Főoldal » 2015 » Szeptember » 25 » Triple H - Dolph Ziggler szemtől szemben!
18:47
Triple H - Dolph Ziggler szemtől szemben!

Az arénában kialszanak a fények, majd megszólal az egykori C.O.O. zenéje. A tömeg nem fogadja igazán örömmel a nemrég visszatért Triple H-et, őt ez azonban nem érdekli, a ringbe megy, majd egy mikrofont vesz kezébe, hogy elmondja, amit akar.

HHH épp megszólalna, de ekkor megszólal a WWE tulajdonosának, Shane McMahon-nek is a zenéje. Shane idegesen a ringbe megy, és egy mikrofont vesz kezébe.

- A Wrestlemania-n, úgy rémlik, hogy Vance Archer győzelmével a szerződésed is odalett. Két kérdésem van Hunter. Miért vagy itt, és miért csináltad ezt?

- Nézz csak szét Shane. Mióta elmentem innen, káosz uralkodik. Hónapok óta, az egyetlen értelmes dolog, amit láttam, az a Nexus. Ezért tettem tegnap este, amit tennem kellett. Segítettem a Nexus-nak, mert nekik helyük van a nagyok között! Dolph Ziggler ideje lejárt, ez egy új korszak. Fogadd... - HHH folytatná, de ekkor megszólal a Show off zenéje, a közönség pedig hatalmas ovációval fogadja Ziggler-t. Dolph a ringbe megy, és megáll HHH előtt. Ezután kér egy mikrofont. Dolph egy ideig HHH előtt áll, majd körbe néz az arénában akik a már jól ismert "Show off! Show off!" skandálásra kezdenek rá.

- Tudod Hunter, nekem is szúrta a szemem amit az elmúlt 1 év alatt műveltél. Aztán kikaptál Archer-től, ami után azt hittem, nem lesz pofád vissza jönni.. Tévedtem. De az, hogy arra képes vagy, amit tegnap csináltál, sosem hittem volna rólad. Mikor fiatalkoromban eldöntöttem, hogy pankrátor leszek, egy dicső korodat élted Hunter... Tiszteltelek és szerintem még sokan másik is tiszteltek téged. Ma viszont már nem érzek többet, mint szánalmat... A Nexus-szal még nem végeztem. Hiába nyertem meg a harcomat, valami még előttem áll... Ez a valami pedig te vagy. Ha azt hitted, hogy szó nélkül hagyom, azt, amit tegnap tettél, akkor tévedsz. Sosem futamodtam meg a kihívásoktól, ringbe szálltam már Brock Lesnar-ral, Randy Orton-nal, Corey Graves-szel, és még sorolhatnám, hogy kikkel. Miért pont előled futamodnék meg? Úgy érkeztél tegnap, mint egy utcai harcos.. Így is fogjuk befejezni Hunter! - Mondja Ziggler, majd egy hatalmas Superkick-kel fejbe rúgja The Game-et!
Ziggler ezután felhúzza a földről, és egy Dragon Strike-kal kidobja a ringből, ezt követően pedig lendületet vesz és egy Suicide Dive-val ráugrik ellenfelére! A tömeg tombol, Shane pedig egyelőre mozdulatlanul áll. Ekkor azonban Ziggler kivesz a ring alól egy pörölyt, és hatalmasakat csap vele a földön fekvő Triple H-re. Dolph végül felhúzza a földről HHH-et, és egy újabb Dragon Strike-kal, most a kommentátor asztalba dobja, amely ennek hatására darabokra törik! Ezután visszamegy a ringbe, ahol Shane áll, kiveszi kezéből a mikrofonját, és annyit mond "Street Fight!", majd a fent levő SummerSlam logóra tekint, és kisétál az arénából! 

Megtekintések száma: 414 | Hozzáadta:: Cenation | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
Awe Awe 2015-09-26 19:39 / Anyag
Jó meccs lesz:D aannyit még hogy azért a kisebb sztorikról is lehetne valami
1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0