Főoldal » 2015 » Október » 14 » Interjú Shane McMahon-nel - Mi várható a Night of Champions-től?
11:30
Interjú Shane McMahon-nel - Mi várható a Night of Champions-től?

Az alábbi cikkben egy interjút olvashattok a WWE főirányítójával, aki válaszol néhány kérdésre, és bejelenti a meccseket a Night of Champions-re. 

Mondd csak Shane, mit várhatunk az idei Night of Champions-től?

Az idei adás teljesen más lesz, mint az eddigiek. Idén csakis a bajnokoké lesz a szerep, emellett a főszerep is. Minden öv megvédésre kerül, és ezen kívül olyan meccs nem lesz, ahol nem bajnoki öv a tét. 

 

A főmeccsről mit lehet tudni? 

A SummerSlam-en CM Punk lett az új Nehézsúlyú világbajnok, ezután érkezett Brock Lesnar, aki beváltotta a táskát, és ezzel ő lett a bajnok. Ezután jött, amire senki nem számított. Goldberg ismét megjelent, a születésnapi Raw adás után először. Megtámadta Brock Lesnar-t, CM Punk-ot és Roman Reigns-nek pedig sérülést okozott. Brock készen áll meccselni, Punk-ról nem sokat tudunk, Roman Reigns pedig két hónapra legalább kidőlt, ugyanis bordatörést szenvedett. Így jött a döntés, leginkább Lesnar kérésére, hogy a Night of Champions főmeccsén ők ketten küzdenek meg a főövért egy Last Man Standing meccsen.

 

Nem semmi bejelentés, de ha már főmérkőzésnél tartunk, Triple H legyőzte Dolph Ziggler-t, aki ezután nem volt képes saját lábán távozni. Róla mit lehet tudni?

Dolph súlyos gerincsérülést szenvedett, mely a karrierébe is kerülhet. Az orvosok nem mondtak túl biztató dolgokat, de annyit igen, hogy Dolph felépülése jó ütemben halad, azonban egy ideig még biztosan nem léphet ringbe. Triple H-ről pedig semmit nem tudni. 

 

Értem. Reméljük nem soká viszontlátjuk mindkettejüket. A főmeccsen viszont John Cena megszerezte a WWE bajnoki övet, és ezzel 16-szoros bajnok lett, Ric Flair rekordját megdöntve. Ki ellen kell megvédenie vasárnap az övet?

Batista teljesen felháborodottan érkezett meg hozzám tegnap, visszavágót követelve. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így Dave megkapja a visszavágóját Cena ellen. 

 

Ez nagyszerű hír, hisz hatalmas meccset nyomtak le vasárnap. De, ha már nagyszerű meccseknél tartunk, volt egy szintén nagyszerű meccs, amely kiszámolással ért véget. Mindenki azt hiszi a Machine hihetetlen menetelése ennyi volt, de gondolom, neki is övet kell védenie vasárnap. 

Így van! Corey egy nagyszerű pankrátor, Sheamus pedig kap még egy lehetőséget, hogy megnyerje az övet. A szabályokon viszont egy kicsit bonyolítottunk. Ha Corey kiszámolással képes csak nyerni, abban az esetben is Sheamus lesz az új bajnok.

 

Na hát.. Tehát a Machine-nek bizonyítania kell. A Nexus-ban sem csalódhattunk viszont a nyár legnagyobb eseményén. Cesaro Interkontinentális bajnok lett, Sami Zayn és Finn Bálor pedig a régóta uralkodó Tag Team bajnokokat, Randy Orton és Ryback-et, később pedig a Lucha Dragons-t legyőzve lett bajnok. Tőlük mit várhatunk?

Cesaro gyönyörű mérkőzést követően tudta megszerezni Dean Ambrose-tól a bajnoki övet, azonban minden bajnoknak jár egy visszavágó, mikor elveszíti az övet. Dean ezt most fogja megkapni. Az viszont, ami a Tag Team övekkel történt, szerintem nagyon sok embert lesokkolt. A legyőzhetetlennek tűnő csapat, a Sword veszített, és elveszítette régóta meglévő bajnoki öveit. Randy Orton és Ryback természetesen megkapják a visszavágót a bajnoki övekért, reméljük legalább olyan jó meccset fogunk látni, mint a SummerSlam-en. 

 

Még mindig maradt azonban 4 öv, amelyet meg kell védeni. Velük mi a helyzet?

A SummerSlam-en összevontuk a Hardcore és az X Divízió övet, így jött a Hardcore Divízió bajnoki öv. Rob Van Dam a jelenlegi bajnok, viszont kihívója kiléte egészen a Night of Champions-ig titok lesz. A jelenlegi ECW bajnok, Daniel Bryan nemrég épült fel egy sérülésből, ennek hála megkeresett engem tegnap, és azt kérte, tarthasson nyílt kihívást vasárnap. Beleegyeztem. Tehát az ő ellenfele kiléte is titok egyelőre. A Díva bajnok Paige, már a Wrestlemania óta uralkodik, és nem úgy tűnik, mintha legyőzőre találna, ezért hoztuk meg a döntést, hogy az NXT-ből érkezik majd kihívója, aki nem más, mint Sasha Banks! Egy öv maradt, amely még nem került szóba. Ez pedig az Egyesült Államok bajnoki öve. A jelenlegi bajnok, The Miz egy olyan kihívóra akad, aki tavaly nyáron uralta az övet, és egy meghatározó uralkodást tudhat maga mögött. Most lehetőséget kap, hogy ismét megszerezze a címet. Hogy ki ő? Curtis Axel!

 

Ezek nem semmi bejelentések, Shane. Én mindenesetre már nagyon várom a gálát, remélem legalább olyan jó lesz, mint amilyen jónak ígérkezik. Köszönöm az interjút!

Én köszönöm!

Megtekintések száma: 538 | Hozzáadta:: Cenation | Helyezés: 1.0/1
Összes hozzászólás: 2
Krisztián Juhász 2015-10-14 15:27 / Anyag
Azóta a meccs óta ez az első ilyen
0
Awe Awe 2015-10-14 14:59 / Anyag
Csak annyi, hogy ezt a "nem képes saját lábán távozni, lesérül, stb" cuccokat nem kéne minden PPV-n eltolni, mert teljesen elveszti minden hitelességét. Addig míg pl volt a Ziggler - Brock feud hiteles volt, de kb fél éve minden PPV-n eljátsszátok vagy 2 meccsen is ezt. És ez csak tanács, mielőtt szokásos módon rámförmednél
0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0