Főoldal » 2015 » Október » 3 » Corey Graves következő ellenfele...
14:22
Corey Graves következő ellenfele...

A ringbe nem más érkezik, mint a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, Corey Graves. Corey-t, mint mindig kitörő örömmel fogadják, miközben a ringbe ér kioszt néhány pacsit a rajongóknak.

 
Amint beér kér egy mikrofont.
- Alig hiszem el, hogy ismét itt a SummerSlam. Olyan, mintha csak tegnap lett volna a tavalyi, ahol enyém volt a rivalda fény. Akkor nem tudtam nyerni. Nem tudtam legyőzni Dolph Ziggler-t, de azóta változtak a dolgok. Rátaláltam magamra és azóta csak felfelé ívelek. Amióta visszatértem nem volt senki, aki megállíthatott volna. Létrameccsek, extrém meccsek, hosszú meccsek, szimpla meccsek. Rengeteg meccsem volt már, de egy van ami kitűnt a többi közül. Ez pedig a legutóbbi, a Battleground meccsem. Ott a meccs közben megjelent Alex Riley és segített nekem. Ezt, pedig nem tudom hova tenni. Lehet, hogyha nem segít már nem lennék bajnok? Lehet! De a lehet nem egyenlő az igennel! Egy szó, mint száz Riley beszélni akarok veled itt és most. - Monja Graves.
 
Eltelik jó pár másodperc, de nem Alex Riley, hanem Sheamus zenéje szólal meg. A ringbeérése után kér ő is egy mikrofont.
 
- Ez nagyon érdekes. Mondjak még valami érdekeset? Amióta én visszatértem nekem semmi sem jutott! Pedig én is sorra vívtam a keményebbnél keményebb meccseket. Amióta én visszatértem csak a vereség jutott nekem. Hogy lehet ez? Hogy lehet, hogy az egyiknek felfelé, míg a másiknak a lefelé ível a karriere? Főleg, úgy hogy én régebb óta itt vagyok és keményebb is vagyok, mint te. - Jelenti ki Sheamus, majd Corey veszi vissza a szót.
 
- Keményebbnek hiszed magad tényleg? Bizonyíts! Ne a szád beszéljen, hanem inkább az eredményeid. Amióta visszatértél te is kaptad sorra a lehetőségeket, de egyikkel sem tudtál élni. Én adok neked egy lehetőséget, de ha itt sem tudsz nyerni, akkor bebizonyítod mindenkinek, hogy nem vagy más, mint egy hangember. Egy rinya gép! Ez az utolsó esélyed, arra hogy bárki is komolyan vegyen. Ha ezt is elszúrod tényleg bebizonyítod, hogy... - Graves már nem tudja befejezni, ugyanis Shemaus nekitámad.
The Celtic Warrior a földre viszi és ott üti tovább, ám Corey fordít, így most ő üti a támadóját, de Sheamus ledobja magáról. Ezután kigurul a ringből, Corey pedig bent kel fel és a magasba emeli a bajnoki övét.
Megtekintések száma: 436 | Hozzáadta:: Ryder | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0