Főoldal » 2015 » Október » 26 » 3 Hell in a Cell meccs a következő PPV-n!
19:44
3 Hell in a Cell meccs a következő PPV-n!

A következő PPV gála a Hell in a Cell, amelyet most vasárnap fogunk megrendezni. A gálára máris 3 Hell in a Cell meccs lett bejelentve, nézzük is ezeket. 

Randy Orton vs The Undertaker:

Már a Night of Champions-ön tudni lehetett, amikor Randy Orton kijött beszélni, hogy ennek még lesz folytatása. Kihívta a Halott Embert, Shane McMahon pedig jóvá hagyta a meccset, de egy kicsit meg is spékelte. A meccs a gála főmérkőzése lesz és a két fél a ketrecben küzdhet meg egymással, abban az esetben, ha Undertaker megjelenik... 

Corey Graves vs Kane Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccs:

Miután a Night of Champions-ön Corey Graves, Sheamus-t legyőzvén megvédte bajnoki övét, az épp előtte visszatérő Kane, (aki a Hardcore Division bajnoki övet is megszerezte) megtámadta. Ezzel mindenki tudtára adta, hogy az övet akarja. Shane McMahon pedig kiírta a meccset, de hozzátette, a Machine-nek a ketrecen belül kell megállnia a helyét!

Brock Lesnar vs CM Punk vs Goldberg Nehézsúlyú világbajnoki meccs:

A legutóbbi gála főmeccse sokakat meglepett. A döntetlennel végződő brutális meccs, ahol Brock Lesnar és Goldberg csapott össze, egy nemvárt embert tartogatott. CM Punk érkezett a meccs végén, aki a SummerSlam-en szerezte meg a bajnoki övet, még mielőtt Brock Lesnar beváltotta volna a táskát, és hagyta helyben mind a két pankrátort. Punk az övet akarja. Goldberg az övet akarja. Lesnar pedig az övet birtokolja. Ezek tudtában Shane McMahon kiírta a gála 2. főmérkőzését, amelyen ők hárman fognak összecsapni a szervezet 2. számú főövéért egy Triple Threat Hell in a Cell meccsen.

 

Ezek tudtában már a gála nem lehet izgalmak nélküli esemény. Vasárnap 19:30! Ne hagyjátok ki!

 

 

Megtekintések száma: 607 | Hozzáadta:: Cenation | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
Awe Awe 2015-10-26 20:04 / Anyag
utolsó :DD (y) (y)
0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0