt eközben a földön fekszik és Jeff kiabál neki, hogy siessen és pacsizzanak! Matt felkel és elindul Jeff felé! Matt elér Jeffig és a pacsi megtörténik! Jeff beáll a Romannal szemben lévő sarokba és úgy csinálja mintha bemérné Romant. Roman épp feltápászkodik, Jeff pedig ráront ekkor! Roman az utolsó fél másodpercben arréb gurul és ez menti meg attól, hogy Jeff ne rúgja fejbe! Roman ekkor felkel és Jeffre támad! Jeffen látszik hogy frissebb, ugyanis hamar visszaveri a támadást... Ám Roman a semmiből bevisz neki egy Samoan Droppot! Ekkor Roman ráfekszik 1...2.. de Jeff az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Roman nem hiszi el és a bíróval kezd el veszekedni, hogy az igenis 3 volt! A közönség ekkor egyhangúan a Superman kifejetést kezdi el skandálni! Roman érti a célzást és be áll a a sarokba, majd jön a jól ismert jelzés! Érkezik a Superman Punch! Jeff feláll, Roman pedig máris nekifut, de Jeff az utolsó pillanatban a földre húzódik, majd bevinne egy Hurricanranát Reignsnek! Reigns kapcsol és nem sikerül a mozdulat Jeffnek, helyette Reigns fogja be őt a Wall's of Jerichoba! Reigns nagyon húzza és Jeffen látszik, hogy mennyire szenved! Ám érkezik Matt és megmenti Jeffet! Bevisz Romannak egy RKO-t, amitől ő földrerogy! Jeff pedig kihúzza a lábait és azokat kezdi el fájlalni, de nehezen lábra áll. Elindul a legközelebbi sarok felé és felmászik. Mindenki sejti mit akarhat, mivel egy elég híres high flyer pankrátorról van szó. Roman eközben talpra áll! Elindul az a sarok felé, ahová felmászott Jeff. Nem veszi észre mivel háttal van neki, Roman felmászik  hozzá és egyenesen hátra vágja Jeffet! Roman már elég könnyen felkel, Jeffnek ez már nehezebb feladat. Roman érzi hogy most befejezheti az egész meccset és mutatja, hogy érkezik újra a Superman Punch, ami mindenki tudja minek az előfutára! Roman beáll a sarokba és jelzi a mozdulatát! Ám ekkor a háta mögött valaki megérinti és amint hátra fordul, a kötelekhez húzza a fejét! Matt úgy látszik nyerni szeretne és ezért segített testvérén! Siet is hozzá be! Elkezdi Jeffet szólongatni és pofozgatni, hogy magához térjen. Jeff magához tér és képes felállni Matt segítségével. Ám ekkor jön az amire senki nem számított! Érkezik Roman Reigns egy hatalmas Double Spearral!! Az egész aréna ekkor Romant kezdi el méltatni! Roman pedig nagyon nehezen elindul Jeff felé, de látszik rajta, hogy nehézkesen mozog már! Oda kúszik Jeffhez és ráfekszik! A bíró pedig a közönséggel együtt számolni kezd! 1...2...3!! És Roman Reignsnek sikerült! Sikerült megverni a két Hardy fiút! Nagy nehezen feláll és az ég felé emeli kezét a bíró! Így tehát ha még valakinek nem lenne világos, a ma esti főmérkőzés győztese, Roman Reigns!

A meccs után Roman ünnepel, azonban egyszer csak megszólal a nagy vörös szörny, Kane zenéje! Kane maszkban érkezik és bemegy a ringbe.

Kane nekiesik Reigns-nek, hatalmas öklösökkel sorozza a főmeccs győztesét, és Roman nem nagyon tud védekezni, hisz csak elfáradt a meccs során. Kane kilöki ellenfelét a ringből, és kivesz az alól egy acélszéket. A Big Red Monster jól elveri a székkel Roman-t, majd pedig egy hatalmas Chokeslam-el az asztalba vágja ellenfelét! Kane ezután bemegy a ringbe, ahol szokásához híven lángokat gyújtana, ám semmi sem történik. Csak annyi, hogy az egész aréna elsötétül. Kane nem érti mi történik, de egyszer csak megszólal Sting zenéje! A közönségnek ismét megjön a hangja, sőt! Ekkora reakcióval még ma senkit sem fogadtak, mint most Sting-et!

Undertaker leendő ellenfele a ringfelé veszi az irányt, ahol megáll Kane előtt.Kane elkapja Sting nyakát és kioszt neki egy Chokeslam-et! A Big Red Monster csak nevet Sting-en, és ismét megpróbálja a lángokat életre hívni, ám most sem történik semmi. Vagy is de. Sting felül, és szó szerint kihajítja Kane-t a ringből!!! Hihetetlen amit csinál Sting, hatalmas meccsre van kilátás a jövő évi Wrestlemania-n! Sting megfogja Kane-t, és egy hatalmas Powerbomb-al a kommentátori asztalra dobja, az pedig széttörik ettől a mozdulattól. A közönség még mindig tombol, ám úgy tűnik, hogy Sting még nem végzett. Kivesz a ring alól egy asztalt, és felállítja azt. Kane-t visszalöki a ringbe, és még egy asztalt elővesz.. Mit tervezhet? Sting ezután még egy asztalt elővesz, és egymásra állítja mind a hármat. Ezután meggyújtja az asztalokat, miután lelocsolta benzinnel! Sting ezután felrakja Kane-t a sarokba, és elkapja a vörös szörny nyakát, majd pedig egy hatalmas Chokeslam-el az asztalokba vágja Kane-t, méghozzá akkora erővel, hogy mindegyik eltörik! A közönség még mindig tombol, Sting kimegy a rámpára ahol megfordul és felemeli kezeit!

Majd Sting a közönség hangorkánában távozik a ringből!

 

JL: Te jó isten!!! Mekkora befejezése a Raw-nak!
JBL: Hatalmas adás volt!
MC: Bizony, viszont most lejárt az időnk. Jövőhéten találkozunk. Viszlát!
JL: Viszontlátásra!
MC: Viszlát!
Ezzel zárult tehát a Hell in a Cell utáni első Raw! Reméljük tetszett. Kérjük az adás alatt írjatok véleményt!
Írta: Cenation, ngirincsi és wwwyki

A képeket pedig köszönjük Stacynek! :)

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0