Live in Royal Farms Arena-Baltimore, Maryland

Elsőnek egy visszatekintést látunk a Vasárnap este megrendezésre kerülő Fast Lane eseményképeiről. Amikor Riley megverte az igaz Amerikait Jack Swaggert, valamint The Rock megverte Brock Lesnart de nem sokkal rá megjött Batista aki beváltotta a táskáját és ezzel ő lett az ÚJ WWE BAJNOK.

Ezek után megkapjuk és élő képet és Jerry Lawler és Michael Cole köszöntenek minket. 

JL: Húú Michael micsoda estén vagyunk túl, nekem nagyon tetszett a Fast Lane és már alig várom a 2016-at.

MC: Ahogy mondod Jerry remek este volt nagyon jól éreztem magam mint mindig. Ahogy a videókból és láthattuk történtek nagy győzelmek és vereségek. Valaki megtapasztalta egyszerre mind a kettőt is.

JL: És ez az ember nem más mint The Rock. The Rocknak a meccs végére el tört a keze....

De nem tudja folytatni mert megszakítja beszédét az IHC bajnok Alex Riley zenéje.

Aki próbálna pacsizni a rajongókkal de ők nem ragyognak nagyon az ötletért majd ahogy Rilex beér a ringbe és magasba emeli az övét majd kér gy mikrofont.

Riley: Úgy látszik hogy a ti segítségetek tényleg annyit segít mint amennyit én azt gondoltam vagy tudtam. VAGYIS SEMMIT. Egy nagy nullát. A nagy univerzum ereje hogy Swagger mondta hol van ? Hm ? Nem jött be neki amit nagyon mondott. Csak a szája járt mert azt hiszi hogy engem megbénít az hogy ti mellette áltatok. De nem így történt éppen ellenkezőleg. Nekem ez adott erőt az hogy ti majd végig fogjátok..akarom mondani végig néztétek a kudarcát.

És megmondjam ? Tényleg nagyon jó volt :D Imádtam azt amikor felnéztem azután hogy a bíró leütötte a hármat és a nagy mosollyal teli arcotok átugrott megdöbbent lesokkolt szomorú fejekké. Így most nem is fogok itt tovább beszélni. Csak fogom az övemet körbe nézek és távozom.

Azzal magasba tartotta az övét és elindult a rámpa felé ahol el is tünt közben látszódott rajta hogy elégedett magával.

 

Curtis Axel vs R-Truth

Elsőnek Axel érkezik majd őt követi R-Truth a gongszó után indul is a meccs de Truth élteti magát ami nagyon nem tetszik Axelnek így fogja és kihajítja ellenfelét a ringből majd ő fényezi magát. De nem tud nagyon belemerülni mert Truth visszajön és beadja neki a Chloteslinet majd Axel bemászik a sarokba R-Truth neki futna de Axel fejbe rúgja majd most ő kezdi el sorozni ellenfelét ezek után egy Suplexxel odavágja a ring közepébe és mászni kezd a sarokba majd elrugaszkodik de R-Truth hárít egy Dropkickkel és ráfekszik 1..2..kitör.  Truth beadná a Spinebustert de Axel hárít egy DDT-vel majd beadja a Legdroppot. Majd jelzi a Perfect Plexet amit értékesít is és ráfekszik 1....2...3

És a meccs győztese Curtis Axel

 

Cesaro vs Daniel Bryan

Elsőnek a "King of Swing" érkezik majd őt követi a "Yes Man" és indul is a meccs. Bryan kezd jól aki kemény lábon rúgásokkal gyengíti ellenfelét aki behátrál a sarokba de ott sincs jó helyen. Még mindig Bryan irányt amikor Cesaro megfogja és ellöki magától de Bryan egy Superkickel válaszol és Cesaro elterül és ráfekszik 1...2...kitör. Bryan fogja fejsatuba ellenfelét majd háton rúgja felkapja és beadja a German Suplexet de Cesaro talpra érkezik valahogy és fejbe rúgja Danielt aki elterül majd Cesaro ezt kihasználva beadja a Foot Stompot és ráfekszik 1..2..kitör. Most Cesaro irányít és beadja a Fisherman Suplexet de Daniel azután kigurul. De Cesaro megy utána és belevágná Bryan fejét a kommentátor asztalba de Daniel még időben felfigyel erre és kirúgja Cesaro lábát aki így lefejeli az asztalt majd Daniel vissza fut a ringbe neki rugaszkodik a köteleknek és kiugrik ellenfelére majd ismét és már jönne a 3. amikor Cesaro egy hatalmas felütéssel ártalmatlanná teszi Bryant majd oda viszi a kordonhoz és a Cesaro Swinggel hol ide oda vágja be Bryan fejét a kordonba. Majd vissza teszi a ringbe és ráfekszik 1..2.. de Daniel kitör. Majd jönne az European Uppercut amit Bryan valahogy lehárít és átviszi egy Yes Lockba. Cesaro szenved de nem nagyon szeretné feladni de Bryan addig szórítja amíg nincs más választása és lekopogja. 

És így a mérkőzés győztese: Daniel Bryan

 

A meccs után láthatunk egy Bray Wyatt promot.

Bray Wyatt: Elmúlnak a vihar felhők. És kitisztul az ég. Végre már az ösvény is kikerül a köd fogságából. És lassan oda érek úti célomhoz "közben elkezd nevetni" És az isten kegyelmezzen annak aki ott vár rám. 

A promo után Triplhe H érkezik Seth Rollinsal, Wade Barettel és Kaneval.

HHH: A legfőbb ok amiért ma itt vagyok az a múlt héten történtek miatt van. Rendet kell tennem a csapatomban mert nem tűröm a káoszt. Nekem elég azzal foglalkoznom amit hogy fogalmazzak a ti nyelveteken "jó fiúk" okoznak még foglalkozzak azzal is hogy ti ketten Rollins és Wade egymásnak feszültök...

Seth/Barett: De...

HHH: Nincs semmilyen de nem érdekel hogy miért volt az ami volt nem érdekel. Béküljetek ki. Ti egy csapatban vagytok. Nem egymással kell rivalizálnotok hanem azzal aki ellenetek van. Szóval nem is fogom tovább húzni az időt hanem most fogjatok kezet és kibékültök. Mert nem akarok ezzel foglalkozni hogy a csapatomban ölik egymást a tagok. Na gyerünk had lássam.

Egymásra néz a két fél majd kezet fognak.

HHH: Na ennek már örülök. És ez volt az utolsó hogy nekem ezzel kellett foglalkoznom. Na gyerünk menjünk.

JBL: Na azért a végére csak sikerült. Egy ilyen jó csapatban nincs olyan hogy egymást öljék. Szépen csak foglalkozzanak az ellenségeikkel.

JL: Pontosan, de azért ilyen előfordul minden csapatban de ahogy mondtad egy ilyen csapatban az ilyenek hamar megoldódnak.

 

Paige vs Nikki Bella

Ahogy mind a ketten megérkeztek a ringbe indul is a meccs. Összeakaszkodnak majd Paige tudja fejsatuba fogni Nikkit aki elkapja Paige kezét és kicsavarja majd fordít ezzel. Majd Paige nekilöki Nikkit a köteleknek és egy Chloteslineval leteríti. Majd felállítja ellenfelét és pofonokkal gazdagítja amíg Nikki neki nem löki a köteleknek és egy Powerslammel ártalmatlanítja Paiget és belöki a sarokba. Majd beadja neki a High Knee Bulldogot majd rá áll a második kötélre és öklösökkel sorozza meg Paiget aki egy idő után megelégeli és kirúgja Nikki lábát aki így lefejeli a sarok védőt. Majd Paige egy Suplexel oda vágja a ring közepébe. Ahol rámászik és megfejeli 3x de Nikki elkapja a Kimura Lockkal és így fordult a helyzet. Paige üvölt de nem adja fel. Közben Nikki még jobban hátra rántja a kezét de még így sem. Majd Paige nagy erőt vesz és felemeli Nikkit és odavágja a sarokba és felteszi a harmadik kötélre de Nikki hamar fordít és elkapja Paige fejét és átbukfencezik felette és így beadja a Neckbreakrt és egyből rá is fekszik 1...kitör. Nikki ezután beadja a Fame Assert majd ismét de most már Paige elkapja és egy Powerbombbal odavágja a ringszőnyeghez és ráfekszik 1...2...kitör. Paige begurul és egy German Suplexxel oda dobja ellenfelét a sarokba majd oda megy és a szokásos könyökösökkel sorozza meg Nikkit. Aki majd össze esik és Paige jelzi a Ram-Paiget és fel is kapja Nikkit de ő hasba vágja és egy DDT-vel földre viszi Paiget majd jelzi a Rackattackot de Paige legurul róla és PIN: 1..2..kitör. Majd Nikki egy Dropkickel fejbe rúgja és ráfekszik 1...2..kitör. Nikki a bíróhoz fordul és mutatja a 3-at de a bíró csak kettőt ütött. Majd amikor Bella visszafordul Paige már talpon van és fejbe rúgja. És utána egyből befogja a Scorpion Crosslockba..Nikki üvölt de nem tud semmit tenni amikor váratlanul megszólal a Díva bajnok Maryse zenéje aki megjelenik a rámpán Paige egyből ledobja Nikkit és várja hogy Maryse jöjjön de ő nem jön csak magasba tartja az övét és a WM logóra mutat amikor hirtelen Nikki átviszi Paiget PINbe: 1...2...3

És ezzel a mérkőzés győztese: Nikki Bella.

 

Nikki azonnal elhagyja a ringet Paige kitört magából közben Maryse mosollyal az arcán távozik.

JL: Már alig várom WrestleManiat kettőjük között szerintem hatalmas csata lesz.

JBL: Az biztos, az 100%.

Ezek után egy reklámot látunk a közelgő WrestleMania 31-ről.

Sheamus vs Kane

Elsőnek a Kelta Harcos Sheamus jön majd őt követi társaival Kane. A gongszó megszólal de Kane oda megy és lepacsizik a társaival de amikor megfordul Kane már várja a Brogue Kickel amit be is ad majd ráfekszik 1...2...3

És a meccs győztese: Sheamus

JBL: Te atyaságos jó isten,

JL: Sheamus ismét úgyan úgy mint 3 éve a WrestleManian Daniel Bryannak.

De nincs ideje ünnepelni mert Wade Barett és Rollins berohannak a ringbe és elkezdik csépelni Sheamust addig amíg meg nem szólal egy ismerős zene az Igaz Amerikaié Jack Swaggeré majd Swagger sprintel a ring felé és eldobja Rollinst majd Baretet is. De ekkor megszólal Hunter zenéje aki leállítja a feleket.

HHH: Harcolni akartok megkapjátok de csak egyikütök. Ti fogjátok eldönteni hogy ki lesz az.

Seth: Én leszek!

HHH: Jó akkor te ma összecsapsz Jack Swaggerrel a mai fő eseményen egy No Holds Barred meccs keretein belül. Ja és hogy ne legyen ma már több ilyen ezért Kane és Wade ti most velem jöttök. Hogy Rollins ki tudjon bontakozni.

Jaj... és majdnem elfelejtettem. A meccsetek most kezdődik. Ti ketten pedig velem jöttök most.

Ahogy távoztak indul is a meccs.

Jack Swagger vs Seth Rollins

No Holds Barred meccs

Kezdetét vesz is a meccs, Rollins egyből kigurul majd Swagger utána megy de Rollins vissza mászik a ringbe Swagger is megy utána de ahogy mászna be Rollins elkezdi taposni majd felállítja és elkezdi jobb horgosokkal ütni. Majd Swagger hárít majd derekán üti Rollinst aki ellöki magától Jack beadna egy Chloteslinet de Rollins lehajol és beadja a Pepsi Twistet amit egy Dropkick követ majd bemennek a sarokba ahol Jack még az ütések elején sikerül hárítania és most Rollins van bajban Swagger szájba vágja amitől Rollins letérdel de nem volt okos döntés mert Jack most bordán térdeli majd felteszi a 3. kötélre és beadná a Superplexet de nem sikerül mert Rollins lebukfencezik és beadja a Signaturejet majd jönne a finisherje de Swagger elhajol és kidobja Rollinst a rinből aki neki csapódik a kordonnak. Közben Swagger is kimegy és elővesz kettő asztalt majd oda teszi a kommentátor asztalok elé egymás mellé. Majd Rollinshoz megy aki hasba rúgja és beadja az Edgecutiont majd elővesz egy széket és hátba vágja vele ellenfelét majd felkapja Jacket és nekilöki a ring szélének majd utána a ring oszlopnak és begurítja a ringbe. Majd beadja a Flapjacket és Swagger fejét a ringkötelek küldik vissza és Rollins ráfekszik 1...kitör. Ezek után Seth fejsatuba fogja majd Swagger hárít és egy Irish Course Backbreakerrel kicsit fel lélegezhet majd amikor fel kell oda megy ellenfeléhez és beadja a Winds of Change-et majd megint a sarokba löki ellenfelét és kiosztja amíg Seth ágyékon nem rúgja majd elkapja a fejét és belevágja a sarokvédőbe. Rollins kigurul és behoz egy acéllépcsőt majd pedig oda megy Swaggerhez és egy Spinebusterral rádobja majd ismét rádobná de már nem tudja mert Swagger arcon vágja és most Seth terül el a lépcsőn egy Belly to Belly által. Majd Jack jelzi a Gutwreenc Powerbomb-ot de amikor befogja Sethet az egy spulexel átdobja maga felett és Jack épp hogy meg tud kapaszkodni kívülről a ringkötélben majd Rollins oda megy hogy vissza hozza te Swagger fejjel neki löki a köteleknek majd Swagger egy Suplexel magával rántja épp a kommentátor asztalok elé ahol a két asztal van ami össze is tőr alattuk. A nézők üvöltik hogy ez király. Jack ahogy eset épp kitudott venni egy kendó botot amit bedob a ringbe majd lassan elkezd kúszni Rollins felé akit beteszi a ringbe majd utána mászik. De amikor bent vannak Seth megfogja a kendó botot és fejbe vágja vele ellenfelét és beadja neki a finisherjét és ráfekszik 1...2...kitör. Seth fel kell és beadja a Bushaw Kick-et amit egy Moonsault követ majd jönne a Fame Asser de Swagger hárít és a lépcsőre beadja a Gutwreenc Powerbomb-ot és ráfeszik 1...2..kitör. Jack ezután felemeli az acél lépcsőt és várja hogy Rollins is felkeljen majd amikor az megtörtént fejbe csapja vele amitől elkezd vérezni Seth feje majd Jack befogná az Ankle Lockba de ellenfele fejbe rúgja majd ismét a kendóbotot használva fejbe csapja amitől Swagger össze esik majd Rollins megfogja az egyik acélszéket és azzal esik neki ellenfelének és szinte vörösre üti vele ellenfele hátát.majd amikor abba hagyta ráfekszik 1...2...kitör. Seth ekkor elkapja Swagger lábát aki viszont magával rántja és befogja a Hells Gateba. Rollins lába eléri a kötelet de itt az nem töri meg most a fogást majd már kezd elájulni Swagger ennek hatására még jobban szorítja amikor hirtelen Seth ugrik egyet és rajta van Jacken és így PIN: 1...2...3

És a meccs győztese: Seth Rollins.

JBL: Elég jóra sikeredett ez a meccs.

JL: Hát nem volt rossz fordulatos befejezést láthattunk de sajnos már csak ennyi fért bele az időnkbe jövő héten várjuk önöket egy hosszabb adással köszönjük hogy velünk tartottak. Viszont Látásra!

 

 

 

 

 

 

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0