A Kick off elején Renee Young köszönt minket.

Renee Young: Köszöntök mindenkit! Végre elérkeztünk a várva várt naphoz, a Wrestlemania 31-hez! Ma 3 vendégem lesz: Booker T, Teddy Long és Shawn Michaels!
Teddy Long: Jó estét Hollywood!
Booker T: Jó estét kívánok mindenkinek!
Shawn Michaels: Én is üdvözlök mindenkit! 
RY: Na, hát akkor kezdjük is el a meccsek elemzését. Először is nézzünk meg egy reklámot Triple H és Vance Archer viszályáról! 


RY: Hát szerintem ez az a meccs, amely tényleg mindenkit érdekel. Nem mintha a többivel nem ez lenne a helyzet, de ennek tényleg hatalmas tétje van. Vince McMahon átadja majd a stafétát valamelyik gyerekének, de ki lesz az?! Triple H-en és Vance-en múlik minden. Milyen győzelmet vártok?
TL: Én nagyon szeretném, hogy Vance győzzön. Szerintem Shane sokkal jobb lenne a WWE-nek! 
BT: Hasonló véleményen vagyok, mint Teddy. Hajrá Archer!
SM: Én ezzel ellent mondok. Ugyan Triple H és Stephanie követtek el érdekes dolgokat a közelmúltban, HHH mégis az egyik legjobb pankrátor, akit valaha láthattunk a WWE történelmében. Hajrá Hunter! 
RY: Meglátjuk mi lesz. Mindenesetre annyi biztos, hogy felettébb izgalmas meccset láthatunk majd. Most nézzünk meg egy reklámot a Corey Graves - Alex Riley meccsről! 


RY: Engem személy szerint ennek a meccsnek a története nagyon megfogott. Barátokból ellenségek. Már az is csodálatos volt szerintem, ahogy januárban, Corey Graves első helyről nyerte meg a Royal Rumble meccset. Hihetetlen pillanat volt véleményem szerint. Nektek mi a véleményetek a meccsről?
BT: Mindketten hatalmas tehetségek, szóval nehéz lesz megmondani, hogy melyikük távozik majd bajnokként. Én személy szerint Corey Graves-nek szurkolok. Rengeteget tett azért, hogy idáig eljusson, és remélem eljut oda, ahová mindig is szeretett volna.
SM: Ahogy Booker is mondta, hatalmas tehetségek. Ugyan Corey első helyről megnyerte a Royal Rumble mérkőzést, de azt se felejtsük el, hogy Riley mit csinált. Megverte CM Punk-ot, egy kőkemény meccsen, ezzel ő lett az új bajnok. Nem kis teljesítmény egyik sem, de én Riley-nak szurkolok! 
TL: Én vagyok az az ember, akinek az állása Corey Graves-en múlt. Corey elbukott, de tudom, hogy nem az ő hibája volt.. Ő utolsó leheletéig küzdött, és ezt nagyon tisztelem benne. Remélem, hogy ma sikerülni fog neki, ami tavaly nem. Hajrá Corey! 
RY: Szép szavak. Valóban izgalmas meccs lesz. Most viszont nézzünk meg egy reklámot a CM Punk vs Wade Barrett meccsről is! 


RY: Ez is egy érdekes történet, véleményem szerint. Punk az 50. Raw adás főmeccsén tért vissza, nem is akárhogyan! Résztvevője volt a főmérkőzésnek, és meg is nyerte. El intézte az egész Authority-t, Wade Barrett-et beleértve. Ezután történetük sokáig húzódott, végül ez a meccs lett a vége! Mit szóltok hozzá?
SM: Szerintem Barrett fog győzni. Hatalmas formában van, de ezt már sokszor bebizonyította. Hatalmas tehetség, aki nem riad vissza semmitől! Hajrá Wade!
TL: Ezzel sem értek egyet. Igaz, hogy Barrett hatalmas tehetség, de CM Punk sem hiába kapta a "Best in the world" becenevet. Hajrá Punk!
BT: Teljes mértékben egyetértek Teddy-vel, hajrá Punk!
RY: Meg látjuk, hogy mi lesz! Azonban a következő meccsnek is érdekes története van, amiről beszélni fogunk. Nézzük meg reklámját! 


RY: The Rock a Fast Lane-en nagy nehezen, de képes volt megverni Brock Lesnar-t. Sikerült neki! Ezután azonban jött Batista, és rögtön új bajnokot avattunk. Ahogy Rock fogalmazott, a WM-en eljön a bosszú ideje. Egy No DQ meccsen fognak megküzdeni, méghozzá a WWE főövéért. Szerintetek ki fog nyerni?
TL: Ha azt kérdezted volna, hogy kinek szurkolok, akkor rögtön rávágtam volna, hogy Rock-nak. De nem ez volt a kérdés. Mindketten jó formában vannak, még is úgy érzem, hogy Batista nyerni fog. Rock még nem áll készen erre szerintem.
SM: Ahogy Teddy mondta, Rock még nem áll erre készen. Sokat küzdött, hogy elérjen erre a szintre, de szerintem még ennél is többet kell. Ettől függetlenül nem írnám le. Ha valaki méltó ellenfele Batista-nak, akkor az ő. Hajrá Rock!
BT: Én is Rock mellett tenném le a voksomat. Szerintem képes lesz ma a győzelemre, ahogy képes volt a Fast Lane-en is. Szerezd vissza azt, ami a tiéd Rocky! 
RY: Érdekes meccs lesz, annyi biztos. Most viszont elérkeztünk arra a pontra, hogy a Wrestlemania 3 legfőbb meccséről fogunk beszélni. Nézzük meg ezek közül az egyiknek Promo videóját

WWE Nevelde - John Cena vs Edge Wrestlemania 31... by krisztian0122
RY: Szerintem ez a meccs legalább annyira érdekel mindenkit, mint az összes többi. A videó nagyon jól összefoglalja a tavaly történteket. Edge legyőzte egy hasonló meccsen Cena-t tavaly, ám akkor az öv körül forgott minden. Az is karrier meccs volt, de mivel nem tiszta győzelem született, így Cena-nak nem kellett távoznia. Ezután Cena megszerezte az övet, és egészen a SummerSlam utáni Raw-ig uralta azt, akkor azonban Edge beváltotta a táskát, és visszaszerezte azt. Ezután Cena-t sokáig nem láttuk, ám mikor visszatért kőkemény volt. Edge ekkor is feltűnt körülötte. Mára azonban nem a Nehézsúlyú világbajnoki öv körül forog ellentétük. Ma le fog zárulni egy korszak. Egy korszak kettejük között. Ki fog nyerni?
BT: Edge terrorban tartott mindenkit, a Legacy-val együtt. Cena azonban meg akarja őket állítani. Én azt mondom, ha valaki erre képes, az John Cena! Hajrá Cena!
SM: Hoztak már össze érdekes meccset, de szerintem ez mindent túl fog szárnyalni. Ez a végső harcuk lesz! Hajrá Cena!
TL: Mindig is tiszteltem Cena-t, azért, amit elért. Azért, mert soha nem adja fel. Azért, mert akármilyen kilátástalan a helyzete, ő akkor is kitart a végsőkig. Edge-et meg kell valakinek állítani, erre csak Cena képes. Hajrá John!
RY: Nahát! Milyen egybe hangzó vélemények. Ilyen sem sűrűn van. Érdekes meccs lesz, annyi biztos. Most viszont nézzük meg a második számú főmeccs Promo-ját is. 

Sting vs The Undertaker Wrestlemania 31 Streak... by krisztian0122
RY: Hát igen. Idén a Wrestlemania-n eljön, amire már olyan sok éve várunk... The Undertaker és Sting. Egy helyen, egy időben, egy meccsen. Egy Hardcore meccsen, ahol biztos, hogy a végsőkig fognak küzdeni. Mindent megtesznek majd a győzelemért, és valamelyikük képes lesz megszerezni azt. Ez már nem csak kettejükről szól. Ez a Streak-ről. Vajon Sting lesz az, aki megtöri, vagy Undertaker úgy vonul vissza, hogy senki sem töri meg? Mi a véleményetek.
BT: 22-0. A szám magáért beszél. Taker a Dead Man, akit eddig senki sem tudott megállítani. Ő egy legenda. A Wrestlemania legendája. Kétlem, hogy Sting-nek sikerülne az, amire olyan sok ember nem volt képes. Hajrá Taker!
SM: Én küzdöttem már The Undertaker-rel. Tudom, milyen kaliberű pankrátor. Akármit tettem, nem adta fel. Most 49 éves, és talán eddig tart, majd az, amit már oly sok éve csinál. Sting azonban teljesen más, mint én. Ő olyan, mint Undertaker. Ő lehet az, aki véget vet a Streak-nek. De nem tudom. Azt mondom, hogy Undertaker fog nyerni.
TL: Sting egy hihetetlen szupersztár. Ő volt az, aki oly sok évig kitartott a WCW mellett. Most csak is jött a WWE-be, hogy ő legyen az, aki megtöri Undertaker Streak-jét. Lehet, hogy sikerülni fog neki, de az is lehet, hogy nem. Ez tényleg a nagyok harca lesz. Hajrá Sting! Törd meg a Streak-et!
RY: Egy álom teljesül majd, mikor látni fogom ezt a meccset. Most viszont elérkeztünk oda, hogy a Wrestlemania 31 főmeccséről beszéljünk. Arról a meccsről, amelynek legalább akkorára kell sikeredni, mint a történetének. Nézzük meg a meccs Promo-ját!

WWE Nevelde - Dolph Ziggler vs Brock Lesnar... by krisztian0122
RY: A jelzők, amiket a meccs kapott, nem hiába van. Nem hiába mondják ezt, a történelem legnagyobb visszavágójának. Hatalmas történet áll a meccs mögött. Mikor Lesnar elverte Ziggler-t, mindenki azt hitte, hogy többet nem látjuk a leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnokot. Mikor a Royal Rumble-n sem tért vissza, már a rajongók sem hittek visszatérésében, azonban a Fast Lane utáni Raw-n mindenkinek nagy meglepetést okozott. Nevéhez fűződik a legnagyobb visszatérés, hihetetlen reakciót kapott rajongóitól. Miután elverte Lesnar-t, ez csak erősödött. De vajon, ki fog győzni?
TL: Dolph Ziggler az az ember, aki a semmiből került a legjobbak közé. Mikor a 2013-as Night of Champions-ön megszerezte az övet, senki sem hitte, hogy 406 napig fogja őrizni. Tavaly megnyerte a Wrestlemania főmeccsét, nagyon remélem, hogy idén is sikerülni fog. Hajrá Show off!
BT: Brock Lesnar visszatérése óta, tényleg, mindenkit elpusztított, aki csak az útjába állt. Rock-nál megtört a jég, de őt is brutálisan megverte.. Ziggler azonban egy olyan pankrátor, aki a legjobban megszorongatta Lesnar-t. Emlékszem mindenki a backstage-ben figyelte a Hell in a Cell főmeccsének az alakulását. Sokan könnyezve nézték Ziggler mekkorát küzdött. Más pedig bármit megtett volna, hogy segíthessen neki. Hihetetlen meccset hoztak össze Lesnar-ral. Remélem, most Dolph győz. Hajrá Show off! 
SM: Az én karrieremnek Brock Lesnar vetett véget. Akármit próbáltam ellene, nem jött be. Nem tudtam megtörni.. A végsőkig kitartottam, de az is kevés volt. Túl erős volt, én pedig túl gyenge. Azonban Ziggler nem azért veszített a Hell in a Cell-en, mert gyenge volt, hanem, mert megsérült. Ő az az ember, aki tudom, hogy képes arra, amire sem én, sem Stone Cold, sem RVD nem volt. Nagyon remélem, hogy ő lesz az, aki megállítja Lesnar-t. Ezt tiszte szívemből mondom. Hajrá Dolph! 
RY: Hatalmas főmeccs lesz. Azonban ennyi időnk volt, most jön a két Kick off meccs, 19:30-kor pedig kezdődik a Wrestlemania 31! Köszönöm, hogy velem tartottatok!Ezután a kommentátorok köszöntenek minket. 

Jerry "The King" Lawler: Jó estét mindenkinek! Végre elérkeztünk a Wrestlemania-hoz!
Michael Cole: Így van! 
John Bradshaw Layfield: Jön is az US bajnoki meccs!


John Morrison vs Jeff Hardy Országos bajnoki meccs:
John egy jobbosokkal kezd, majd le deríti az ellenfelét és a földön üti, majd Jeff vissza üt és fel áll, add egy Enziguri-t, rá fekszik az Országos bajnokra, 1...2.. De John 2-nél felrántsa mindkét vállát. Mind a ketten felállnak és John add egy Clothesline, majd megfogja Jeff egyik kezét és bedobja a sarokba. John neki fút és egy High Knee Bulldog-ot add, utána egy Boom Drop-ot, rá fekszik 1...2... De Jeff 2-nél felrántsa az egyik vállát. John megpróbálja átfordítani a Wall's of Jericho-ra, ami majd nem sikerül, de Jeff elrúgja John-t magától, majd fel áll és egy Neckbreaker-t add utána megfogja John fejét és egy DDT is add, majd rá fekszik, 1...2... De John 2-nél felrántsa az egyik vállát. Ekkor Jeff befogja az Anaconda Vise-ba. John a szabadon kezével próbál kiszabadítani a másik kezét, majd utána megpróbálja elérni a kötelet, ami ez se sikerül, majd a szabadon hagyót kezével elkezdi ütni Jeff fejét, addig üti a még ellnem engedi az Anaconda Vise-ból. A 17 ütésnél elengedi, majd mind a ketten fel állnak és John lép először egy Samoan Drop-al, majd neki dől a sarokvédőnek és életet próbál lehelni a karjába, közben fel áll Jeff, de nem sokáig mert John egy Clothesline From Hell újra földre teríti, utána add egy Leg Drop-ot, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát. Utána megpróbálja még 1x átfordítani a Wall's of Jericho, ami most sikerül is. Jeff fogja a fejét, majd elkezdi kúszni, hogy elérje a kötelett, majd nem eléreni, de ekkor elengedi a Wall's of Jericho-ba és középre húzza, majd újra be fogja a Wall's of Jericho-ba. Jeff foggal, körömmel küzd, hogy elérje kötelett, ami most sikerül is neki. A bíró számol és 4-nél elengedi a Wall's of Jericho-ból. John megfogja Jeff-et és felállítja, majd nekidobja a köteleknek, Jeff visszapattan és John add egy Whisper in the Wind, utána egy Knee Drop-or, majd újra megfogja Jeff-et és bedobja a sarokba. Ott elkezdi csépelni Jeff fejét, majd fel rakja a sarokba, John mászik és leúgrik Jeff-el egy Superplex-el, majd kis idő eltelík és fel áll John, felkapja Jeff-et és ki oszt egy GTS-t. John mikor a földre érkezik, ki gurul a ringből és földön fekszik. John kigurul és neki támasza Jeff-et kordonak, majd ünnepli magát, közben a bíró 4-nél tart, majd John add egy Clothesline-t, de át bújik Jeff, John keze alul és be gurul a ringbe 6-nál. John is vissza megy, Jeff fel áll és hasba rúgja John-t és ki oszt egy Twist of Fate-ot, majd felmászik a sarokba Jeff és leugrik egy Swantom Bomb-al John-ra, de John fel emeli mindkét térdét, így Jeff rosszul jött ki a Swantom Bomb-ból. John fel áll és a sarokba húzza, majd lendület vesz a legfelső kötélből és ki oszt egy Starship Paint, de Jeff elgurult a ring szélére, így John árnyékra esett. Mind két szupersztár a ringbe fekszenek, közben a bíró számol és Jeff 6-nél fel áll és megragadja John-t és add egy German Suplex-et, utána felmászik a ring sarkába is leugrik egy Shawn Michaels Elbow Drop, rá fekszik 1...2... De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát John. Ekkor felállítja John-t, hasba rúgja és ujabb Twist of Fate próbálkozik, de John el löki a köteleknek, majd Jeff vissza pattan és John add egy CM Punk Comeback-ot, majd rá fekszik 1...2... De Jeff 2-nél felrántsa egyik vállát. John fel áll, fogja a fejét majd neki dől a sarokvédőnek. Közben lassan fel áll Jeff, John fel kapja és ki oszt Attitude Adjutment, de Jeff lábra érkezik, hasba rúgja John-t és harmadszorra is megpróbálja Twist of Fate-ot, ami most sikerül is, gyorsan fel mászik a sarokba és leugrik egy Swantom Bomb-al John-ra, rá fekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és az új Országos bajnok: Jeff HardyJL: Új bajnok! Jeff megcsinálta!
MC: Hatalmas teljesítmény!
JBL: Azonban már jön is a másik Kick off meccs, ahol a TT övek lesznek a tétek!


The Legacy (Sami Zayn és Cesaro) vs The Sword (Randy Orton & Ryback) WWE Tag Team bajnoki meccs:
Először a bajnokok érkeznek. Aztán a Sword. Cesaro és Randy kezdenek majd. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Randy és Cesaro kerülgetik egymást, majd egymásnak feszülnek. Cesaro elkapja Randy fejét és szorítani kezdi. Randy Cesaro gyomrába könyököl, amitől Cesaro elengedi. Randy a köteleknek löki Cesaro-t, majd egy Lou Thesz Press-el a földre küldi Cesaro-t. Randy vállon rúgja Cesaro-t. Cesaro felül, Randy meg a köteleknek pattan és arcon rúgja Cesaro-t. Ráfekszik Orton Cesaro-ra. 1.. 2.. Cesaro kitör. Randy nehezen felráncigálja Cesaro-t, de a svájci egy Uppercut-al megállítja Randy-t. Jön gyorsan egy Foot Stomp. Cesaro ráfekszik Orton-ra. A közönség bíztatja Randy-t, aki kettőnél kitör. Cesaro felemeli Randy-t és egy Gutwrench Suplex-el a földbe döngöli Randy-t. Aztán a svájci erőember a csapata sarkába húzza Orton-t. Vált Zayn-el. Cesaro a nyakába veszi Orton-t, Sami meg a sarokba mászik, aztán egy Dropkick-el lerúgja Randy-t Cesaro-ról. A bíró azt mondja Cesaro-nak, hogy 2 másodperce van, hogy kimenjen a ringből, vagy diszkvalifikációval veszíteni fognak. Randy közben felkel és megtámdná Zayn-t, de Zayn elhajol és egy Arm Drag-al hárítja a támadást. Ryback mutatja a kezét Randy-nek, hogy ő kész a váltásra. Randy Ryback felé kúszik. Sami nem tudja visszahúzni Orton-t. Ryback-el vált és Rybacck a szó szoros értelmében berobban a ringbe. Egy Clothesline-al leüti Zayn-t, majd Cesaro-t leüti a ring mellől. Sami közben felmászik a sarokba. Ryback megfordul és Sami egy Crossbody-val ráugrik, Ryback viszont elkapja és egy Fallaway Slam-el gyengíti a kanadai szupersztárt. Cesaro közben visszatér a ring mellé. Ryback felemeli Sayn-t és beleveri a ringbe a fejét. A Sin City Cyborg megismételné, de jön egy sunyi mozdulat Zayn-től, ugyanis ágyékon rúgja Ryback-et. Jön egy Superkick Randy-nek. Rybeck-et csapata sarkához hurcolja. Vált Cesaro-val, aztán a sarokba mászik Sami Zayn. Cesaro egy Powerbomb-al a földhöz vágja Ryback-et. Sami egy Foot Stomp-al Ryback hasába száll. Ryback összegörnyed. A közönség egy hangos ,,Feed Me More"-al bíztatja Ryback-et. Ryback behezen felkel, de Cesaro üti ahol éri. Ryback aztán, egy kis idő múlva egy hatalmas Spinebuster-el leszedi magáról Cesaro-t. Ryback térdre rogy, de vált Orton-al. Orton egy Powerslam-el kezd. Aztán jön egy Vertical Suplex. Cesaro-t gyorsan kopogtatni próbálja. 1.. Cesaro kitör. Cesaro gyorsan felkel és leütné Randy-t, de Randy egy Neckbreaker-t alkalmaz. Megint kopogtat Orton, de most Sami menti meg a meccset. Leszedi Cesaro-ról Randy-t, majd egy Curb Stomp-ot oszt ki Randy-nek. Érkezik Ryback. Felkepja Sami-t, majd Cesaro-t és kioszt egy dupla Shell Shocked-et. Cesaro próbálna felkelni, de jön egy Punt Kick. Randy ráfekszik. 1.. 2..2.5 nincs meg a három. Cesaro a kötélre teszi a lábát. Sami újra talpra áll és egy Enzugiri-t ajándékoz Randy-nek. Randy a köteleknek esik. Ryback ismét beront a ringbe és jön a Meat Hook, de Zayn elhajol és kioszt Randy-nek egy Suicide Dive-ot. Randy a kötelek közé teszi közben Cesaro-t. Sami felugrik Cesaro mellé, de Randy elkapja és kioszt mindkettejüknek egy Rope Hung DDT. Aztán Randy megőrül. Elkezdi a földet ütni, majd kioszt egy RKO-t Cesaro-nak. Jön a PIN. 1.. 2.. 3
A mérkőzés győztesei, és az új WWE Tag Team bajnokok: Randy Orton és Ryback, The SwordJL: Új Tag Team bajnokok! 1 óra alatt két, illetve 3 új bajnokot is avattunk!
MC: Szép teljesítmény, azonban az időnk lejárt!
JBL: Most már tényleg mindjárt kezdődik a Wrestlemania, ne menjenek sehova!

Így ért tehát véget a Kick off. Reméljük, hogy tetszett! Lent írjatok véleményt!

Írta: Cenation, REborn és Tomci

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0