Smackdown 2014.július 12:  A háború kezdődik!

The Shield brawl with The Wyatt Family at Elimination Chamber 2014

 

Üdvözlünk mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown és a ma este szokásos két kommentátorai üdvözölnek minket:

JBL and Michael Cole.

MC: Kellemes estét mindenkinek ez itt a péntek esti Smackdown! Én Michael Cole lennék és itt üll mellettem a társam a legenda JBL.
JBL: Nagy szeretettel üdvözlök mindenkit, és ismét visszatértünk egy remek Smackdown adással, hisz a múlt heti adás egy hatalmasat aratott mindenki szemszögéből nézve is.
MC: Így van hisz bejelentették a Battleround egyik legizgalmasabb meccsét mégpedig a Raw Mr. MITB-je Batista kiáll az ES Mr. MITB győztes Cm Punk ellen és a Smackdown Mr. MITB birtokosával Edge ellen!
JBL: Még ennek hallatán is libabőrös lettem, de ne huzzuk tovább az időt kezdődjön el a Smackdown:

Az adás elején kijön a Shield csapata vagyis Rollins és Ambrose akiknek látszólag nincs jó kedvük majd mikrofont kérnek:

Seth Rollins With Dean Ambrose
SR: Ha a Shield neve merül fel valahol egyből azzal a kérdéssel jönnek hogy most van vége? Nem értem azt hogy miért gondoltok egy ilyen orbitális hülyeséget a WWE legjobb triójáról! 
DA: Rollins csak azt akarja mondani hogy a Shield a legjobb csapat a WWE-ben és ez így is marad örökre! Am Reings! Tudjuk hogy most ezt nézed, ezért megkérnénk téged arra hogy gyere be és beszéljük meg ezt a dolgot.

Ekkor megszólal Reings zenéje és az erőember határozottan jön majd folytatódik a megbeszélés:


DA: Szóval Reings, őőőőő ........ Rollins szeretné veled tisztázni a dolgot, szóval Rollins tied a pálya:
SR:Reings most tudom mi játszódik le a fejedben, csalódott vagy és ideges de hadd magyarázzam meg, szóval az a pofos amit a múlt héten kaptál az nem egy olyan volt hogy "mit csinálták te barom" , hanem egy "máskor jobban öszpontosítsunk" pofos volt. Nem szándékos volt hanem ideges voltam amiért mert máskor jobban pusztítunk és a múlt héten pedig nem úgy működtünk össze mint régebben, tehát szeretnék tőled bocsánatot kérni mindanyian tanultunk a leckéből és máskor a Shield még megállíthatatlan lesz, szóval?
RR: Bevallom én hibáztam, jobban kellett volna figyelnem és talán nem kellett volna beleavatkozni a meccsbe, egy rossz mozdulat és vége? Sose! A Shield továbbra is él!!!
DA: Ezt már szeretem szent a béke, és hamár így fel vagyunk pörögve és mindenki boldog jöhetnek az ellenfeleink!

Ekkor egy hirtelen beugrás után megjelenik a kivetítőn a Best Team vezére, The Miz:

New Elimination Chamber Match, Backstage Fallout from SmackDown
Miz: Gratulálok srácok!! Majdnem megrígattatok engem!! Ez egy olyan érzelmes pillanat volt hogy inkább úgy döntöttem hogy csak úgy átadom Reings neked a WCH övem. Na de most elég ezekből az érzelmekből! Elég az hogy ők szenvednek egyfolytába a sok emberi kínzástól amit a wwe követ el, tik meg ha annyira jó csapatnak hiszitek magatokat akkor álljatok ki ellenünk!!
DA: A kihívás ELFOGADVA!!!!!!!

The Best Team vs The Shield

A WWE két legjobb csapata újra összecsap egymással vagyis inkább csaptak volna hisz mikor megszólalt a gong mind a két csapat farksszemezésbe kezdett majd egymásnak estek!!! A bíró természetesen megütette a gongot és a meccs döntetlennel zárult, a csapat viszont ment tovább és a kiegyenlített harc után a Shield kezdte átvenni az irányítást Reings-el az élen hisz nekidobta a kordonnak Bourne-t majd Ambrose beadott egy hatalmas Dirty Dancing-et Christian-nek közben pedig Rollins és Miz között pedig ment az adok-kapok majd Miz ad egy csúnya övön aluli rúgást majd jön a Skull Crashing Finale és Rollins-nak vége, ám Reings és Ambrose körbevette a WCH Bajnokot aki az övvel próbált védekezni de ekkor hátulról jön Bourne és egy acélszékkel a kezében leteríti először Ambrose-t majd jönne Reings de ő meg elkapta a széket, de jött hátulról Miz és leütötte az övvel! Ekkor jött a bontás és Reings-t kezdik rúgdosni és bekapcsolódik Christian is.......... ám ekkor megszólalt John Cena zenéje és Cena befut a ringbe és megtámadja a Best Team-t!!! Kiszolgálja egy jobbossal Bourne-t Christian leütné egy székkel Cena-t de jött Bray Wyatt aki kihúzza a ringből Christian-t és ott kezdi püfölni!!! Közben Bourne kap egy AA-t Miz pedig leüti hátulról Cena-t is!!!! De bejött a ringbe Bray Wyatt és a tömeg egyre erősebben kezdi skandálni Wyatt nevét, majd Miz nekitámadna az övvel de Wyatt elkeróli és bead egy nagy Clothesline-t!! Majd a ring sarkához megy és egy hidat formálva közeledik Miz-hez!! A tömeg tombolt azt skandálják hogy "Sister Abigail" Wyatt közben megfogta a bajnokot, és ott a híres angyalcsók majd jön a Sister Abigail!!!!   Wyatt távozik a ringből és nem sokkal később megszólal Edge zenéje!!!!!!!!!!!! A tömeg extázisban Edge pedig sebesen rohan a ringbe és arra gondol amire mindenki??? IGEN!!! IGEN!!! BE FOGJA VÁLTAN!!!!! EZ NEM LAHAT IGAZ!!!! Edge odaadná a táskát a bírónak de jön hátulról Batista és leüti a Raw MITB táskával!! Majd jelzi a Batista Bomb-ot........ de jön Punk aki bead The Animal-nak egy Rondhouse Kick-et majd felkapja és GTS!!! 
Punk ünnepel........                   

MC: Hát itt meg mi a jó fene történt? Egy hatalmas háború alakult ki a ringben aminek a végén Cm Punk örülhetett most.
JBL: Tedd hozzá Cole hogy most, mert Batista le fogja alázni mindannyiójukat! De most lépjünk tovább:

Zack Ryder vs Xavier Woods

Zack Ryder visszatért a Smackdown-ba is és nagyon nagy örömmel fogadták a szurkolók és Ryder is a szurkolóit, mikor beért a ringbe a bíró megütette a gongot és elkezdődött a mérkőzés, amin esett egyből neki az ellenfelének és egy Clothesline-nal leteríti Ryder-t majd jön egy Drop Kick és ráfekszik 1... de Zack hamar kiszabadul, majd bead Woods egy Old Shool-t Zack pedig a sarokban találja magát Woods pedig utánna repül és bead egy Running Clothesline-t majd elhúzza a ring széléről és ráfekszik 1...2 de Ryder megint ki tud szabadulni, a közönség egyre erősebben kezdi bíztatni Zack-et, Woods pedig mászik fel a sarokba és készül egy Reverse Elbow Smash-re.......... de Ryder elgurul az útjából majd összeszedi magát és lendületet kapott, egy-két Clothesline után jött egy Flapjack majd egy Fame Asser és ráfekszik 1...2 de Woods kijön és Xavier hirtelen beadna egy Clothesline-t de Zack számított rá és elhajol majd beviszi a Rough Ryder-t! Ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Zack Ryder!

Zack-Ryder2

MC: Nagy győzelem The Broskitól! Visszatért és győzött, gratulálok!
JBL: Így kell ezt egy korábbi WWE Tag Team és US Bajnoktól, hajrá Ryder!! WOO!!WOO!! WOO!!

Big Show vs Damien Sandow

Megérkeztek mind a ketten és elkezdődött a meccs amin Sandow támadna de megsorozná a Show-t de az ütései szó szerint lepattannak az óriásról majd Show kioszt egy jobb horgot majd bevágja a sarokba és lendületet kapott, megsorozza a jobbosaival majd egy-két Clothesline után jött egy R.O DDT majd jött egy Fame Asser és jelzi a Chokeslam-et........ és be is viszi Mr. Sandow-nak! De az óriás számára nem volt elég! Nézegeti a kezés majd ökölbe szorítja a jelzi a W.M.D.-t! KO, Sandow-nak! Ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Big Show!

big-show-2

Ahogy véget ért a meccs az óriás egy mikrofont kért és beszélt:

WWE Raw Results: Winners, Grades, Reaction and Highlights from Jan. 20

BS: Köszönöm srácok! Ténleg nagyon köszönöm hogy ennyien szerettek engem! Szóval, tudom Brock hogy ezt te is nézted és ezt a meccset neked küldöm és az üzenet tartalma az hogy valami ilyesmire számíts majd a Battleround-on is! Totál felkészültem és ha ők is velem lesznek akkor a szörnyből csak egy ártalmatlan patkányt fogok csinálni vasárnap!

Ekkor megszólalt Brock Lesnar zenéje és Paul Heymen kíséretében érkezett:

7 Raw 5

PH: Zene leáll! Zene leáll! Hölgyeim és uraim! Az én nevem Paul Heymen aki minden pankrátor szupersztárból egy gyilkológépet csinált de csak egyetlen egy szörny létezik aki még egy óriást is felkap és elintézi, ez pedig Brock Lesnar! Igen Big Show Brock nézte a meccsed, de ő most nincs itt, viszont biztosra vehetem hogy már ő is nagyon várja a vasárnapi meccseteket amin nem fog meglepetés születni, és az én ügyfelem azaz Brock Lesnar győzelmet fog ünnepelni feletted Mr. Show! És egyetlen egy valamit szeretnék meg neked mondani, nem árt ha hátul is van szemed.....

Ekkor megjelenik Brock Lesnar és egy acélszékkel keményen megsuhintja az óriást és egy jó párszor csapja vele oly addig míg Heyman meg szeretné állítani az ügyfelét de nem tudja majd Lesnar felkapja Big Show-t és F5!!!

Majd távoznak.........

Cesaro vs Randy Savage

A meccs elkezdődött és Savage kezdett jobban egy Drop Kick, Cesaro pedig a sarokhoz rohan Savage viszont nem hagyja és egy Running Clothesline-nal leteríti és mászik fel a sarokba és talán egyből el szeretné dönteni a meccset? Minden esetre készül egy Flying Elbow-ra.......... Cesaro hirtelen feláll és bead egy bomba erős Europen Uppercut-tot!!!! OMG!!!! Majd Cesaro jelzi a Cesaro Swig-et és elkapja vele!! A közönség számol 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..13..14..15 majd felkapja Randy-t és bevisz neki egy Natruzailer-t és ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Cesaro!

Projecting the Best WrestleMania Opponent for Cesaro

JBL: És Cesaro megint bebizonyította hogy mekkora ereje van! Egyszerűen imádom remélem a Raw-on már IHC Bajnokként konferálhatjuk fel!
MC: Ezért is hívják Superman-nek, de most jöjjön az est utolsó pillanata:

Megérkeztek a résztvevők és kezdődik:

SM: Üdvözöllek benneteket, Cena és Miz arra kérlek titeket mint GM hogy ne legyen most durvulás! 
Miz: Arról majd én gondoskodok hogy mi legyen.....
JC: És mivel azzal a két bamba csapattársaiddal! Inkább a helyedben meghúznám magam mert ha durvulsz van számodra akkor egy meglepetésem, de most étrjünk a tárgyra! Lassan már három hete hogy kérkedsz azzal hogy legyőztél engem sőt a következő Raw-n szereztél magadnak egy csapatot és úgy tettél mint ha valami nagy vezér lettél volna! De mondok valamit, Hitler te hozzád angyal és még Balu kapitány vagy Micimackó is jobb vezér lenne nálad!
Miz: Kussolj el!!! Kuss!! Mégis legyőztelek a szülővárosodban és szegény kis Cena azután majdnem hogy depressziós lett hogy a király megverte!
JC: Álj!! Állj! Mivan? Azt mondtad hogy király vagy? Nem értettem jól bocsi mégegyszer...
Miz: Igen király vagyok!! Ezt jegyezd meg!!
JC: Dehogy vagy te király!! Mert ezt a két balfácánt irányítod, sose!! És ezt vasránap is be fogom bizonyítani, hisz nem győzöm hangoztatni hogy a védjegyemmé vált az a szlogen hogy soha nem adom fel és ez így is van!!! John Cena sose fogja feladni!!! A Battleroundon pedig csak egyetlen egy kis szócska fogja megváltoztatni a karriered: I Quit!! 
Miz: Ohh Cena, Cena! Ne legyél benne biztos mert még sok ki nem játszott kártya van a paklimban és még tudok meglepetést okozni nem igaz Cena?
JC: Én pedig most nem fogok neked meglepetést okozni, de van egy kártyám amit most ki fogok játszani.... szerintem nem sokat ér de egy próbát megér szóval hadd szóljon!

Ekkor berohan a ringbe Edge, Cm Punk, Daniel Bryan, és a Royal Skulls csapata akik elkezdik ütni a Best Team-t de ekkor jött még: Cesaro, Batista, és a Black Hills csapata és egy hatalmas tömegbunyó alakult ki!

batle man smackdown

JBL: Te jó ég!! Ezért szeretem a Smackdown-t!!! Bunyó, bunyó mindenhol!!!
MC: Elszabadult a pokol!!! Egy kis ráhangolódás a vasárnapi Battleround-ra, de a mi időnk lejárt én Michael Cole voltam, viszont látásra!
JBL: Viszont látásra!

Ezekkel a képsorokkal ért véget a Smackdown, ami nem volt hosszú és kifejezetten rövid de lényegretörő volt vasárnap pedig Battleround akkor is legyetek velünk!                

Ennél rosszabbat még soha nem irtam de remélem azért tetszik, mert nekem nagyon nem.......

WWE Network: Latest Buzz Surrounding Tonight's Rumored Announcement

 

Írta: allah1997

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0