Az adás elején visszanézhetjük az előző héten történteket, majd Bokker T és Michael Cole köszönt minket.
BT: Üdvözlök mindenkit a Revolution-on.
MC: Én is sok szerettetel üdvözlöm a kedves nézőket.
BT: Az előző héten egy igen pörgős adást láthattunk.
MC: Valóban. Mindenki kitett magáért.
BT: Ma az Ohio Cincinnati-ból jelentkezünk.
MC: Dean Ambrose városából.
A közönség hangosan elkezdi skandálni a szupersztár nevét.
BT: Óriási a hangulat, de ne húzzuk tovább az időt, kezdődjön az első mérkőzés.


Bad News Barrett vs Daniel Bryan
Először Barrett érkezik. Azután Daniel. Daniel-t imádja a közönség és a szupersztár kiélvezi a közönség szeretetét. Utána a ringbe vonul. Megszóll  gong és elindul a mérkőzés. Daniel és Barrett kerülgetik egymást, aztán Daniel elkapja Barrett nyakát és elkezdi szorítani. Barrett egy Back Suplex-el szaabadul a szorításból. Daniel azonnal feltápászkodik. Barrett egy Clothesline-al leterítené Daniel-t, de Bryan elhajol. Barrett megfordul, de kap egy Pelé Kick-et. Barrett a sarokba esik. Daniel egy Dropkick-et oszt ki Barrett-nak. Aztán megismétli a mozdulatot. Barrett elterülve fekszik. Daniel Bryan most kopogtatni próbál. 1.. 2.. Barrett kitör. Daniel a sarokba mászik. Ugrik, de Barrett eltalálja egy Bull Hammer-el. Barret gyorsan kopotatna. 1.. 2.. 2.5 Daniel kitör. Bryan nehezen, de térdre áll, ám akkor Barrett egy Superkick-el újra a földbe döngöli Bryan-t. BNB ráfekszik. 1.. Bryan a kötelekre teszi a lábát. A bíró gyorsan megvizsgálja Bryan nyakát, de Barrett eltaszítja a bírót. Felkapja Bryan-t és egy Winds of Change-t értékesít. Bryan a padlón. A bíró figyelmeszteti Barrett-et, ha mégegyszer elöki, akkor bizony diszkvalifikálja. A bíró gyorsan megvizsgálja Bryan-t. LÁtja, hogy Daniel nem képes folytatni. A közönség támogatja a szupersztárt és hangosan elkezdik skandálni a "YES" szót. Daniel nehezen, de felkel a kötelek mellett. Barrett kiütni a ringből, de lehúzza a köteleket Daniel, így Barrett esik ki. Aztán neki pattan a köteleknek és egy Suicide Dive-al leteríti Barrett-et. Bedobja a ringbe Barrett-et. Ráfekszik. 1.. Barrett kitör. Daniel a Kicks Combo-val gyengíti ellenfelét. Daniel a sarokba teszi Barrett-et és várja, hogy lábra áljon. Barret nehezen, de a saját lábán áll, ám érkezik Daniel egy Running Knee-vel. Daniel a földön Barret pedig nevet. Daniel elvétette a célt és egyenesen a sarokba repült. Barrett látja, hogy Daniel-nek annyi. Gyorsan kopogtat. 1.. 2.. 3.. 
A mérkőzés győztese: BNB.

BT: Nem sokon múlott.
MC: Valóban, de ezt inkább Daniel rontotta el.
BT: Igen, de jöjjön a következő mérkőzés.


Destroyers vs Los Matadores
Az Illuminátis csapat lép először a ringbe. Aztán érkezik a Los Matadores. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Viktor kezd Fernando-val. Fernando egy Dropkick-el indítja a csatát. Viktro a köteleknek esik, de visszapattan és egy Shoulder Block-al leteríti Fernando-t. Fernando-t ezután bagy erővel a sarokba löki. Fernando visszapattan és kap egy Big Boot-ot. Gyors kopogtatási kísérlet. 1.. Fernando kitör. Viktor a csapata sarkába húzza Fernando-t, majd vált Konnor-al. Konnor a sarokba mászik, míg Viktor egy Suplex-et oszt ki. Konno egy Frog Splash-el ráugrik. PIn. 1.. 2.. Fernando kitör. Fernando-t felemeli Konnor és egy Uppercut-ot oszt ki neki. Fernando alig áll meg a lábán, de kioszt egy DDT-t. Vált Diego-val. Diego berobban a ringbe. Egy Hurricanrana-t oszt ki Konnor-nak. A sarokba mászik Diego és jön a Crossbody. Pin. 1.. Konor kitör és gyorsan felpattan. Diego a sarokhoz áll. Konnor egy Spear-t osztana ki, de elhajol Diego. Diego nem hagyja pihenni Konnor-t. Jön egy Tornado DDT. Ekkor azonban beront a ringbe Vikotr, de kap egy Flapjack-et. Konnor próbál felkelni, de Fernando bejön a ringbe és kiosztanak neki egy Dupla Samoan Drop-ot. Jön a Pin. 1.. 2.. 3..
A mérkőzés győztesei a Los Matadores csapata.

BT: Szép győzelem.
MC: Valóban.
Ekkor azonban elsötétűl az aréna. Amikor a fényeket felkapcsolják látják, hogy Bray ül a ringben a székében. Egy mikrofont tart a kezében. Lassan felkel a székéből és belekezd a beszédébe.


- John, John. Ismét megküzdünk. Ez a meccs megvalósítja álmaimat. Megverlek, a szurkóloid előtt alázlak meg. Utána mehetek a MOney In The Bank-re. Viszont, ma nem ezért vagyok itt. Demonstrációt akarok tartani neked  ma. A meccsünkön oedig,hogy döntőm romba a karriered. Itt nem lesz elég a hűség, a tisztelet.
Megszólal azonban John Cena zenéje. Cena a rámpavégéről válaszol Bray-nek.


- Bray ebben kölünbözünk. Te nem tiszteled az ellenfeleid, én ezt fordítva teszem. Azt hiszed megrémülök egy örűlttől. Annyit mondok, hát nem. ÉN SOHA NEM ADOM FEL. Vesztettem már mérkőzést. Voltam padlón, de mindig felálltam. Felláltam, mert a rajongóim biztak bennem és őket sosem hagyom cserben. Megfoglak verni és utánna megnyerem a Money In The Bank-et.
Bray hangosan elkezd nevetni, aztán muttatja Cena-nak jöjjön. Cena leveszi a pólóját és a ringbe rohan. Egy adok-kapok alakul ki. Aztán egy idő után, már csak Bray üti Cena-t. Cena a köteleknek esik. Bray egy Clothesline-al kiüti a ringből Cena-t. Cena a kommentátori asztalnál próbál erőt gyűjteni, de Bray felemeli és egy Sister Abigail-t osztana ki, de Cena átfordítja magát és egy Attitude Adjumenst ajándékoz Bray-nek az asztalra.

BT: Bray jól megkapta.
MC: Most veszített, de a PPV-n nyerni fog.
BT: Nem hiszem, mert Cena soha nem adja fel.
MC: Itt az ideje elkezdeni.
BT: Majd meglátjuk, szerintem Cena nyer, de jöjjön a következő mérkőzés, ami eg yOpen Challenge.

Roman Reigns Open Challenge
Miz érkezik elsőnek a ringhez, így ő lesz ma Roman Reigns kihívója.. Aztán a közönség soraiból a nehézsúlyú világbajnok, Roman Reigns. A két szupersztár elhelyezkedik, majd elkezdődik a mérkőzés. Miz azonnal combon rúgja Roman-t, aki térdre esik, majd kap egy DDT-t. Gyors kopogtatási kisértlet. 1.. Roman kitör. Miz elkezdi Roman mellkasát rúgdalni, majd felemeli és kioszt egy Northern Light Suplex-et. Roman elterül. Miz ismételtem kopogtatna. 1.. 2.. Roman kitör. Miz dühösnek látszik. Roman-t a sarokba dobja. Aztán egy Big Splash-al a sarokba döngölné Roman-t, de Roman elhajol. Miz rosszul érkezik és nagyon fájlalja a hasát. Reigns most visszavág és elkezdi ütni Miz-t. Hol a fején, hol a mellkasán. Mizz már majdnem összeesik, amikor Roman a köteleknek löki. Miz visszapattan és kap egy Samoan Drop-ot. Gyors kopogtatási kísérlet. 1.. 2.. Aztán elsötétül az aréna. A fények hamar visszatérnek és azt látjuk, hogy Roman-t körbe veszi a New Generation és Bray. Mindhárman megtámadják Reigns-t.  Miz-t diszkvalifikálják ,így a mérkőzés győztese: Roman Reings. Bray egy mikrofont rakad.
- Cena ez a demonstrá...
Bray nem tudja tovább mondani, mert Reigns egy Superman Punch-al leüti őt. Erick és Luke megtámadnák Roman-t, de kapnak egy Dupla Spear-t. Mindenki fekszik egyedül Roman van talpon és a mögötte álló Miz. Miz gyorsan egy Skull Crashing Finale-t értékesít. Aztán elkezdi rúgdalni Roman-t, majd egy idő után kivonul a ringből. Wyatt és az ő kis Tag Team-je, pedig elkezdik kiosztani Roman Reigns-nek a saját befejező mozdulatukat. Először kap egy Discuss Clothesline-t, majd egy Splash-t. Aztán jönne Bray, de érkezik Cena. Bray kicsit, még mindig fájlalja hátát az előbi találkozásuk miatt. John beront a ringbe. Kihajítja Rowan-t. Luke egy Shulder Block-ot kap, amitől a padlóra kerül. Bray ismét kap egy AA-t, de várjunk csak egy pillanatra! Bray kiszabadul a mozdulatból. Roman közben felkel és egy Spear-el elindul Bray felé. Bray azonban maga elé löki Cena-t. Így Roman telibe találja John-t. John a földön fekszik. Roman azonban mit sem törödik ezzel, mert kioszt Bray-nek még egy Superman Punch-et. Rowan gyorsan visszamászik a ringbe egy székkel a kezében. Leüti Roman-t hátúlról. Azonban megszólal az IC bajnok zenéje és érkezik a ringhez a hazai fiú Dean, akinek hamarosan kezdődik a mérkőzése. Beront a ringbe és kioszt Rowan-nak egy Dirty Deeds-t. Rowan kigurul. Dean azonban Harper-el találja szemben magát. Harper azonnal kirepül a ringből, mert Dean kidobja és egy Suicide Dive-al ráugrik Harper-re. Bray közben felkel és ott van vele szemben Cena is. Roman közben a sarokban éledezik. Elkezdik egymást ütni-vágni. A helyzet döntetlenre áll, ám jön Roman és egy Dupla Spear-t oszt ki a szupersztároknak. Dean közben behozza Roman övét, majd a többi pankrátor felett összeteszik öklüket. 

BT: Azta mindenit. Mit lerendezett Cena és Bray.
MC: Hihetetlen. Mindenki mindenkit ütött.
BT: Végülis Roman jött ki a legjobban és ma bemuttatta, mlrt ő a bajnok.
MC: Kellett neki Dean Ambrose segítsége.
BT: Való igaz, de jöjjön is Dean mérkőzése.

Dean Ambrose vs Kane
Először Kane érkezik. Aztán a hazai fiú Dean. Dean-ért majdnem felrobban az aréna. Amikor a ringben vannak a szupersztárok megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Dean azonnal energikusan kezd. Egy ütés egy pofon kombinációval nyit. Kane-t a sarokik veri, amikor a bíró leszedi Kane-ról. Kane erre várt, gyorsan kioszt egy Big Boot-ot. Dean gyorsan a földre kerül, de amilyen gyorsan oda került olyan gyorsan kell fel. Kane egy Body Drop-al küldi ismét földre Dean-t. Kane kopogtatna. 1.. Dean kitör. A közönség hangja is megjönn közben. Éltetik a hazai szupersztárt. Dean nehezen, de felkel. Kane a köteleknek pattan és egy Clothesline-t értékesít. Dean a kötelekhez esik, de azzonal visszatámad egy Clothesline-al. Dean szinte megöről. Egy Dropkick-et oszt ki Kane-nek, majd a sarokba mászik. Jön egy Elbow Drop, majd a kopogtatás. 1.. 2.. Kane kitör. Kane felkel, de pihenni se tud Dean a sarokba vágja. Gyors Tornado DDT. Kane fekszik Dean kopogtatna. 1.. Kane kitör. Kane kigurul a ringből. Dean neki pattan a köteleknek és kiugrik a ringből, de Kane arrébb ugrik, így Ambrose belecsapodik a kordonba. A bíró elkezd számolni.  3-nál Kane visszamászik. Dean 8-nál ér a ringbe, de azonnal kap egy Chokeslam-ot. Kane kopogtat. 1.. 2..2.5 Ambrose kitör. Kane ideges és körbe körbe járkál a ringbe, amikor jelzi a TOmbstone-t. Dean nehezen feltápászkodik. Kane felemeli Dean-t, de Dean átfordítja és Kane kap egy Tombstone-t. Kopogtat Ambrose. 1.. 2.. Kane kitör. Kane hirtelen felül és felkel. Dean elkapja és kioszt neki egy Double Underhook Suplex-et. Dean folytatja remek sorozatát és most egy Snap DDT-t értékesít, de még mindig nincs vége. Dean felemeli Kane-t és jön a Dirty Deeds. Kopogtat Dean. 1.. 2.. 3..
A mérkőzés győztese: Dean Ambrose

A mérkőzés után hirtelen a backstage-be kapcsolnak.
Rollins áll J&J-vel és Shane McMahon-ról beszélgetnek, amikor oda lép a Chairman.

SM: Rollins remélem készen állsz a következő mérkőzésre, ezutall nem ment meg téged az Authority.
SR: Nem kell engem félteni Shane.
SM: Akkor jó. Ma megküzdesz Randy Orton-nal.
Seth a hír hallatán dührohamot kap. 
SM: Elfelejtettem mondani, ez egy Extreme Rules mérkőzés lesz és siess, mert kezdődik.
Seth-et a J&J fogja vissza.
Randy Orton vs Seth Rollins
Seth tiszta ideg, de a ringbe megy. A J&J hátul maradt. Aztán érkezik Orton, de hátulról. Leüti Rollins-t. A gong megszólal és elindul a mérkőzés. Randy gyorsan szerez egy széket. Seth közben feltápászkodik. Randy és Rollins kerülgetik egymást. Aztán Randy üt, de Seth elhajol és kioszt egy Enzugiri-t. Randy gyorsan felkel és megörül. Elkezd tombolni. egy DDT-t oszt ki. Aztán kidobja Seth-et a ringből. Átvágja a kommentátori asztalon. Leszedi az asztalt. Felteszi rá Rollins-t. Felmászik ő is. Jön az RKO, de mágsem Rollins ágyékon rúgja. Randy kap egy Pedigree-t. Randy a romok allatt, Seth pedig a ring szélénél próbál pihenni. Seth gyorsan elővesz egy Kendo Stick-et és bedobja a ringbe, majd az egyik acéllépcsőt is a ringbe helyezi. Randy kezd éledezni. Seth Orton-hoz megy, de kap egy Lou Thess Press-t. Aztán Rollins-ot a kordonra teszi Randy. R.O. DDT a kordonról. Érkezik a J&J. Bekerítik Orton-t. Jamie és Joey egyszerre támadják meg Orton-t, de Orton-t kemény fából faragták és visszatámad. Jamie-t neki löki az acéllépcsőnek. Jamie elterül. Joey egy RKO-t tesz zsebre. Seth gyorsan egy Edge O'matic-al fékezzi a Viperát. Orton felkel és arcon vágja Seth-et. Seth a kordonra támaszkodik. Orton átütné a másik oldalra, de Seth egy Big Boot-al megállitja. Randy megtorpan. Seth felmászik a kordonra. Egy Crossbody-val ráugrik Orton-ra, de Orton elkapja és az acélpillérnek vágja. Seth ordít a fájdalomtól. Jamie közben felkel és segít Joey-nak. A J&J talpon. Megtámadják Orton-t és most leterítik. Ütik-rúgják ahogy tudják. Aztán felsegítik Rollins-t. Most eggyütt csépelik Randy-t. Aztán Rollins muttatja, hogy tegyék a nyakába Orton-t. Orton Seth nyakában. Oda mennek a spanyol kommentátori asztalhoz. Seth és a J&J kiosztanak egy Triple Powerbomb-ot. Randy elterül. Seth és J&J a ringbe teszik Randy-t. J&J felemeli Orton-t. Seth felveszi a Kendo Stick-et. Muttatja, hogy helyezék az acéllépcsőre Orton fejét. Seth felemeli a botott és ütne, de megszólal Ryback zenéje. Seth várja Ryback-et, de nem érkezik a bejárat felől. Hátulról jön és megmenti a csapattársát. Leüti Joey-t és Jamie-t. Seth megüti Ryback-et, de a bot eltörik Ryback-en. Seth elmenekülne, de Ryback elkapja. Kap egy Shell Shocked-et. Ekkor azonban érkezik Big Show. A ringbe ront és kioszt egy Spear-t Ryback-nek. Aztán kiütné Orton-t, de kap egy RKO-t az acéllépcsőre. Gyorsan Seth-re fekszik Orton. 1.. 2.. 3..
A mérkőzés győztese: Randy Orton 

Seth és csapata nézik ahogy Randy ünnepelve kivonul, majd mérgesen elkönyvelik a vereségüket.

BT: Seth nem járt sikerrel.
MC: Nem.
BT: Ennyi lett volna mára. Viszlát
MC: Viszlát

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0