Főoldal » 2015 » Október » 3 » És a SummerSlam főmeccse...
15:12
És a SummerSlam főmeccse...

Az aréna csendjét a WWE bajnok, Dave Batista zenéje töri meg. A tömeg hatalmas fütty koncerttel fogadja a bajnokot, ám ez őt szokás szerint egy kicsit sem érdekli. A ringbe megy, ahol egy mikrofont vesz a kezébe és beszélni kezd.

- Ha valaki még kételkedett az Animal-ben, annak tegnap este a kalitkában bebizonyítottam, hogy ki is az a Dave Batista! Megvertem Vance Archer-t, Wade Barrett-et, Big Show-t, Seth Rollins-ot és Alberto Del Rio-t is! 5 ember, egy meccs alatt. Én vagyok a WWE bajnok már a Fast Lane óta. Wrestlemania győzelemmel a hátam mögött. Dolph Ziggler 406 napig uralkodott, de szerintem tőlem csak az idő tudja majd elvenni ezt az övet. Ugyanis még nem született meg az az ember, aki méltó ellenfele lenne az Animal-nek! Mindenesetre, ha ezek ismeretében létezik olyan, aki ki mer állni elém, és kihívni egy meccsre, állok elébe! - Mondja Batista, majd mindenki síri csendben figyeli a bejáratot, de egyenlőre semmi. Batista már épp a szájához emelné a mikrofont, mikor Mr. Raw Money in the Bank, John Cena zenéje szólal meg! A közönség kivételesen szeretettel fogadja a 15-szörös WWE Nehézsúlyú világbajnokot, akin egy narancssárga póló van felhívva ezzel magára a figyelmet, és figyelmeztetve Batista-t, hogy mi vár rá. John szokásos bevonulása után egy mikrofont vesz a kezébe, de nem tud megszólalni, hiszen felharsan a "Let's go Cena - Cena Sucks!" skandálás. 

- Legyőztél 5 embert, és máris azt hiszed, mindenkinél jobb vagy? El vagy tévedve Dave.. Te már régen nem az vagy, aki egykor voltál. Azt, hogy még mindig nálad van az öv, azt csakis a szerencsédnek köszönheted. Már a Payback-en elbukhattad volna, hiszen annyi közöd volt az egész meccshez, hogy miután Vance Archer elvert mindenkit, kilökted őt a ringből, és nyertél te. Egy igazi bajnok nem ilyen! Az életben néha muszáj harcolnunk, de a harc végén mindig a jobb nyer. Soha sem te voltál a jobb! Az, hogy már 12 éve itt vagyok, és ezalatt 15-ször birtokoltam WWE főövet, ez az egész önmagáért beszél! Soha nem szerencsével nyertem övet, és most sem szerencsével fogok. Egy olyan táska beváltást hajtok idén végre, amire még nem volt példa. A szerződésben benne van, hogy ott, akkor, és amikor akarom, akkor váltom be a táskát. Én a SummerSlam főmeccsén fogom beváltani a táskámat, de nem úgy, hogy miután lefárasztott téged egy ember, én szerencsével megnyerem az övet. Mind a ketten egyenlő eséllyel fogunk indulni Dave. De van egy dolog, amin változtatok. Nem egy normális meccsen foglak megverni, hanem egy olyan meccsen, ahol nem lesznek szabályok. Nem lesz menekvés, nem lesz diszkvalifikáció, nem lesz kiszámolás.. No Holds Barred! - Mondja Cena a közönségnek pedig tetszik, amit a Cenation vezetője mond.

- Ha képes vagy megvédeni az övet, és veszítek, elfogadom. De emlékezz vissza mi volt 2011-ben! Megnyerted az övet szerencsével, de végül az igazság győzött. Már rég nincs olyan a pankráció a világában, hogy mindenki tisztelje ellenfelét. Van egy pár ilyen pankrátor, de te nem tartozol ezek közzé az emberek közé. Bajnoknak születni kell, de te nem bajnoknak születtél. Te egy vesztesnek születtél, és egy vesztes is vagy. Azt hiszed, hogy mindenkinél jobb vagy, pedig ez közel sincs így. A mienk lesz az idei nyár legnagyobb harca, és innen csak a legjobb távozhat az övvel a vállán. Vasárnap találkozunk Dave! - Mondja Cena, majd pedig kigurulna a ringből, de Batista hátulról ledönti a WWE bajnoki övvel... 
- El vagy tévedve John. Én már rég nem az a Batista vagyok, akit te a Wrestlemania 26-on legyőztél. Én az a Batista vagyok, aki... - Dave folytatná, de Cena kirúgja a bajnok alól a lábát, majd pedig STF-be fogja! A közönség tombol Cena pedig végül elengedi Batista-t, de amint az feláll egy Attitude Adjustment-tel egyből földre küldi, újból. 

- Tudod Dave, ahhoz, hogy egy bajnok hiteles tudjon maradni, kizárólag kitartásra van szüksége. Ha valaki soha nem adja fel, annak meg lesz az eredménye. Vasárnap találkozunk! - Mondja Cena, majd magasba emeli az övet, és távozik az arénából. 

Megtekintések száma: 405 | Hozzáadta:: Cenation | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0