Live in Houston, Texas

 

Az adás egy RAW visszatekintéssel kezdődik ahol a legmegdöbbentőbb részt játsszák vissza. Ahol Alex Riley csatlakozik a Vezetőséghez ezzel elárulva egykori társát. Majd az adás elején a kommentátorok köszöntenének minket de nincs idejük mert egyből megszólal a Vezetőség zenéje. 

A nézők egyből nem tetszésüket fejezik ki de Stephaniet és HHH-t nem nagyon zavartatja sőt mosolyognak rajta. Ahogy beértek a ringbe egyből mikrofont fognak és Hunter elkezdi a mondanivalóját.

HHH: Amit láthattunk az előbb a kivetítőn nem ragoznám tovább mert nem tőlem fogjátok megtudni hogy miért történt az ami történt. Majd Riley elmondja nektek az este folyamán.

 

Steph: Pontosan. Persze ha akarja. De mindegy is nem azért jöttünk ma ide hogy erről beszéljünk annál azért egy fokkal fontosabb dolgok miatt. Még pedig az a ma este menete mert úgye itt vagyunk a Kedd esti ES-ben.

HHH: Ami 9.99/ hónap a WWE Networkon.

Steph ezen elmosolyodik majd folytatja.

Jó tudni azt hogy most vasárnap lesz a Fast Lane az új PPV ami remélhetőleg nagy sikert fog aratni. De ahoz kellenek meccsek is. És most jutottunk el a lényeghez a meccsekhez. A mai adás azért lesz rendkívül izgalmas mert még nincs kihívója Marysenak a WWE Díva övért és John Morrisonnak a United States övért. Ami a mai adás végére megváltozik.

HHH: Pontosan. Mindenkinek lesz kihívója most Vasárnapra. És hogy is ne lenne ES az ES ha nem remek meccstípusokkal fogjuk a kihívókat „kiválasztani”.

A WWE Díva övért egy 10 fős BattleRoyal meccs lesz megrendezve.

Stephanie: A résztvevők mégpedig: AJ Lee, Brie Bella, Layla, Paige, Natalya, Nikki Bella, Beth Phoenix,

                                                  Summer Rea, Eva Marie és Kelly Kelly.

HHH: A United States öv kihívóját pedig a következő módon választjuk ki. Rendezünk egy Beat the Clock Challenget amikor 6 ember kap lehetőséget hogy az időt legyőzve kapjanak egy címmeccset most VASÁRNAP A FAST LANE-on John Morrison ellen.

Stephanie: Ezzel a mondattal zárva mindent elmondtunk amit akartunk és ne is húzzuk az időt jöjjön hát aminek jönnie kell! Azzal kisétálnak a ringből és eltűnnek a színfalak mögött.

JL: Utólag is köszöntünk mindenkit ez itt a Kedd esti ES. Itt ül mellettem JBL. Micsoda este vár ránk nem JBL ?

JBL: Én is köszöntök mindenkit, hát Jerry a bejelentett meccsek jók, vagyis akarom mondani a meccs típusok mert úgye  eddig csak egy 10 fős Díva BattleRoyal meccs van bejelentve résztvevőkkel a többi meccseknek meg csak a típusát ismerjük.

JL: Na de elég is nézzük hogy mi vár ránk.

10 fős Díva BattleRoyal meccs.

A győztes megy Maryse ellen a Fast Lane-en a Díva bajnoki övért.

AJ Lee vs Brie Bella vs Layla vs Paige vs Natalya vs Nikki Bella vs Beth Phoenix vs Summer Rea vs Eva Marie vs Kelly Kelly

 

Ahogy mindenki megérkezett a ringbe indul is a meccs. Paige neki esik Nikkinek de jön Brie és leszedi testvéréről majd együtt kezdik el rugni és ütni Paiget. Közben Layla hirtelen ad egy Superman Punchot Natalyanak majd belöki a sarokba és jobbosokkal gazdagítja. Ezek alatt Beth rendesen elintézi Summer Reat egyik sarokból a másikba dobálja amíg egy Glam Slamet nem értékesít majd pedig kidobja a ringből. Summer Rea ezzel kiesett és 9-en maradtak. Eva Marie és Kelly Kelly is ütik egymást ahol csak érik addig amig Eva ad egy Big Boot-ot majd jönne az Edgecution de Kelly áthajítja maga fölött és most Kelly van fölényben aki bead egy Irish Curse Backbreakert majd jönn a Boom Drop amit sikeresen be is visz majd felkapja Evat nekifutásból kidobná de Eva hárít és Kelly Kelly kiesik. Így már csak 8-an maradtak. Ahogy Eva megfordul AJ beadja neki a Shinning Wizardot majd kidobná de Eva megkapaszkodik majd AJ egy Dropkickel kiejti de utána Beth megérkezik és Eva után ereszti AJ-t is így már csak 6-an maradtak. Paige nagy nehezen lerugja magáról Nikkit és így rá tud koncentrálni Brie-re. Brie próbál visszavágni de nem nagyon megy. Paige lerúgja majd beadja neki a Spinebustert. Közben Nikki még mindig a sarokban fekszik. Közben Paige dominál Brie felett. Ahogy Brie nagy nehezen felkell Paige egyből beviszi a Samoan Droppot. Majd pedig rugdossa még levegőhöz sem engedi jutni. Natalya végre ellentámadásba tud lendülni Layla ellen és beadja a Belly to Bellyt amit követ kettő German Suplex és így Layla földre kerül. De Natalya nem tud sokat pihenni mert jön Beth és kidobná a ringből de nem sikerül neki mert megkapaszkodik és fejbe rúgja amitől Beth meghátrál és Natalya visszatud jönni a ringbe. Nikki magához tér közben és vissza megy segíteni Brienek és ketten sikerül kidobniuk Paiget. így már csak 5-en maradtak. Paige őrjöng a bíróknak kell lecsitítaniuk ami nagy nehezen megy majd a Bella Ikrek kidobják Bethet de a bírók nem látják mivel ugye Paige-el vannak elfoglalva és vissza mászik a ringbe közben Layla kidobja Natalyat és így Brie támadna Laylara de észre veszi és lehúzza a köteleket amitől Brie kiesik majd Nikki ideges lesz és badja Laylanak a Rack Attackot és átdobja a köteleken. Majd Beth ezt kihasználva oda rohan és Layla után küldi Nikkit is.

 

És a meccs győztese: Beth Phoenix

JL: Hm. Rafinált.

Közben Beth ünnepel JBL szólalna meg de nincs ideje belefogni a mondani valójába mert megszólal Maryse zenéje és a Díva bajnok a ringbe sétál majd bemászik a ringbe.

Maryse körbe sétálja Bethet majd megáll előtte és kezet nyújt…..Beth szúrósan nézz Marysera majd pofon vágja. Maryse hátra lép pár lépést majd próbálja leplezni dühét.

Beth Phoenix: Idejössz nekem jó pofizni és úgy nézel rám mintha már le is győztél volna ?? Ide jössz és engem mersz méregetni ? Ki vagy te ? Azért mert ott van nálad a Díva öv ? Hm?! Ott van pontosan. Még 5 napig.

Maryse: Nagy a szád! Mutass is valamit.

Azzal leveszi az övét és oda teszi kettejük közé le a földre. 

Maryse: Vedd fel! Gyerünk.

Beth lassan hajol le közben nem veszi le a tekintetét Maryseről majd az övvel együtt újra ki egyenesedik.

Maryse: Milyen érzés ? „közben mosolyog” Tetszik ugye ? Na akkor ezt most jól jegyezd meg milyen érzés mert ez soha nem lesz a tiéd.

Beth: Tényleg jó. De van ennél még jobbis.

És egyből időt sem hagyva Maryset reagálni Beth fejbe csapja az övvel a díva bajnokot ledobja az övet a földre és elkezdi rugdosni Vasárnapi ellenfelét. Majd felkapja és egy Glam Slammel rádobja Maryset az övre. Ezután körbe sétálja 1x a ringet majd távozik.

JBL: Ajaj imádom amikor a csajoknál elpattan a cérna és szét szedik egymást.. és akkor mi lesz ha ezeket egymásnak eresztik húhúú…

JL: 5 nap múlva kiderül.

Finn Balor vs R-Truth

Finn Balor érkezik először a ringbe. Aztán jön Truth. Kezet fognak a ringben és elindul a mérkőzés. Finn egy DDT-vel kezd. Ráfekszik Truth-ra. 1.. Truth kitör. Balor ismét támad, de sikertelenül és Truth PIN-be fogja. 1.. Balor kitör. A két szupersztár kerülgeti egymást. Aztán Truth combón rúgja Balor-t. Balor térdre esik. Truth egy Big Boot-al a földre küldi Balor-t. Truth ismét kopogtat. 1.. 2.. Balor kitör. Truth felemeli Balor-t, majd nekilöki a köteleknek. Balor nem pattan vissza, mert átugorja a köteleket és gyorsan a sarokba megy. Truth kirántja Balor lábát, aki lefejeli a sarkot és leesik onnan. Truth ismét kopogtat. 1.. Balor kitör. Truth kicsit mérgesnek tűnik. Értékesít egy Leg Drop-ot, vagyis nem, mert Balor elgurul. Truth fájlalja a lábát, de Balor azonnal arcon rúgja. Felmászik a sarokba és jön egy Crossbody. Ráfekszik Truth-ra. 1.. 2.. Truth kitör. Truth gyorsan felkel, és a sarokba löki Balor-t. Nekifut Truth, de kap egy Pelé Kick-et. Truth látszólag nem tudja, hol van. Finn gyorsan értékesít egy Bloody Sunday-t. Aztán a sarokba megy, és onnan ráugrik Truth-ra egy Foot Stomp-al. Ráfekszik Balor Truth-ra. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztese: Finn Balor.

JL: Jó mérkőzés volt.
JBL: Igen, Balor jó formában van.
JL: Hétről- hétre meglep ez a srác.
JBL: Engem is, főleg amit az NXT-ben csinál.
JL: Jöjjön viszont a következő mérkőzés

Stardust & Goldust vs Usos

Stardust érkezik először Goldust-al. Stardust és Goldust mostanság olyan, mintha egy Tag Team lenne. Jól működnek együtt. Aztán jönnek Uso-ék. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Goldust kezd Jimmy-vel. Goldust elégé lendületesen kezd. Először arcon vágja Jimmy-t, majd egy Bulldog-al leteríti. Jimmy hamar felkel, de Goldust fejen térdeli. Jimmy visszakerül a padlóra. Goldust neki ugrik a köteleknek. Visszapattan a kötelekről és kioszt Jimmy-nek egy Clothesline-t. Jimmy elterül. Ráfekszik. 1.. Jimmy kitör. Goldust a sarokba teszi és vált testvérével. Goldust és Stardust egy Dupla Suplex-el a földhö vágják Jimmy-t. Stardust ráfekszik. 1.. 2.. Jimmy kitör. Stardust felmászik a sarokba. Egy Moonsault-al ugrik Jimmy-re, de várjunk csak, mégsem. Jimmy elgurul. Jimmy gyorsan vált testvérével. Jey jön a ringbe. Jey egy Samoan Drop-al leteríti Stardust-ot. Stardust kifekszik. Jey ráfekszik. 1.. 2.. Stardust kitör. Gyorsan vált testvérével, de ezt Jey nem látja. Jey egy Superkick-el a földre küldi Stardust-ot. Ráfekszik, de a bíró nem számol. Goldust hirtelen átfordítja Pin-be Jey-t. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztesei: Goldust és Stardust.

JL: Olyan, mintha Tag Team lenne a csapatuk, de mégsem.
JBL: Nem tudom, de, ha Tag Team csapatot alkotnak, biztos vagyok benne, hogy Tag Team bajnokok lesznek.
JL: Szerintem is, de jöjjön a következő mérkőzés.

Bray Wyatt vs Kofi Kingston

Először érkezik Bray Wyatt a világok felfalója majd őt követi Kofi Kingston. . Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Bray azonnal hasba rúgja Kofi-t. Aztán jön egy Suplex. Kofi gyorsan felkel és egy Clothesline-al visszatámad. Bray is gyorsan felekel. Aztán Bray belendül. Kioszt egy Clothesline-t, majd egy Powerslam-ot. Kofi a földön van. Bray-t ez nem zavarja és felmászik a sarokba. Ráugorna Kofi-ra, de Kofi egy Enzugiri-vel lerúgja a sarokból Bray-t. Bray lezuhan. Kofi a sarokból értékesít egy Boom Drop-ot. Ráfekszik Bray-re. 1.. Bray kitör. Wyatt nehezen, de felkel. Kofi erre várt és jön a Trouble in Paradise, de nem Wyatt eltér. Wyatt gyorsan átfordítja és kioszt egy Sister Abigail-t. Ráfekszik. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztese: Bray Wyatt.


JL: Őrült ez a férfi, de hiányzott.
JBL: Látszik rajta, hogy szereti, amit csinál.
JL: Igen, nagy tehetség.
JBL: Jól mondod, de jöjjön egy interjú Goldust-al és Stardust-al.

BS: Üdvözlök mindenkit. Itt áll mellett Goldust és Stardust. Mit gondoltok láttok rá esélyt, hogy tag team-et alakítsatok?

Goldust: A csillagok megmondták nekünk 2015-ben eljön az ídő és kitárjuk vele az univerzum összes titkát és az összes bugyrába benézünk hogy megtaláljuk amit keresünk..

Stradust:(nevetve) És a galaxis velünk lesz megmondta nekünk hogy megtaláljuk a kulcsot. 

Goldust: És az amit majd az a kulcs fog nyitni.

Stardust: Azzal elsöprünk mindent a világ egyetemben és senki nem fog tudni ellenállni.

Majd ezek után a sajátos módjukon távoznak.

  1. Beat the Clock Challenge

Ryback vs Luke Harper

 

A gongszó után indul a meccs és az óra is. Harper és Ryback egymásnak feszül de semelyik nem tud érvényesülni a másik felett majd elengedik egymást. Tesznek pár kört és ismét egymásnak feszülnek majd Harper fejsatuba fogja Rybacket és így próbálja fárasztani. Egy idő után Ryback nekilendül a köteleknek majd ellöki Harpert magától és bead neki egy Clothesline From Hell-t és ráfekszik 1…kitör. Az óra 1:50-nél van. Majd most Ryback fárasztja Harpert fejsatuval. Majd Harper hátra fejel párat amitől Ryback megszédül de egyből támadna egy Chloteslineval de Harper elhajol előle és beadja a R.O Powerslamet. majd felemeli és ezt követi az Olympic Slam és ráfekszik 1..2...kitör. Felnéz az órára és 5 percnél tart. Ezután megfogja Ryback bal kezét és elkezdi csavarni és ütni. Majd elkezd mászni a sarokba hogy beadja az Old Schoolt de Ryback lassan magához tér és lehajítja a sarokból majd beadja a Disaster Kick-et amit a Winds of Change követ.

Ryback egyből a sarokba megy és jelzi a Clothesline From Hell-t és ahogy Harper felkell Ryback már éppen beadná de Harper észre veszi és hárít egy Sweet Chin Musiccal és egyből ráfekszik 1….2…kitőr. Harper elsem hiszi kis idő múlva Harper kilöki Rybacket a ringből majd várja hogy a bíró számoljon.A bíró számol de Ryback visszaér a ringbe 9-nél és folytatódik a meccs. Harper ismét egy Sweet Chin Musiccal várja ellenfelét de most Ryback volt az ügyesebb és a rúgás pillanatában legúgolt és beadta az AA-t és ráfekszik 1…2...Harper túl éli. Most Ryback támadna megint de Harper hasba rúgja majd beadja neki a Spinebustert amit az Old School követ majd ismét az Old School jönne de Ryback átviszi egy Superplexbe amitől mind a ketten kifekszenek. Az óra pedig már a 15. percet mutatja ami nem túl kedvező egyiküknek sem. Majd Harper kigurul a ringből de Ryback is megy utána és beleveri Harper fejét a  kordonba majd amikor a kommentátor asztalhoz érnek Harper hirtelen felkapja Rybacket egy F-5 be és rádobná a kommentátor asztalra de Ryback hárít és nekilöki Harpert a ring oszlopnak és vissza teszi a ringbe és jelzi a Shell Shocked-et amit be is ad és utána ráfekszik. 1…2…3

És a meccs győztese: Ryback

JL: A győzelmének örülhet az idejének már nem annyira.

JBL: Hát igen 20:21-es idejével nem hiszem hogy megnyerheti max a többiek veszíthetik el.

A meccs után Alex Riley zenéje szólal meg akit tegnap amennyire örömmel fogadtak most annyira fújjólták ki, de arc rezzenésül közeledik a ring felé.

 

Ahogy beér a ringbe körül néz elkezdene beszélni de nem tud mert a nézők ordítják hogy eladtad magad aki csak erre felemeli az IHC övét a magasba amire még durvább fújjolás következik.

Riley: Tudjátok, elgondolkoztam ameddig távol voltam és arra jutottam hogy én bajnok vagyok, és egy bajnoknak kötelezetségei vannak.azt kell követnie amit az öv és a körülmények megkövetelnek. Nem szabad hagynom hogy az érzelmek befolyásoljanak mert akkor minden elveszhet ami felépítettem. És én azt NEM akarom. Én a magam ura akarok lenni. Ezért tettem azt amit tettem tegnap este. Gravesel ezt kellett tennem hogy nektek és magamnak is bizonyítsak. Hogy ez az öv méltó helyen van. (A NÉZŐK FÚJJOLNAK) És marad is. És nem érdekel hogy ti most itt fújjohattok ahogy csak akartok de ti soha nem érezhetitek át hogy milyen bajnoknak lenni mert soha nem lesztek azok nem tudjátok hogy bajnoknak lenni milyen gondfelelős munka. Ti csak azt látjátok hogy jaj ő a bajnok jaj de szép öve van harcol győz és megy vissza az öltőzőbe és ennyi. (ORDÍTVA) DEE NEM EZ ANNÁL TÖBB MINDEN NAP MINDEN ADÁS MINDEN PPV ESÉLY ARRA HOGY ELVESZÍTSEM AZT AMIÉRT CSAK KÜZDÖTTEM. Ezért kell sokkal de sokkal jobban alaposabban átgondolnom hogy mit csinálok. Nem rohanhatok csak ide-oda segíteni mert jaj most bajban van és nem tudja hogy hogy másszon ki belőle. Corey magának kereste a bajt hát oldja is meg.

(A KÖZÖNSÉG MÉG MINDIG FUJJOL) 

De kinek is beszélek ?? Ti csak sima egyszerű halandó emberek vagytok.

Majd ahogy befejezte távozna de csak ne olyan gyorsan mert megszólal Jack Swagger zenéje aki Zeb Colterrel érkezik.

Majd a ringbe érve Swagger is mikrofont ragad.

Swagger:Te? Te? Te nevezed magad bajnoknak ? A nagy bajnok hajoljunk meg előtte aki gyáva módon Triple H már sokadik kutyája lett.

Riley: Kussolj! Te így nem beszélhetsz velem.

Swagger: Fáj az igazság ?? Hm. Hát tudom nekem is fájna ha ekkora féreg lennék mind te. Ide kijössz a most már általad nevetségessé váló övvel. Majd lehordod ezeket az embereket. MINKET! Akik nélkül nem lennél se te sem ez a cég. Se Triplhe H és Szörnyella deFrász. Senki. Mert ha ezek az emberek nem jönnének el ide minden egyes nap majdnem Nem lenne akkro it semmilyen adás. Semmilyen cím, Csak az üres Aréna feküdne itt unalmában.

Riley: Mondtam már hogy kussolj. És inkább megköszönnéd hogy itt hagytalak beszélni és elmondhattad az ostoba mondani valódat. Mert erre senki nem kíváncsi rajtad kívül. 

Swagger: Előadod magad mint valami félisten amikor még sima halandónak is szégyen lennél az IHC uralkodásodról meg ne is beszéljünk.

Rileynél itt telt be a pohár és bevinné a Brogue Kicket de nem tudja mert Swagger elkapja a lábát és befogja a Sharshooterbe de Riley egy idő után eléri a köteleket és kimászik a ringből.

Swagger felveszi Alex övét amit elejtett majd egyből a tulajdonosa után is hajítja majd jobb kezét a szívére teszi Zebbel együtt. "MI AZ EMBEREK"

 

Beat the Clock Challenge

#2 forduló

Wade Barett vs Justin Gabriel

Először Wade Barett érkezik Rollins és Kane kiséretében majd őt követi Justin Gabriel. A gongszó után egymásnak feszülnek de Barett egyből ellöki magától majd egy kemény jobbost kioszt ellenfelének és ráfekszik 1... kitör. Barett gyors felkapja majd behajítja a sarokba Gabrielt majd ott sorozza tovább és rugdossa is. Ezek után átlöki a másik sarokba és nekirohanna de Gabriel félre ugrik majd amikor Barett megfordul beadja neki a Monkey Flippet majd rugdossa Wade combjait addig amíg Wade meg nem elegeli és beadja a Spinebustert amit a R.O. DDT követ majd ráfekszik 1...2...kitör. Ezek után jön a Cesaro Swing de nem tud ráfeküdni mert megszólal Roman Reings zenéje aki már mikrofonnal a kezében az aréna tetejéről szólal meg.

RR: Ömm bocsánat hogy így megzavarom a meccset csak egy valamit nem értek. (Kane és Rollins is figyelik Reingst) Nem értem hogy miért pont Wade kapott egy ilyen lehetőséget. Amikor Rollins sokkal jobb mint Wade. Hm ?? (Rollinsnak ez tetszik ez helyesel is amikor Kane oda fordul és megpróbálja megbeszélni vele hogy Roman csak azért csinálja ezt hogy össze ugrassza őket.) Miért Wade amikor még Kane is jobb mint Wade? (Kane oda fordul és ő neki is más lesz már az arc kifejezése) 

Wade: Srácok ne higyjetek neki csak össze akar minket ugrasztani ne hogy már ennek bedőljetek!

Kane és Rollins: Miért te jobbnak hiszed magad mint én ?

RR: Meg mondom nektek hogy miért ő kap mindent. Azért mert ő Stephanie és Hunter kedvence ti meg csak kis őrző védők vagytok hogy nehogy a kedvencnek valami baja legyen.

Ekkor Justin hirtelen hátulról kétvállra viszi Barettet. 1...2...3

És a meccs győztese Justin Gabriel. És az új idő pedig 11:43 perc.

JBL: Na már megint Roman Reings nem bírt magával és ezért nem győzött az akinek kellett volna.

JL: Ez van JBL de a tény az hogy az új idő 11:43 és ezzel Justin Gabriel vezet azaz Ryback sajnos kiesett.

 

 

A kamera most a Backstageban van ahol HHH és Steph éppen a WWE Immortalssal játszik. Amikor belép Alex Riley.

Riley: Láttátok mit csinált Swagger ha ???

HHH: Nem miért mit ?

Riley: Oda jött és elkezdett nekem ugatni és ami még ennél is rosszabb kezet mert emelni a bajnokra.

HHH: Hát miért nem véd....VIGYÁZZ!!!!!!!!

Megérkezik Jack Swagger aki leterítette Rileyt majd egy Gutwreenc Powerbomb-rádobta a kanapéra.

Triple H gyorsan oda ment és odébb tolta Swaggert mielőtt megint támadást indított volna.

Steph: Jézuussom meg vagy húzatva Jack???

Swagger: Ezt még elfelejtettem át adni az emberek nevében.

Majd azzal távozna de Steph megállítja.

Steph: Látom nagyon szeretnéd Riley-t hát legyen a ma esti fő meccs egy Jack Swagger vs Sheamus No Holds Barred Contract on a Pole meccs és aki leszedi a szerződést az megy Riley ellen a Fast Lane-on.

Jack bolint egyet és Colterrel együtt elmennek. Közben HHH Rileyt vizsgálgatja.

 

Beath the Clock Challenge

#3 forduló

Seth Rollins vs Jeff Hardy

Elsőnek Rollins érkezik Barett és Kane társaságában majd Jeff Hardy. Miután megszólal a gong Wade odahívja Rollinst hogy ellása egy tanáccsal de ez csak egy ürügy volt arra hogy beadja a Bull Hammer Elbowot. A bíró, Kane és Jeff is lefagyottan néz majd Barett mutatja Hardynak hogy feküdjön rá. Majd Wade dühösen távozik és csak annyit lehet hallani ahogy megy hogy "Máskor ne avatkozz más dolgába" közben Jeff ráfekszik 1...2...3.

JL: Te jó ég te jó ég. Ez mi volt ? Ez mi volt ?

JBL: Ez volt Barett bosszúja amit teljesen megértek. Kölcsön kenyér visszajár. 

JL: Így akkor Jeff Hardy megy John Morisson ellen a Fast Lane-on a United States övért. De nem is Rollins tehet arról hogy vesztett.

JBL: Dehogy nem. Nem kellett volna figyelni Reings szavára és akadályozni a meccset. Most megnézheti magát.

 

Jack Swagger vs Sheamus No Holds Barred Contract on a Pole Match

Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Sheamus egy Clothesline-al kezd. Aztán jön egy Big Boot. Sheamus elindul a szerződésért, de Jack egy German Suplex-el a földre kényszeríti Sheamus-t. Sheamus, mintha meg se érezné, azonnal felkel és arcon vágja Jack-et. Jack kicsit megszédül, de ő lábon rúgja Sheamus-t. Sheamus megfogja Swagger-t a hajánál fogva és kidobja a ringből. Swagger kiesik a ringből. Sheamus elindul a sarok felé, de érkezik Jack. Egy Suplex-et értékesít. Sheamus kiterül, de azonnal felkel. Sheamus értékesíti a saját Comeback-jét, aztán elindul a sarokba a szerződésért. Jack ismét hamar felkel, de Sheamus egy DDT-vel a földhöz vágja Jack-et. Sheamus mindjárt eléri a szerződést, de érkezik Alex Riley és Kane. Riley rohan elől majd őt követi Kane. Riley lehúzza Sheamust a sarokból pont Kane elé kerül aki egyből leteríti egy Big Boottal. Majd Alex csak Swaggert támadja közben Kane kilöki Sheamust a ringből egy Chloteslineval. Riley tombol és szétdarálja Swaggert azért amit ma tett. Majd felkapja és egy GTS-el végkép padlóra küldi. De neki ennyi sem volt elég mert ki megy és behoz egy csomó acélszéket és az egyikkel elkezdi csapni Swagger hátát fejét egyszóval mindenét. Közben Kane visszajön a ringbe majd ő is beadja a Chokeslamet. Ezek után megszólal Roman Reings zenéje és a szupersztár iramosan közeledik a ring felé majd ahogy megérkezik Kanenak beadja a Speart. De Riley őt is egyből hatástalanítja először fejbe rúgja majd neki is beadja a GTS-t. Testek szanaszét hevernek a ringben csak Alex Riley van talpon aki undok mosolyt vet Swaggerre és a nézőkre majd elindul a szerződés felé és leveszi azt.

Majd oda teszi Swagger testére.

Riley: Nesze itt van az utolsó kívánságod, ez csak ízelítő volt Vasárnap majd megtudod hogy miért ne köss bele nálad jobbakba.

JL: Borzalmas pusztítást láthattunk ma este. Tehát hölgyeim és uraim Riley és Swagger most Vasárnap a Fast Lane-on.

JBL: Alig várom de sajnos ennyi volt mára a jóból. 

Viszont látásra jövő héten találkozunk a Fast Lane után!!!

 

Írta: REborn és roli1998


 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0